Sīkumi vai tomēr?!

Reitings 41
Reģ: 29.01.2009
Labs vakars arī tā, kurām tas ir ne īpaši labs! :)

Tad nu tā, ar draugu kopā esam pusgadu. Zinu, nav daudz, bet pietiekami, lai saķertos līdz ausīm un nespētu savu dzīvi iedomātie sbez viņa! Lieta tāda, ka vienmēr emsu bijus ļoti pārliecināta gan par sevi, par savu augumu, bet ik pa laikam, sajūtu no viņa diezgan sausus komentārus par savu izskatu! Nekad ne no viena puiša neko tamlīdzīgu nebiju dzirdējusi! Jāatdzīst, ka pašvērtējumu cēla nepārejošā puišu uzmanība.
Vienu dienu manējais izspļāva frāzi, ka nebija ievērojis, ka man tik liels celulīts! es vispār apstulbu, nu jā! man viņš vienmēr ir bijis! Vēl ir bijuši komentāri par zobiem, ka viņš gribētu, lai viņi man ir baltāki! Tad, kāpēc man uz dupša parādoties pumpiņas! utt.
SAdusmojos, uz ko pēcāk šis- piedod, neņem mani galvā! Bet nekas jau no tā teiktā nepazūd!
Itkā cenšos sev ieskaidrot, ka emsu pārliecināta par sevi, bet laikam vairs tas neizdodas! Tieši tur jau tā sāls, ka viņš man ir svarīgs, šādi vārdi sāpina , jo tos pasaka TIEŠI viņš!

Visā citā ziņā viņš ir īsts jaukums, tikai šorīt pieķēru sevi pie domas, ka tad, kad vinjš man izteica komplimentus par šīs dienas izskatu, es nenoticēju. Bēdīgi. kaut kā.
Vai man vajadzētu ar to samierināties? Vai arī viņa dēļ tagad skraidīt pa kosmētiskajiem saloniem? It kāa nieks, bet sāpīgi, tomēr:/ Vienmēr esmu uzskatījusi, ka puisim ir jāceļ savas meitenes pašlepnums, nevis jāgremdē... Nūu, man laikam sanāk otrais....
31.01.2014 16:55 |

Reitings 116
Reģ: 23.08.2011
Apbrīnojami, cik viegli vīrieši var iedragāt sievietes pašapziņu.. Tev nekādā gadījumā nav ar to jāsamierinās, jo ar laiku var palikt vēl trakāk. Sievietei ir vajadzīgi komplimenti nevis neglītas piezīmes. Ja grib perfektu sievieti, lai iet ieskrieties ar saviem bārbiju stereotipiem.
31.01.2014 18:44 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nu par taisnību neapvainojas, ja Tev ir celulīts un pumpains dupsis, tad ir ... Ja nav, tad no tā ,ka viņš tā pateiks, celulīts un pumpas neparādīsies ;)
31.01.2014 18:59 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
weee, nu un, ka ir, vai tad tāpēc tas jābāž degunā? Neviens nav ideāls, un mūsu pienākums nav būt ideālām vīriešu dēļ.
31.01.2014 19:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ko no puisela var gribet! virietis ta nedara!
31.01.2014 20:21 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tev tie nav sikumi, jo par sikumiem nedoma, savu laiku netere!
31.01.2014 20:29 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Manējais ar šādi reizēm mēdz iedzelt, sākumā likās, kā nu tā var, tagad esmu apradusi, jo esmu sapratusi, ka viņš vispirms runā, tad saprot, ko pateicis :D un pēc tāda teksta bieži seko, es tā nedomāju, tas nebija tā domāts...sākumā domāju, ka tā tikai ar mani, un negribējas ticēt, ka lūk tā nedomā, bet tad ievēroju, ka ar citiem ar viņam šādi sanāk, un tā kā viņš ir sava veida pohuists un viņu aizvainot grūti, tad viņš īsti neizprot, kā ar tādu komentāru, kas bijis domāts, kā joks var aizvainot kādu, jo viņam uz šādiem dzēlieniem ne silts ne auksts. Pats arī ir atzinies, ka neizprot, kā šāds joks var tā aizvainot, saka, lai neņemu vērā, viņam reizēm izsprūk vnk, kad nepiedomā, nju es jau esmu pieradusi, un bieži laižu to visu gar ausīm.
31.01.2014 20:45 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Ja jūs to izrunājat un tiešām viss mainās un vairs tādi nepamatoti/ nevajadzīgi komentāri vairs nav, tad jau viss bus ok, bet ja jūs izrunājieties un tā pat pēc nedēļām divām atkal ko tādu dzirdi, tad nekas īpaši ar nemainīsies un pietam ar gadiem var pat sliktāt kļūt

Un, jā, piekrītu šim, neļauj sev sagraut pašapziņu!
31.01.2014 20:46 |

Reitings 153
Reģ: 29.07.2010
Pirms pusstundas manējais ari kaut ko sāka bubināt,pats šovakar no veikala atnesa man visādus gardumus,sēdējām ēdām čipsus un sākās..nenoturējos lidināju to lielo paku pa visu istabu! Vienīgi sūdīgi ,ka šobrīd esam viesu namā ,līdz ar to nav ne slotas ,nekā! Vācu visu un pati škrobojos :D :D :D
31.01.2014 20:54 |

Reitings 41
Reģ: 29.01.2009
Kika!,
Es taa sasmējos, lasot Tavu komentaaru :D
31.01.2014 21:00 |

Reitings 153
Reģ: 29.07.2010
alohha,es domāju,ka vēl smieklīgāk būtu redzēt,kā manējais sēdēja uz gultas malas, lasīja un ēda izbirušos čipsus no gultas virsas,laikam nabags domāja ,ka izbērusi esmu visu un pašam taču tāāāā gribējās :D
31.01.2014 21:17 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Līdzīgi man, draugs burkšķēja, ka palieku apaļīgāka, notievināju sevi pie normas, bet komplimenti kā nav, tā nav:(
domāju, ka ir tādi ''vīrieši'', kam patīk psiholoģiski iedzelt un jā, rozā briļļu periodā uz jebko gatavas esam... teikšu - nav vērts, vienmēr atradīsies vīrietis, kas novērtēs tevi kāda esi...
gribētos tā domāt:)!!!
31.01.2014 22:13 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Fuj?Kā mīļākais vīrietis var tā teikt?
P.S. Es ar vienu tādu,kas man aizrādīja par izskatu otrreiz netikos.Un patiešām,par sīkumiem!:D
02.02.2014 11:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits