Čiu!
Wooohoo, piektdiena, kuras noslēgumā ballīte, tik sen nav bijusi tāda skolas laiku pirtsveidīgā ballīte, vecie draugi, paziņas, jauni, neredzēti cilvēki, ar kuriem iepazīties, lieliskiiii. :)
Vakar biju uz ZeDienu, pus1 tikai izgāju no kino. :D Taču 12 gadi verdzībā bija tā vērta. Ja pat kino nevarēju nenobirdināt asariņu, tad, mājās skatoties, noteikti būtu vēl trakāk. Ļoti laba filma, man liekas, ka varētu patikt pat tiem, kam tās drūmās ne visai.
Es no Oskariem nominētajām gada filmām tikai pāris neesmu redzējusi - Her un Nebraska. Pagaidām balvu dotu 12 years a slave, tad Volstrītas vilks vai Dalasas pircēju klubs un tad tikai Amerikāņu afēra. Es no tās American Hustle biju gaidījusi vairāk, tās laikā vairākas reizes paskatījos pulkstenī - cik vēl ilgi, vai tiešām vēl nav laiks nobeigumam.
miss_lieliska, lai Tev arī skaista diena! :)
Ā, man vēl ir jautājums - lūdzu, mieriniet mani un sakiet, ka higiēniste man nesamānījās, lai es labāk justos. Tā, nu, ir sanācis, ka manā mini gudrības zobā esot caurums, viņa teica, ka visticamāk būs vienk jāizrauj, jo nez, vai ir jēga labot. Es, protams, nespēju valdīt sajūsmu, bet viņa teica, ka neesot ar augšējiem tik traki. Vai tiešām apakšējo gudrības zobu raušana ir tā, kas nenormāli sāp, bet ar augšējiem ir vieglāk? Man ļoti patīk iet pie zobārsta un lalala, bet šis laikam to patiku varētu sabojāt, bāc. :D