Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pļāpatuve 27.10.2014.

10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Labrīt.

Neessmu rīta cilvēks. Nepatīk ne rīti, ne cilvēki. :D Un vēl vairāk nepatīk, ka ieslēdzu Star FM, bet Jānis un Baiba vēl nestrādā. :) Pirmdienas tiešām ir briesmīgas, agri jābūt darbā.

Izmantošu beztēmu nedaudz savtīgi. Varbūt kāda zina, kā sākt risināt mantojuma lietas? Cik saprotu, tas ir jāizdara gada laikā. Testamentā esmu minēta vienīgi es.

Jauku dienu!

27.01.2014 07:06 |

10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Nē, vēl nav oktobris! :D :D
27.01.2014 07:10 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Labs rīts!

Nu oktobrī vismaz varētu būt siltāk. :D
Par mantojumu neko nezināšu. Ēdu brokastis, klausos star fm, taisos uz darbu. Kā es nevaru izturēt to agro celšanos! Vakar it kā jau kādos 23:00 iegāju gulēt, bet aizmigu nezinu kad, visādas domas nāca galvā. Pa nakti vēl šad tad pamodos. Gribu sestdienas rītu jau. :D

Jauku dienu! :)
27.01.2014 07:53 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Labrīt.
27.01.2014 07:54 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Labrīt. Ārprāts,no darba izgaju 3:00 nakti,aizbraucu mājās pagulēju 3h,un esmu atpakaļ darbā.
Bet neskatoties uz visu manu miega badu,mašīnā braucot cītīg dziedāju līdzi dziesmām. :D
Ceru,ka mana darba diena ļoti atri beigsies,un es varēšu braukt mājās gulēt. Zzzzzz :)
Lai jums jauka diena meitenes! :)
27.01.2014 08:14 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Brīvdienas paiet TIK sasodīti ātri!

Bet neskatoties uz to, jūtos atpūtusies. Pēc ilgiem laikiem, 6dienā nebija nekādu ballīšu, braucienu vai vitu plānu, tāpēc izmantoju izdevību, ka tādi it vīram un visu 6dienu vienkārši čiloju pa māju - skatījos filmas, gulšņāju, taisīju pusdienas un vienkārsi atpūtos :)
7diena līdzīga ar treniņu vakarā.
Kaķis naktī atnāca gulēt pie manis, izlika savu mazo galviņu man uz kakla, izstiepa ķepas man uz sejas un laimigs murrāja, ik pa laikam izdomādams, ka japaspējejās ar manu degunu.. baigais mīļumiņš :D

Lai jauka nedēļa!
27.01.2014 08:55 |

Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
Brīt.
Es šorīt piecēlos jau 5.30, lai gan modinātājs bija uzlikts sešos. Bet jūtos izgulējusies, viss jauki, viss forši. Nu ja neskaita to, ka jāiet uz darbu.
Nedēļas nogale tik ātri paskrēja, likās tikko priecājos par darba dienas beigām piektdienā un pēkšņi jau svētdienas vakars.
Vakar ciemojos pie bijušās kolēģes, auklēju visforšāko, vissmaidīgāko un vismīļāko bēbi kādu esmu redzējusi, pilnīgi pašai sagribējās tādu mazu cupcake.

Jauku dienu! :)
27.01.2014 08:56 |

Reitings 13628
Labrīt!

Mums darbā šodien dikti auksti, jo brīvdienās laikam apkure tiek nosgriezta uz minimumu.
Brīvdienas bija jaukas. Sestdien bijām kino, vakar - pastaigā, kas bija 16 km gara. Nedaudz gan nosalu, bet nebija tik traki.

Veiksmīgu darba nedēļu, meitenes!
27.01.2014 08:57 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Labu rītu!
Tikko paēdu brokastis, gribu noskatīties kādu labu filmu, bet nezinu kādu, varbūt ir kādi ieteikumi? Esmu skatījusies iepriekšējās diskusijās, bet gandrīz visas jau esmu redzējusi.
Pa nakti sapņoju pretīgu sapni, ka mans vīrietis mani pamet, bet tādi sapņi man ir ļoti bieži. Parasti jau saka, ka tas uz labu attiecībās. Aizvakar sapnī sapņoju, ka man izkrīt zobs, nu ceru, ka nekas nepiepildīsies. Kā pašām, sapņi piepildās?
27.01.2014 08:59 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Labiņš rītiņš :)

Šodien pēdējā brīvdiena, bet esmu jau augšā, un tā visas brīvdienas..heh, tā nu ar to gulēšanu man ir :D Toties darīts viss kas man iet pie sirds, sestdien biju vēl Valmierā uz jaunrades skati tautas dejām, tik skaistas dejas atkal sataisītas, ka prieks :)
Pēc vakardienas zumbas un 1,5h baseina šodien riktīgi dupsis sāp :D
Bet tas ir labi, jūt ka kaut kas notiek ar manu paļengano dupšuku, šodien vēl dejošana :)
Lai visām jauka šī diena un nedēļa :)
27.01.2014 09:02 |

10 gadi
Reitings 5631
labrīt,
6dien paslidoju tagad jautājums kāda ir nesen pirkusi slidas? cik izmērus lielākas vajag pirkt? un kur par lētām naudiņām var nopirkt normālas slidas? reāli iepatikās slidot, bet gribētos pašai savas slidas, tā kā neesmu profesionālis tad domāju, ka man pietiktu ar lētām slidām sākumam. :D

kā jau te dažas minēja gaidu 6dienu, lai nedarītu neko! :)

jauku dieniņu! :)
27.01.2014 09:03 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
ā, un es kuro nakti jau sapņoju ka ielieku silikonu pupos, kas man galīgi nav vajadzīgs. Bet nu tādu maziņu :D
Nez ko tas varētu nozīmēt :D
27.01.2014 09:04 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
krāsa, ja man ir 39 izmērs, es noteikti ņemtu 40, lai vilnas zeķi vēl var ievilkt iekšā. Kur var nopirkt lētākas nemācēšu teikt, paskaties varbūt ss.lv?
27.01.2014 09:07 |

Reitings 187
Reģ: 28.11.2013
Labrīt.:)

Brīvdienas aizvadītas ļooti jauki,sanāca gan paslidot,paslēpot un arī kārtīgi atpūsties.
Darba nedēļa sākusies,es jau saceru savu superīgo CV un ceru,ka jau pavisam drīz iegūšu jaunu darbu.
Vēl viena labā ziņa,kas mani ļoti iepriecināja,ir tas,ka mani uzaicina šīs nedēļas nogalē braukt uz Zviedriju mini-ceļojumā. Domāju,ka atteiktied nebūtu prāta darbs.:D

Meitenees,man vajag idejas pusdienām! :D Stāstiet,kādus kulinārijas brīnumus taisīsiet,varbūt varat kaut ko ieteikt.
27.01.2014 09:10 |

Reitings 13628
Meitenees,man vajag idejas pusdienām! Stāstiet,kādus kulinārijas brīnumus taisīsiet,varbūt varat kaut ko ieteikt.

Šodien nekas īpašs netiks gatavots. Pusdienās būs griķi ar vistas filejas-dārzeņu mērci + rutku-burkānu salāti.
Vakariņās būs vistas zupa, jo brīvdienās uzvārīju lielo katlu. Ja negribēšu zupu, tad ēdīšu biezpienu ar sīpollokiem.
27.01.2014 09:17 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Labrīt,
Ja tu esi vinīgā mantiniece tad es nezinu kā ir, mums ir situācija ka opis nomira un mantojums nebija un lai nokārtotu visu uz viena cilvēka vārda bija nepieciešama bērnu atteikšanās no īpāšuma pēc gada noilguma nekādas atteikšanās vairs nav vajadzīgas tad jebkurš ģimenes loceklis var iet un kārtot uz sevi.

Par slidām iegādājos slidas man ir 36 izmērs bet perfekti der 39 izmēr slidas, nopirku lai iemācītos slidot.

Un tagad par manu pirmdienas rītu, smagi auksts rīts gribu vasaru. Šodien jaiet iepazīties ar vienu bērniņu un sporta zāle, man ir atkarība no sportu zāles.
Sestdien bija aizlaiduši paslidot man ir progres ne reizi nesamīļoju ledu vēl paris reižu un būs viss idiāli.
27.01.2014 09:19 |

Reitings 187
Reģ: 28.11.2013
Anny - kā gatavo vistas filejas-dārzeņu mērci?
27.01.2014 09:22 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Olā, čikas.:)
Šodiena sākusies debešķīgi. Vien mīnuss - no rīta sāpēja ļoti rokas pirksti, jo ar draugu aizmigām sadevušies rokās:D
Šodien izskatos ļoti labi, jūtos ļoti labi, dzīve ir skaista:D
šis mēnesis ir pagājis drausmīgi ātri. Šo 6 dien jau februāris. āpāc!
6dien jāiet uz vienu draugam ļoti nozīmīgu pasākumu, bet es nezinu,ko lai velk mugurā, jo nezinu, kā citi būs saģērbušies:D Varētu jau vilkt kleitu, bet ja citi ir vienkāršākā apģērbā? Un ja nu es aizeju pārāk vienkārši, kamēr citas ir vakarkleitās? what to do? what to do...
aj, vispār mani atkal nomāc kāda lieta - man ir ienācis pizdings galvā - gribas čolku. Es zinu,ka es to nožēlošanu ataugšanas procesā, vai reizēs,kad ārā līs lietus un mana čolka izskatīsies pēc kakas, bet es nevaru savas smadzenes nomierināt attiecībā uz šo:D
Un vakar draugs izspļāva ko tādu, ka mani uz dzimeni vedīs tetovēties:D OMG...OMG....OMG.....gribas, bet bailes ir.:D
Visām foršu dienu..:)
27.01.2014 09:22 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Brīt! :)

ai, surli, prieks lasīt, ka mincis tāds mīļumiņš (l)

Jā, brīvdienas paskrēja nemanot - sestdien ciemošanās, svētdien it kā vairāk pa mājām, bet tāpat viss vienā skriešanā. Labi, ka nākošnedēļ sākas atvaļinājums (l)
27.01.2014 09:23 |

Reitings 150
Reģ: 05.06.2009
Labrīt!
Kā jau daudzas no jums, arī es jau gaidu nedēļas nogali, tas nekas, ka nedēļa tikai sākusies :D
Brīvdienās vīrs izdomāja beidzot izņemt veco vannu un ielikt duškabīni, solīja, ka to varot izdarīt vienas dienas laikā. Rezultāts - nav ne vannas, ne dušas, jo, redziet, neesot visus vajadzīgos krānus u.c. pričendāļus nopircis :D Labi, ka vismaz izlietni vēl atstāja :) Nez kāpēc es jau nojautu, ka tā būs :D Ceru, ka šīs nedēļas laikā pabeigs iesākto.

Vīrs jau vairākus mēnešus stāsta, ka sapnī redz, ka es viņu krāpju - reiz pat pieprasīja paskaidrojumus par manu rīcību VIŅA sapnī :D
Bet izrādās, ka tas uz labu :)
27.01.2014 09:27 |

Reitings 13628
Anny - kā gatavo vistas filejas-dārzeņu mērci?

Sakarsētā olīveļļā apcepu smalki sagrieztu sīpolu un papriku, pievienoju rīvētus burkānus. Nedaudz pasautēju. Tad pievienoju gabaliņos sagrieztu vistas fileju un garšvielas (man bija Santa Maria piedeva vistas gaļai). Pasautēju visu vēl kādu brīdi. Pievienoju skābo krējumu un pienu. Man likās, ka ir par šķidru, tāpēc iemaisīju ēdamkaroti miltu. Beigās pievienoju kaltētas dilles un pētersīļus.
27.01.2014 09:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits