LU C daļa, lietišķā komunikācijas angļu valodā I

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Esmu šokā par piedāvātajiem variantiem C daļai, vispār nav no kā izvēlēties, ņemot vērā, ka lielākā daļa kursu salikta laikos, kad pašai A un B daļu lekcijas! Bet nu tātad ir kāda apguvusi kursu ar nosaukumu Lietišķā komunikācija angļu valodā I ? Pēc tā kursa apraksta īsti neko nevar saprast, manas angļu valodas zināšanas ir vidusskolas līmenī!
Vēl skatos uz kursu Angļu valoda studijām un starptautiskiem eksāmeniem, taču tas šķiet vēl sarežģītāks!

Ehh, varbūt kāda var pastāstīt? Pasniedzēja L.Sečenova, ja nu tas ko maina! :)
27.01.2014 14:25 |

Reitings 122
Reģ: 27.01.2014
Viņa atzīmēja katru reizi, kurš ir atnācis, nezinu gan vai to beigās ņēma vērā. Galvenais ir nodarbībā neklusēt, jo viņai patika aktīvākie studenti, kas atbild uz jautājumiem nevis izliekas, ka lasa vai vēl nez ko :D Bija pāris kontroldarbi, kuros parasti bija arī uzdevumi no tiem izdales materiāliem, tā kā ja tos pildīsi, problēmu nebūs. Eksāmenu neatceros pat vai liku, jo sarunāju, ka pēdējo mēnesi varu neiet un man izliks atzīmi no jau esošajiem vērtējumiem :) bet nu stipri šaubos, ka eksāmens tur varētu būt traks :D Es beidzu vsk ar laikam C un pāris gadus nebiju mācījusies angļu valodu, ta kā noteikti tev nav no kā baidīties :)
27.01.2014 15:55 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Persephon, nekas nenotiks, jo galvenais, lai pašās smestra beigās Tev ir tie 2 kp!
Man ar mediācijām bija tā, ka vietas bija 70 vai 90, neatceros, bet es rindā biju 125tā laikam (pateicoties fantastiskajai sistēmai,ka skatās, kurš kursā Tu esi pēc atzīmēm, tas nekas,ka vidējā 8, kā rezultātā citi ar vidējo atzīmi 6 ir priekšā, jo viņu kursā ir tādi,kas uz 4 velk). 2 nedēļas pēc reģistrācijas nedēļas man nebija C daļas, bet mediāciju pasniedzēja uzņēma ārpus maksimālā skaita, uzrakstīju iesniegumu, dabūju viņas parakstu un aiznesu to lapu uz studentu servisu, kuri mani iereģistrēja C daļai :)
Es Tev ieteiktu darīt tā, ka tagad piereģistrējies angļu valodai, un nākamnedēļ skaties,kādas opcijas vel Tev ir! Pēc tam, ja izdomā ko citu, atreģistrējies no angļu valodas un ar iesniguma palīdzību reģistrējies tam citam kursam!
Tikai par lietvedi es nepateikšu, tur jāskatās laikam atsevišķi, vai to var izdarīt tās studiju programmas lietvedis, Tavas programmas lietvedis vai Studentu servisā! Galvenais, ir dabūt uz tā iesnieguma pasniedzēja parakstu, jebkurā gadījumā, studentu servisā atbild arī par C daļām!
27.01.2014 15:56 |

Reitings 9202
ok, paldies! nu es pagaidām nepieteikšos, jo tiešām neribu valodas, + ir viens kurss padomā, arī pasniedzēja pretīmnākošs, noteikti varēs ko sarunāt! paldies tev mīļš :)
27.01.2014 15:59 |

Reitings 9202
addict, paldies tev arī, ja nu kas arī tas būs variants! :)
27.01.2014 16:00 |

Reitings 177
Reģ: 18.11.2013
Daudzas augstskolas to nepasaka, taču ir iespēja ņemt C daļas kursus no augstskolām! Tāpat arī kursus no pavisam citām studiju programmām, fakultātēm, tā kā ir iespēja tikt arī pie interesantiem kursiem :)
02.02.2014 22:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits