nu kā tur ir ar to naudas došanu, pirkšanu?

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
Jā, varbūt riskēju izklausīties dumja, bet nu - pajautāšu...
Vai vīrietim ir jādod sievietei nauda?

Vairākas manas draudzenes, nocopējušas naudīgus puišus, priecājas, ka ieiet veikalā, un šis ļauj ņemt jebkuru kleitu, kurpes, saka tikai, lai paņem, ko grib, viņš samaksās...

Man tā nekad nav bijis, lai gan mīļotais ir daudz turīgāks par mani, viņš pat tērēdams nevar savu algu notērēt, kamēr es knapinos, jo man nav tik labi ienākumi, nemaz nav tik labi...

Par ēdieniem, dzērieniem nav runa, to bez ierunām apmaksā, nekad pat nav ļāvis pašai maksāt.

Bet kā tad ir, tas ir normāli, ja vīrietis pērk mantas, vai tā ir izmantošana? Vai tas atkarīgs no svievietes mākas paprasīt, - gribu to un to, nopirksi mīļais?

Ar savu naudu dzīvoju tā teikt pievelkot ar galiem, bet tik ļoti vajag šo to jaunu, kādu drēbi, aksesuāru, somu, zābīšus... Nevaru tagad to atļauties...

Citas manas draudzenes noteikti šo visu iesviestu vīrieša groziņā (ne par tām lētākajām summām) un viņš acu nemirkšķinot paņemtu... Tad tā tās lietas ir jādara?

Es nebūt negribu neko dārgu, bet nevaru saņemties, nekad neesmu prasījusi iedod man naudu tam un tam... Lai gan domāju, ka iedotu, ja dzirdētu atteikumu aiz kauna ielīstu zemē...

Kā jūs domājat? Prasīt? Un vai tas ir normāli vai nē?
Un kādā tieši tekstā prasīt?
25.02.2014 20:41 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Es biezi celoju uz Daaniju un Niderlandi un tur katrs pats par sevi vienmer maksaa, jo vini uzskata, ka vairs nav 1920 gads un sievietes funkcija vairs nav tikai kalposhana virtuvee. Manejais arii reizeem man noperk kaut kadu skaistu apgerbu, bet man butu taaaaaaads kauns iet pie vina veikalaa un luugties NOPERC MAN SHITO UN TO. Justos taa kaa austrumeiropas bomzene. Man vispar patiik pashai par sevi maksaat un es jutos looti labi un neatkariigi.Bet kaut gan vinsh pats grib maksaat ,es reizem samaksaaju to reikinu vai dalu uz puseem. Varbut man ir tikai taads komplekss, ka man negribas, lai uzskata, ka esmu Gold digger vai nabadze.
Diskusijas autorei jautaajum,vai tad vinsh ir tev teevs vai viirs? Ja, es butu viirietis skrietu laikam pa gabalu no taadaam loseem kaa cosmietes. Es zinatu, ka vinas grib mani tikai naudas deel.
26.02.2014 16:34 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
enija super uzrakstija :D

Un visas šīs emancipētās zirgu sievietes droši lai rauj visu mūžu savu smago vezumu, dalot rēķinus un visas pārējās lietas uz pusēm. Man tas ir tālu. Uzskatu, ka vīrietis ir tas, kas VED SIEVIETI PIE SEVIS MĀJĀS, NEVIS SIEVIETE VED VĪRIETI PIE SEVIS. Vīrietis maksā rēķinus. Vīrietis ir tas, kas nes pārtiku mājās (starp citu, tie ir smagi maisi, neuzskatu, ka sievietei ir jānostiepjās kā darba rūķim, ja vīrietim tas ir viegli izdarāms darbs).

++++++++++++++++

es vispār tādu "vīrieti", kam žēl kautko nopirk savai sievietei, kam visu jādala uz pusēm utt, par vīrieti nespēju uztvert, nožēlojams jefiņš.
kāpēc te dažas iedomājas, ja vīrietis visko pērk sievietei un par daudzko maksā, uzreiz sieviete ir no viņa atkarīga un tikai viņu izmanto?? kas tas par debīlismu?
mans vīrietis man visu izmaksā un 70% manu pirkumu viņš arī apmaksā, neko no tā visa neesmu viņam prasījusi, pats vienmēr piedāvājis maksāt, vai vispār pat nejautā un vienkārši samaksā. BET es arī pati to varētu, man nav problēmu pašai to visu nopirkt, tākā, no vīrieša atkarīga es nejūtos, pati varētu labi izdzīvot. Bet viņš mani mīl un grib mani iepriecināt, lutināt. Un es ļauju...
Un kamēr citas, feministes un dzels lēdijas ar pautiem, būvēs savas lielās karjeras un vergos savos darbos, lai tikai dievs pasarg , nav kaut kas jāpieņem no vīrieša...es pa to laiku baudīšu dzīvi uz pilnu klapi :D
26.02.2014 16:40 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
nu kurai sievietei vajag vīrieša maigumu, dvēseliskumu, emocionalitāti ??!

nu kādai frigidai, naudas apsēstai veceneisev šajā pazemībā un atzīšos, ka esmu tā kurai šīs Tevis uzskatītās iezīmes IR nepieciešamas! Tam nav nekādas saistības ar autores izvirzīto topicu par naudu.
26.02.2014 16:41 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
atvainojos

nu kādai frigidai, naudas apsēstai veceneisev šajā pazemībā un atzīšos

Nu kādai frigidai, naudas apsēstai vecenei ir jābūt, lai tā apgalvotu? Kritīšu šajā pazemībā un atzīšos, ka esmu tā kurai šīs Tevis uzskatītās iezīmes IR nepieciešamas! Tam nav nekādas saistības ar autores izvirzīto topicu par naudu.
26.02.2014 16:44 |

Reitings 341
Reģ: 10.11.2009
Jāsaka ka mans vīrs mantas man sāka pirkt tikai pēc kāzām. Un es neprasu un nekad neesmu prasījusi, bet ja viņš redz, ka dikti kaut ko gribu, tad piedāvā nopirkt un es neiebilstu. Bet nu ģimenē jau tas viss ir krietni vien savādāk.
26.02.2014 16:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ja viirietis ir situeets un miil savu meiteni,tad noteikti gribees vinai arii kaut ko nopirkt,iipasi ja zinaas konkreeti ,ko veelaas.Nedomaaju,ka buutu prieciigs to dariit katru reizi,kad ieejiet veikalaa,bet noteikti gribeetu nopirkt tos zaabakus,ja redzeetu,ka tu loti tos veelies.
26.02.2014 17:02 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Kadai davina milonus vertas darglietas un vina jutas ka karaliene. Cita par davanu ka bomze jutas jo tada ari ir. :-D
26.02.2014 17:03 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Visu neizlasīju, bet uzskatu, ka jāskatās no abu iespējām. T.i. mēs abi vēl esam jauni un pelnam līdzīgas summas, kas nemaz nav augstas (es vēl studēju), tāpēc justos kā tāda izmantotāja, ja pelnot tikpat prasītu viņam kaut ko pirkt. Tas, protams, nenozīmē, ka viņš man kādu reizi kaut ko nenopērk - un kā vēl, bet tieši tad, kad un tāpēc, ka neprasu! Padomājiet, ja Jums visu laiku prasītu un prasītu, un prasītu, agri vai vēlu rastos attieksme, ka īsti negribētos dot. Tajā pašā laikā, ja nepieprasa, tad ir daudz foršāk pārsteigt un kko nopirkt.

Turklāt uzskatu, ka ne tikai vīrietim kaut kas jāpērk, bet arī sieviete var kaut ko nopirkt savam mīļotajam. Vecmodīgs ir uzskats, ka vīrietis pelna naudu ģimenei un sieviete - savām parpalām. Tā nav! Protams, ja vīrietis pelna 2 tūkstošus mēnesī un dāma 500 eiro, tad loģiski, ka tāda sistēma var izstrādāties, bet tas pilnīgi noteikti nav kas tāds, bez kā nevarētu pastāvēt normālas attiecības!
26.02.2014 17:05 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Es nezinu, es vēl neesmu bijusi emocionāli tādās attiecībās, kurās viss tas nāktu dabiski. Jā, ja mans vīrietis pelnītu 10tūkstošus, būtu citādāk, bet tā kā viņš tādu naudu nepelna, es justos parādā, ka viņš man pirktu lietas. Tad jau labāk pati pērku kaut ko, nevis iekšēji graužu sevi. Piedodiet, mājsaimnieces, bet tās, kuras dzīvo uz vīriešu rēķina, viņam jau reāli tas mājsaimnieces un māmiņas darbs ir 24/7, un tā viņas it kā atlīdzina par to, ko vīrietis dod. Nu es tā domāju.
26.02.2014 17:06 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vēl jau ir jāprot tās dāvanas pieņemt. Ja vīrietis uzdāvina kaut vai šokolādi vai jebko citu nedārgu, ir jāizrāda prieks un sajūsma, jo tas arī veicina dāvināšanas prieku. To zinu arī pēc sevis, kad apdāvinu citus.
26.02.2014 17:09 |

Reitings 797
Es arī nesaprotu tās, kas (nerunāju par māmiņām un grūtniecēm) var nestrādāt, dzīvot pa māju un dzīvot uz vīrieša rēķina. KĀ var patikt sajūta, ka katrs santīms jāprasa vīrietim? Nav savas naudas VISPĀR! fui. nevarētu izturēt tādu sajūtu laikam :D + man visu laiku būtu vēlme iet, strādāt, sevi pierādīt...augt...sasniegto kko!
26.02.2014 17:09 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Šausmas :o
Nu jā jūtu līdz lielai daļai sieviešu :o pēc gadiem 20 kad skaistums gaisīs, tad brīnīsies,kādēļ vīrietis meklēs mīļāko. Viņš vienkārši būs pieradis visu nopirkt. ;)

Un vīrietim arī nav medusmaize tādās attiecībās, kur sieviete no viņa prasa vēl un vēl un nedod dievs, k.kas neiet, apvainojas vai sliktākajā gadījumā aiziet. Jo šādā modelī vīrietis arī nejūtas ērti un stabili.

Piekrītu, ka vīrietim ir jārūpējas par savu sievieti, bet tam ir jābūt abpusēji :)
Piemēram viņš nopērk tev zābakus, tu viņam kādu foršu dušas želeju utt.

Nevar būt tāda situācija, ka sieviete ņem un ņem vai arī otrādi.
Ir jārūpējas vienam par otru un kopā jājūtas droši un ērti abiem.
Tad arī no šādām diskusijām nebūs jēgas. ;)
26.02.2014 17:18 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
nu kurai sievietei vajag vīrieša maigumu, dvēseliskumu, emocionalitāti ??!

Man vajag, es tad jūtos vairāk apmierināta nekā ar naudas maisu un parpalām. Man vajag dzīvu cilvēku, ar emocijām, nevis robotu ar lielu maku. ;)

Piedodiet, mājsaimnieces, bet tās, kuras dzīvo uz vīriešu rēķina, viņam jau reāli tas mājsaimnieces un māmiņas darbs ir 24/7, un tā viņas it kā atlīdzina par to, ko vīrietis dod. Nu es tā domāju.
+

Es arī nesaprotu tās, kas (nerunāju par māmiņām un grūtniecēm) var nestrādāt, dzīvot pa māju un dzīvot uz vīrieša rēķina. KĀ var patikt sajūta, ka katrs santīms jāprasa vīrietim? Nav savas naudas VISPĀR! fui. nevarētu izturēt tādu sajūtu laikam + man visu laiku būtu vēlme iet, strādāt, sevi pierādīt...augt...sasniegto kko!
+

Jābūt ir savam ieguldījumam, nevar tikai gaidīt, kad vecis visu iedos. Tādas sievietes ar laiku viņiem kļūst par nastu, viens draugos nodraudzējās 5 gadi, sākumā viņa vēl strādāja un tad gribēja precēt, ar kāsa tās dāvanas, viņš pirka, tad viņa aizgāja no darba un dzīvoja tikai uz viņa kakla un visu gaidīja, viņa pacietībai bija par daudz un viņš viņu izlika laukā. Jābūt kaut kādai mēra robežai, nevis tikai dodies man, dodiet, bet pati neko nevar ietot puisim pretī izņemot savu siļķi.
26.02.2014 17:20 |

Reitings 797
Pilnīgi piekrītu Neprātīgs! ;)
26.02.2014 17:21 |

Reitings 6407
iedot :)
26.02.2014 17:23 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nepraatiigs+
26.02.2014 17:24 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Man bralis jau 16gadus ar savejo kopa.uztur,vina par maju rupejas.nestrada vina jau 14gadus.abi laimigi.ta ka dazadi ir
26.02.2014 17:26 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Es nelasīju visas 9 lpp, bet atbildot uz jautājumu..

Es neņemu un neprasu, jo man draugs ir šopalkoholiķis, kuram patīk mani pucēt, tapēc pats man pērk drēbes :) Sobrīd esmu situācijā, ka esmu bez līdzekļiem un ari ikdienas vajadzībām ir vajadzīga nauda. Jūtos neērti prasot. Bet vīrietis uzskata, ka tas ir normāli un no rītiem kā skolniecei, noliek uz skapīša naudu :D
26.02.2014 17:26 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es arī piekrītu Neprātīgs! manuprāt, daudzas sev cenšas ieskaidrot vai sevi apmānīt, ka vīrietis dodot naudu vai visu pērkot jūtas labi un apmierināts. Vai arī tiešām naivi tā domā. Protams, būs vīrieši, kas tiešām vēlēsies pelnīt naudu savai draudzenei un viņai arī to dot, bet es zinu ļoti daudzus, kas īstenībā jūtas slikti šādās attiecībās. Viņi tikai dod, dod, dod, un klusībā uztraucas, ka sievietei atkal par maz, ka viņa gribētu vēl vairāk, ka sāks skatīties uz kādu naudīgāku, ka nedod Dievs, vīrietis pazaudēs darbu un viņam pat nav aizmugures - sievietes, uttt. Rezultātā arī nākas te cosmo lasīt simts un vienu diskusiju par to, kāpēc viņš aizgāja pie citas vai izšķīrās, kāpēc ir strīdi par naudu, kāpēc vīrietis ir noguris, neko nevēlas, sēž mājās, pietiekami neizrāda uzmanību, utt. Ko tad jūs gribat, ja visas vīrieša rūpes ir tikai nauda, nauda, nauda - jūsu un rezultātā arī vīriešu acīs.
Vīrietis arī ir tikai cilvēks un no sievietes vēlas just atbalstu, ne tikai emocionālo, bet arī materiālo "drošības spilvenu".
26.02.2014 17:41 |

Reitings 6407
Šarlote, ar tādām sievietēm nav drošības sajūtas, ;) esot sajūta, ka sēdi uz bumbas ar laika degli. :D

Meitenes Jūs jau varat turpināt domāt, ka Jums viņi visu tik dolžni... :D Skatieties, ka nesanāk kā manis aprakstītajā situācijā. :D
26.02.2014 17:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)