Kā vīrieši to uztver?

Reitings 5
Reģ: 26.01.2014
Man ir 23 gadi un esmu vēl nevainīga. Tikai nevajag uzreiz nosodīt, vienkārši dzīvē tā sanācis- neesmu satikusi īsto cilvēku, ar kuru tiešām to gribētu izdarīt, pa klubiem arī apkārt nevazājos, bet par mājas peli arī gluži nenosauksi. Par simpātiskumu arī neviens nav sūdzējies :D.
Tad nu lūk, esmu sastapusi vīrieti, kurš ir krietni vecāks par mani un mums kaut kas palēnām bīdās uz priekšu. Lieta tāda, ka man ir bail viņam pateikt, ka esmu vēl nevainīga. Kā vīrieši to vispār uztver? Un šis ir eksemplārs, kurš man patiešām ļoti, ļoti patīk, tāpēc negribās izgāzties :D. Ko jūs ieteiktu? Teikt, neteikt vai vienkārši sarunāt kādu vīriet,i pret kuru man nav nekādu jūtu, nodarīt to lietu, lai vismaz nebūtu vairs tik kautrīga viņa priekšā (jā, tas ir stulbi, es zinu, bet patiešām, šobrīd visādi tarakāni galvā skraida).
26.01.2014 10:42 |

Reitings 1
Reģ: 28.01.2014
Man tas liekas skaisti, ka meitene 23 gados ir nevainīga :)
28.01.2014 00:22 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu es savam draugam to pateicu, kad biju sadzeerusies. Biju taaadu runu izplaanojusi savaa galvaa - tikpat banaalu kaa amerikaanju filmaas visas taas lielaas izlaidumu runas :D un tad arii ljoti dramatiskaa balsii nobeeru, ka "ja tev tas liekas jociigi, VARI IET." un kaut kaadas taadas mulkiibas. Shkiet ka klaat bija visaadi roku zhesti.

Beigaas veel iznaaca taa, ka man jau vinjam bija jaasaak uzmaakties pashai, jo mana runa laikam vinju ietekmeeja, nabadzinam bija bail, ka es neesmu gatava un taa. Ko es tev iesaku? Nepiedzeries :D bet kaadaa intiimaakaa mirklii pastaasti kas un kaa.
28.01.2014 01:38 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Sekss nav eksaamens, kuraa ja izgaazies, tad vairs nevari paarlikt. Atziimi arii tev neviens neliks. Paarguljot ar citu, lai tikai nebuutu vairs nevainiiga, tur var emocionaalo traumu un nepatiku pret seksu kaa taadu dabuut. Vai tomeer nav labaak, lai ir forshas atminjas par pirmo reizi? Ja vien viirietis nav galiigaakais kretiins, tad pacentiisies buut iipashi maigs un ruupiigs pirmajaa reizee.
28.01.2014 01:47 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es domāju, ka vīrietis novērtēs to un būs patīkami pārsteigts. Tikai pabrīdini viņu par to laicīgi. Ja es būtu viņa vietā, tad pacenstos, lai Tava pirmā reize ir īpaša.

Iemesli, kāpēc vajag pateikt:
1) Vajadzētu mainīties vīrieša pieejai tam visam, kas padarīs Tavu pirmo reizi mazāk stresainu un vairāk patīkamu.
2) Vīrietis pievērs acis un nevērtēs Tevi pēc iepriekšējās pieredzes, jo zinās, ka Tev šai jomā pieredzes nav. Līdz ar to, nav jāuztraucas par izgāšanos. Visu izdarīs viņš :D Un šajā situācijā ir svarīgi, lai labi būtu Tev :)
3) Vīrieša acīs pilnīgi noteikti Tu iegūsi papildpunktus!

Lielākā daļa novērtē to, ka sievietei nav bijusi bagāta seksuālā pieredze. Tomēr ir arī tādi, kas negrib "ķēpāties" ar jaunavām, jo uzskata, ka tādas vienmēr gribēs zināt, kā tad ir ar citiem, un ragi šādā situācijā garantēti :D Kaut gan, ja esi noturējusies tik ilgi, tad Tev ir spēcīgs raksturs un sava nostāja, respektīvi, neesi tāda, kas darīs darīšanas pēc ..
30.01.2014 11:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits