Es pārstāvu aģentūru, kas šobrīd izsludina atlasi animatoriem - viesu izklaidētājiem Krētas kūrortos. mēs sagaidām augstu motivāciju un atraktivitāti, valodu zināšanas (angļu + 1 svešvaloda), piedāvājot konkurētspējīgu atalgojumu, nodrošinātu dzīvesvietu un ēdienreizes viesnīcā, lidojumus turp - atpakaļ.
Darbs ir uz sezonu: aprīlis-oktobris. Lūdzu, nejautāt par iespējām strādāt 2-3 mēnešus.
Sany - jā, protams! Vienkārši mēģinu šeit, jo pagājušajā gadā bija pozitīva pieredze. Atsaucība bija paliela un divas meitenes no šejienes aizbrauca pastrādāt. Bija priecīgas :)
Nu man nekādu uzticību neieviestu kaut kāds anonīms profils (arī tas, ka bez bildes ar mistsiku "RW") un sludinājums, kurā nav pat norādīts aģentūras nosaukums.
Turklāt, sakarīgai aģentūrai būtu arī jābūt mājaslapai - kuru arī norādā un var uzzināt papildus info.
Interesanti, kāda dzīve jādzīvo, lai varētu atļauties aizbraukt aprīlī un braukt atpakaļ oktobrī. Studenti to nevar, māmiņas to nevar. Tad sanāk, ka man jābūt sliņķei, kas sēž mājās un neko nedara.
2012 gada sezonu pavadījukrētā kā animāors, un braucot man aizmirsa pateikt, ka darba laiks ir visa dzīve, respektīvi, kādas 16h-20h DIENĀ. Jo animātoram ir jādara VISS.
Smiekligi, ka majas lapu var uzzinaat tikai nosutot vestuli. Es noteikti shaadai firmai neuzticetos. Tapat sajaa sludinajuma nav pat mineets tas, ko cilveki visvairak tiiko zinaat: atalgojums, kas liecina, ka samaksa buus sameeraa maza.