NMP

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Kā tur ir - ja es izsaucu uz māju, man par to ir kaut kas jāmaksā?
Un ja mani nepaņem uz slimnīcu...
Vai vnk labāk pazvanīt uz to numuru, pastāstīt kāda situācija un pajautāt,ko man darīt?
02.02.2014 15:25 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
El Diablo,paldies,tu saproti mani!
02.02.2014 19:39 |

Reitings 13
Reģ: 02.02.2014
Kā NMPD darbinieks Tev pačukstēšu, ka tāds izsaukums valstij izmaksā 60ls, pret temperatūru mums ir tas pats paracetamols vai analgīns, kurus nemaz nelieto, ja temperatūra nav lielāka par 38.5. Tādām problēmām ir paredzēts ģimenes ārsts, nevis dienests, kurš glābj dzīvības akūtās situācijās.

Kā arī valsts tagad iet uz darbinieku samazinājumu, tā kā ārstu ir maz.
Pie tādas (ne gluži problēmas) Tev atsūtītu ārsta palīgu, kurš izmērītu spiedienu, piedāvātu uz slimnīcu.
02.02.2014 19:47 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Kā jau pati saprati šī nav tāda problēma dēļ kā saukt ātros :) Sadzeries siltu tēju, izgulies un gan jau būs labi. Un par to atšķirību vīrusu saaukstēšanai ar VD. Kad esi saaukstējusies manuprāt zini aptuveni kādi simptomi tad ir, nu aptuveni kā tev tagad. Bet pie VD parasti ir visādas lēkmes saistībā ar asinspiedienu un sirdarbību, parasti cilvēkam lekā asinspiediens ir tahikardija, dažādas baiļu sajūtas un tam nav nekāda organiska pamata. Vd diagnozi var uzstadīt tad, ja ir izmeklēti visi citi cēloņi šādām lēkmēm. Uzskatu ka tā bieži vien ir jaunu sieviešu iedomu diagnoze un tur ir vajadzīga psihoterapeita palīdzība.
03.02.2014 17:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits