Tātad es zinu, kas ir meitene, kas šeit ir ar vārdu Anastasija! Zinu viņu jau labu laiku, un viņa nemaz nav tik laba un nevainīga kā izliekas šeit. Lasīju dažādas diskusijas un pēc dažādiem viņas izteikumiem, vēl ņemot vērā, ka viņa ir no Liepājas un pēc dažādiem viņas stāstiem par privāto dzīvi, sapratu, ka zinu viņu, zinu viņas ģimeni un viņas bijušo vīru. Un varu pateikt, ka viņa ir izjaukusi attiecības un padarījusi daudzus cilvēkus nelaimīgus...
Par tēmas pieteikumu- nevar izjaukt ārā to, kas pats nejūk ārā (šajā gadījumā ģimeni) bet, protams, protams, labāk vainot kaut kādu tur Anastasiju, kura, neliete tāda, atnāca un izjauca superlaimīgu ģimeni un daudzus nelaimīgus padarīja. :D :D
bet ja nopietni- nesaprotu diskusijas jēgu. Ja nu vienīgi autore pēc uzrakstītā kaut kāda ziņā labāk jūtas. Nekā personīga. :)
Izskatās ka es arī esmu palidusi garām visu jautrību.
Ātrumā parskrēju pāri komentiem un rītam smieklu deva pietiekama.
Piekrītu Mis Take kas teica ka ja laimígás attiecíbás cita meitene puisi gultá nedabús, tā tas ir, un nezinu tad vienīgais veids kā meitene viņu varēja dabūt gultā ir sazāļot viņu un izvarot, ja viņš pats to nav gribējis.
Un domāju ka autore pati ir vai nu pamestā meitene ar kuras puisi tad Anastasija ir gulējusi vai arī viņa grib Anastasijas vīru :D Vairāk man nekas nav sakāms :D
Churchill, man jau pagaidām tas viss vēl jauns, tāpēc vēl nesaprotu, kas vairāk-plusu vai mīnusu. Katrā ziņā līdz šim nedomāju, ka mana necilā persona varētu kādu tā interesēt un satraukt.
Problēmas sakne-anastasijai bija VIRS! Un ja gribēs būs otrais,un trešais.bet autori neviens neprec,bonusā vēl nedapista staigā.vot i besās nogribējusies
Visu cieņu, ja līdz šās diskusijas izlasīšanai man pilnīgi nebija nojausma par tādu Anastāsiju, tad tagad jau sajūta ka dzīvē viņu pazītu :D Nu katrā ziņā daudzas tagad zin viņu.
A pa tēmu-Man ir pilnīgi un absolūtu Po...par to kas tur autorei pēkšņi bija sasāpējies
Domāju, ka Anastasija tā pati autore vien ir. Vispār atgādina to, ka par kādu citu meiteni arī agrāk tika veidotas diskusijas, cik viņa slikta, lai celtu viņas atpazīstamību.