O, tēma priekš manis :D
Sākumam jau es no vīriešu pasaules esmu paņēmusi attieksmi pret dzīvi un gaumi gan dizainā, gan mūzikā, gan pret visādām citām lietām. Man nepatīk visādi kruzuļi, cackas, bantītes un kucēni rokassomiņās.
Tālāk - smaržas un dušas želejas. Smaržas tāpēc, ka patika aromāts un sākumā, čiepjot draugam no apkārtejiem saņēmu tik daudz komplimentu, ka nācās lietot savas. Man nepatīk saldi smaržojošas lietas, nevēlos smērēt uz ādas kaut ko kas ož pēc aprikozēm un banāniem.
Pulksteņi, pateicoties lakoniskajam izskatam, jo atkal - man besī šauras siksniņas un dimantiņi rādītājā.
Drēbes. Sākot no t-krekliem, ko ar šķērēm pārveidoju pa savam, līdz rūtainajiem krekliem, hūdijiem, cepurēm un virsjakām. Ticiet man, kas meklē, tas atrod, man ir savi īpašie vīriešveikali, kuros zinu - vienmēr būs arī kaut kas priekš manis. Neizvēlos kaut kādas pufaikas, bet tādas stiligās lietiņas, ko visdrīzāk vilkti vīrietis frizieris/gejs/modelis/dizainers... Arī apavi, bet tie, kas ir man, vairāk ir tādi unisex modeļi - zābaki un botas.
Galu galā arī divi mani hobiji ir aizgūts no vīrieša- ja vajag personiskā instruktora, un viens vispār esot atzīts kā sievietēm neveselīgs. Atteikties netaisos :)