Šķiršanās neciešamās sāpes.

Reitings 33
Reģ: 12.11.2011
Ar puisi bijām kopā 2 gadus. Gājis patiešām visādi. Tad bijām pāris, tad nebijām, bet abpusēja mīlestība bija, ir un būs.
Tagad vairs nevaram būt kopā (nejautājiet, kāpēc, jo tā vienkārši ir). Katru dienu raudu, gribot, negribot atceros visus labos brīžus, vārdus, to, kā viņš man lika justies. Ir pasliktinājies miegs, nemāku vairs priecāties. Viņš ir manās domās visu laiku, pat darot svarīgus darbus un esot darbā. Apgulties vispār nevaru, jo zinu, ka asaras birs.
Visas jau tā saka, zinu, bet tiešām bijām īstie viens otram. Šķiet, ka jebkurš nākamais puisis varētu būt tikai tāds "plāksteris" vien un nemaz nav vēlēšanās sākt "no baltas lapas" ar citu.
Zinu arī to, ka šī ir klasiska pēcattiecību diskusija, taču manī joprojām ir cerība, ka viņš piezvanīs un viss būs, kā agrāk. (Tas manā gadījumā ir iespējams.)

Uzrakstot šo visu pat vairs nezinu, ko no Jums gribu. Varbūt kādu Jūsu pieredzi, padomu?
Palūgšu bez negatīvisma.
Mums abiem 21, ja tas ko maina.
11.02.2014 22:45 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
ja cilvēki tiešām mīl un vēlas būt kopā, viņi būs kopā, lai tur vai kas

ja jau tik ļoti viņu mīli un viņš tevi nevajadzētu būt nekādiem šķēršļiem!j
Kopā nevar būt tikai tād ja kāds ir miris ptu ptu ptu

Nu nav tas tik viennozīmīgi.

Dažreiz tās jūtas ir tik lielas, ka notiek tas, kas notiek un cilvēkiem ir jāaiziet pa dažādiem ceļiem, lai saprastu, kā dzīvot, kā un kad būt kopā...dažreiz ir jāattālinās, lai katrs atsevišķi sevī atrastu to brīdi, kad esi spējīgs būt kopā...dažreiz tās jūtas vienkārši ir parāk lielas, pārāk daudz...
Nu nav visiem tā, ka sastop to cilvēku, samīlas un nu ir happy ever after, visas grūtības tiek pārvarētas kopā un nekad, nekad nešķiras, jo taču mīl...nav taču visiem viss pēc vienas formulas.
12.02.2014 01:17 |

Reitings 96
Reģ: 07.07.2012
Nevar jau neko daudz ieteikt, ja reiz neatklaj skirsanas iemeslu un visu situaciju lidz galam.
Domaju, ka ceriba, ka jus atkal varetu but kopa ir ta, kas nelauj Tev vinu aizmirst. Kad patiesam sapratisi un pienemsi, ka starp jums vairs nekas nebus, tikai tad Tu spesi tikt tam pari un dzivot talak. Bet, lidz tam, Tu sevi mocisi un nekas labak nepaliks.
Izlem, ko isti velies. Vai nu dari visu, lai butu ar vinu kopa, vai ari liec punktu.
12.02.2014 01:45 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Pēc savas pieredzes saku, ka man bija līdzīgi. Ilgi cīnījos ar šīm atmiņām, un varbūt arī tādēļ nevienu citu ilgi nevarēju iemīlēt.
Pēc kāda laika, kad jebkādi kontakti bija pārtraukti, es tomēr no jauna iemīlējos. Tagad jau kādu laiku esam kopā.
Man arī tolaik likās, ka ir pasaules gals. Ļoti ilgi manī mājoja cerības stariņš līdz vienā brīdī es sapratu, ka īstenībā mums nav nekā kopīga ar to cilvēku. Es vnk biju kā apmāta.
12.02.2014 09:34 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
trakakais ka citriez ari pec gadiem šis cilveks ataust atmina ..... vienu sapni redzeju divainu - gulu gultā ,blakus mans virs tagadejais , un mums pievienojas mans pirmais ,mana pirmā milestiba.ta vnk gulejam ,nebija nekadu sexsa ainu.....

Pamodos ta divaini ,,,,, Prātā attausa vina vārds ,un domas kapec vinjs tā darija ,pasmejās par mani un nevarejam mes but kopā..... tobrid man bija 18 .....un vinjs bija kopa ar mani un citu meiteni vel ..... nevaru palaist vinju vala ,domas domaju ,kaut vinu sapinatu un vinjs butu nelaimigs.....

autorei -paiess laiks gads ,divi gadi aizmirsiies ,,,,,,:)
12.02.2014 11:37 |

Reitings 69
Reģ: 05.02.2014
Dažreiz tās jūtas ir tik lielas, ka notiek tas, kas notiek un cilvēkiem ir jāaiziet pa dažādiem ceļiem, lai saprastu, kā dzīvot, kā un kad būt kopā...dažreiz ir jāattālinās, lai katrs atsevišķi sevī atrastu to brīdi, kad esi spējīgs būt kopā...dažreiz tās jūtas vienkārši ir parāk lielas, pārāk daudz...
Nu nav visiem tā, ka sastop to cilvēku, samīlas un nu ir happy ever after, visas grūtības tiek pārvarētas kopā un nekad, nekad nešķiras, jo taču mīl...nav taču visiem viss pēc vienas formulas.

Tieši tā! Es arī ticu tam, ka paralēli tam, ko mēs daram, notiek vēl kaut kaut kas, ko nav mūsu spēkos ietekmēt..
15.02.2014 22:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits