Gribēju parunāt par cilvēkiem ar dažādu darba tempu, enerģiju, uzņēmību.
Man vienmēr ir patikuši cilvēki, kas rīkojas ātri, operatīvi , bīda lietas uz priekšu un paši attīstās. Es arī gribu tāda būt, bet kaut kā nesanāk vai kur ir problēma. Kā to sevī attīstīt?
Lai uzskatāmāk saprastu manu domu, sauksim vienu par bliezēju, otru par parasto :)
Bliezējs celsies 5 no rīta, vingros, lasīs kādu gudru literatūru, pagatavos veselīgas brokastis, izplānos savu dienu pa stundai. Pēc tam efektīvi un produktīvi strādās, bez nekādām laika tērēšanāsm internetā. Vēl pusdienlaikā paspēs satikties ar pāris cilvēkiem, sarunās vakariņas, biznesu, nu kaut vai skvoša spēli. Un vakarā arī paspēs gan pasportot, gan satikties, gan izklaidēties, gan vēl pastrādāt. Dzīvē viņam viss rit stauji, karjera, nauda, sakari, viss.
Tikmēr parastais guļ, cik ilgi vien var, stresā un steigā kaut ko dara, dienas ritms pakārtots pastāvīgam nogurumam un enerģijas trūkamam. Pusdienlaikā vai vakarā labākajā gadījumā pačekos cosmo vai kādu bezjēdzīgu žurnālu pāršķirstīs.
Pagaidām esmu otrais variants, bet gribu būt pirmais. Kādas attīstības tehnikas varat ieteikt? :)