Topā ir plānās pankūkas pildītas ar nutellu vai ar šķiņķi un sieru. Kartupeļu pankūkas ar skābu krējumu un kūpinātu gaļu. Dažreiz sagribās amerikāņu pankūkas ar sviestu un sīrupu. Pēdējā laika es bieži taisu pankūkas kas sastāv vien no banāna un olām, veselīgi, garšīgi un ātri.
pankūkas negaršo, bet ja arī kādreiz cepu, tad vai nu lielās plānās, vai nu ar āboliem, un tad ābolu ir tik daudz, ka visa pankūka vienos ābolu gabaliņos, vai arī tādas, kur mīklai piejaucu kakao
Manas top pankūciņas no rīvētiem dārzeņiem - kabaču, ķirbju, kartupeļu
No plānajām - vai nu klasiskās ar malto gaļu, vai ar krabja-siera pildījumu. Saldās plānās pankūkas nav manis iecienītas.
Ō, sen nav ceptas rauga pankūkas. Paldies par ideju :) 7dien būs pankūku prieki :)
Pati pārsvarā cepu plānās pankūkas un tad ēdam ar saldiem un sāļiem pildījumiem. Mans pēdējais favorīts ir krabji ar olu un sieru un ar kondensēto pienu :)
Populārākās - kartupeļu pankūkas kopā ar biezpienu un lociņiem :)
Sezonas laikā - kabaču pankūkas.
Plānās pankūkas - ar ievārījumu,iebiezināto pienu. Ar pildījumiem netaisu - nemāku mazā pankūciņā ielikt vēl kaut ko iekšā tā, lai skaisti izskatās :D Dievīgas manām garšas kārpiņām ir čili picā brokastu piedāvājumā - ar šampinjoniem, vistu un sieru :)
Pan patīk tās amerikāņu stila pankūkas cept, viņas ir kā mākonīši, tik pūkainas un foršas. Vienreiz biju uzgājusi ļoti labu recepti pēc kuras viņas tiešām iznāca ideālas. Man ar patīk plānās pankūkas cept, bet manai pannai gan nē, vienmēr piedeg vai kaut kas nav kā vajag, lai cik labi uzkarsētu pannu utt. Vel arī biezpiena pankūkas ir gardas bet tās tā reti kad taisu.