Man arī sākotnēji neveicās attiecībās, bet daudziem cilvēkiem neveicās attiecībās. Tāpēc, ka pirmkārt, jau nav viegli atrast cilvēku, kuru tu mīlēsi un kas tevi mīlēs. Otrkārt, pat, ja atrodi, nav teikts, ka jums saskanēs.
Nevajag sevi vainot par to, ka tēvs nav licies par tevi ne zinis. Tā ir viņa atbildība. Tev par viņa rīcību nav jājūtas vainīgai. Protams, ka visiem vienmēr vairāk vai mazāk grauž pamešana novārtā, bet es kaut kā par to tik daudz nepārdzīvoju. Jo, kā jau teicu, es biju priecīga, ka vecāki izšķīrās. Redzot to, ko redzēju es, un tas, ko es pati piedzīvoju, es nemaz nevēlējos veidot ar tēvu kādas baigās attiecības. Arī tagad, kad viņš cenšās vairāk manā dzīvē ienākt, es to nemaz nevēlos, jo man ar to cilvēku ir ļoti maz kopīga. Ja mēs satiekamies, tad es gaidu ātŗak to brīdi, kad satikšanās beigsies. Tam nav nekāda sakara ar naidu vai ienīšanu, bet tā tas ir.
Pat, ja pēkšņi tēvs atradīsies ar savu lielo mīlestību pret tevi, problēma netiks atrisināta, jo tā mājo tevī. Notici pati sev, un pati iemīli cilvēkus, nevis dzīvo neticībā, ka tevi nemīlēs. Tava mamma, piemēram, taču tevi mīl.
Varbūt es tevi vnk neizprotu, jo tu neesi izstāstījusi sīkāk kādu situāciju, pēc kuras jau konkrēti var ko spriest.