Sveikas! :) Nevar nepamanīt, ka visu mīlētāju diena tuvojas lieliem soļiem. Vai jums ir doma savam mīļotajam pagatavot ko īpašu šajā dienā? Es domāju tieši kādus saldumus, ko garšīgu, romantisku vai vienkārši parādīt, ka rūpējaties par viņu arī šādi? :)
oj, cik jauki! :)))
Mes valentindiena busim arzemes. Labprat uztaisitu kadu našķi, bet visas kukas/saldie, ko zinu, to sastāvā ir biezpiens vai kefīrs vai kaut kas tāds, ko tur nopirkt nevar :(
Pagatavo siera kūku! :) To taču arī ārzemēs gatavo, tā ka vajadzīgos produktus noteikti varēsi dabūt. Un siera kūkas taču ir tik dažādas, var kādu interesantu variantu izdomāt. ;)
Ā, vai arī kādus kēksiņus. Tur taču arī parasti nevajag ne biezpienu, ne kefīru. Es te pēdējā laikā esmu visādus gardus kēksiņus pagatavojusi, receptes pilns internets, spēj tik gatavot. :D
Varbūt varat ieteikt kādus viegli pagatavojamus un gardus zivju ēdienus? Manējais ir izteicis vēlmi, ka gribētu, lai es kaut ko tādu pagatavoju, bet tā kā īsti zivis neēdu, tad manas kulinārijas prasmes šeit apraujas. Es domāju, ka Valentīndiena būtu īstais laiks, lai to piepildītu.
Es laikam izcepšu siera kūku. Izmēģināšu vienu no daudzajām receptēm.
Vīrs tieši pirms dažām nedēļām izteicās, ka sen nav ēsta siera kūka. Tad nu ceturtdienas vakarā būs jāsatapina.
Man ir doma par auksto siera kūku ar sirsniņdekoriem :D un blenderētām avenēm klāt. bet 100% neesmu vēl izdomājusi... par pamatēdienu arī vēl domāju - laikam likšu draugam par to parūpēties, pietiks no manas puses ar saldo :D
Vai jums ir doma savam mīļotajam pagatavot ko īpašu šajā dienā?
Šoreiz nu ir tāda Valentīndiena, kad svētku vakariņas gatavos draugs un viss būs viņa ziņā, kā mani pārsteigt ar paiku. Vakar tik pieteicu, lai nav nekas eļļa cepts un šokolādē mērcēts:D Tad nu redzēs,ko viņš būs izdomājis.:)
Mēs šogad Valentīndienu sagaidīsm Grieķijā. Bet visumā ja gatavotu, izvēlētos tādus ēdienus, kuri satur afrozodiaku - no zivīm, lasis un forele; austeres; ciedru rieksti, dažādas garšvielas, bet īpaši baziliks, tātad bazilika pesto labi iederēsies utt....
Ak, man nebūs kam gatavot, ja nu vienīgi pašai sev, bet diez vai priekš sevis tā pūlētos :D... Bet nu izskatās, ka jums te būs kulinārijas izvirtības...
Man diez vai būs kulinārās izvirtības, jo nebūs laika īsti ne ko gatavot, jo gribas kaut ko gatavot tad kad vīrietis nav mājas, bet tad viss jau pagūs atdzist jo vakariņot varēsim tik ap 22 vakarā.
Man negaršo baltā šokolāde -šķiet šķebinoši salda, tad nu kā blondīne izdomāju, ka būs man kokosa cepumi bez šokolādes :D izcepu,garšoju, skatos uz recepti - pilnīgi nesaldi :D ola, sviests un skaidiņas - nu kā tādu recepti var izdomāt :D sadrupināju cepumus un iecepu citā kūkā :D