Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

jauns puisis - bail

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Sveikas,Meitenes!
Varbūt dažām mana problēma liksies smieklīga,varbūt dažas ir piedzīvojušas ko līdzīgu. Katru reizi,kad veidoju romantiskas attiecības man ir bail no pirmajiem skūpstiem un fiziskas uzmanības izrādīšanas. Šķiet,ka tas ir tāpēc,ka dzīvē esmu saskārusies ar vardarbību no vīrieša un arī ar seksa uzspiešanu.Negribas cilāt šo tēmu ar puisi,jo kas bijis tas bijis.Nekāds spiediens uz mani nteiek izdarīts,viena daļa no manis tiecās pēc tā visa,otrā nē.
10.02.2014 17:26 |

Reitings 105
Reģ: 22.12.2013
Neesmu piedzīvojusi ko līdzīgu,bet domāju,ka varētu man būt tāda pati trauma kā tev. Es uzskatu,ka tev nevajag domāt par to un visam ļauties. Ne jau visi vīrieši ir tādi,kuri uzspiedīs seksu un vardarbīgi pret tevi izturēsies
10.02.2014 18:23 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Ja jau ir tas cilvēks Tavs, tad tieši gribas skūpstus utt. Man attiecībās no paša sākuma ir kaut kāds kautrīgums šajā ziņā, bet pietiek ar vienu reizi (kaut vai skūpstu) un tas aiziet pats no sevis, vairs nekautrējos un nebaidos to puisi skūpstīt. Tāpat ar seksu. Pati pirmajās reizēs jaunās attiecībās iniciatīvu liekas, ka neuzņemos.
10.02.2014 18:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits