Nepīpēju no 1.jan cenšos kautkà savas domas novirzīt,nedomāt bet te man ir labi jo neviens apkàrt nepīpē,būs liels pārbaudijums kad aizlidošu uz Latviju.Bet jau tagad cenšos noskaņoties,lai pēc tam nekas un neviens nepavedina :) Tomēr tas viss ir galvā.
Pirms tam kad gāju uz veikalu un jau nepīpēju bija jocīgi jo senāk pa ceļam uzpīpēju,kā nometu tā šad un tad
kad kautko itkā prasijās ņēmu un pakožļāju parastu košļājamo gumiju....arī tagad reizēm.
Bet tā es to pīpēšanas atmešanu apvienoju ar sàkšanu neēst pēc 18:00 nesaku,ka tagad tev tà jādara,
man bija miega problēmas un gribēju pieradināt iet gulēt ar tukšu vēderu un mosties ar viegluma sajūtu...
Iesaku atrast kautko kas tevi aizrauj,skaties filmas,kādu hobiju,kas patīk,vel es gribu skriet bet tam gribu
mazliet nogaidīt,lai nav slodze sirdij,jo strauji atmetot sāpēja sirds tā bija arī pagàjušo reizi.
Ir draudzene zināma kura nometa un gāja skriet uz stadionu,skaties kā tavs organisms uzvedàs,
kautkur lasiju ka atmetot organismam pietrūkst adrenalīna un to dot var skriešana!