Miegs- izgulesanas.

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Gribu parunat par tik svetu lietu ka miegs. Cik h jums jagul, lai jus justos izgulejusas? Cikos parasti ejiet gulet un cikos celieties augsa? Un ja gadijuma gadas, ka no rita jutieties neizgulejusies, tad, kas ir tas, kas jums dod energiju, lai visu dienu nav jazavajas, jasapno par gultu vai jagauzas par to cik slikti ir gulets. Vai vsp tads brinumlidzeklis pastav?! Sobrid man loti svariga un tuva tema. :)
25.01.2014 22:08 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Perfektā variantā - guļu no kādiem 22/23 līdz 9/10. Tad jūtos vislabāk.
Realitātē sanāk ļoti reti, jo jau vairāk kā gadu strādāju maiņu darbu, kad jāstrādā arī naktīs. Tad cenšos rast laiku pagulēt vismaz stundas sešas, lai justos normāli.

Ar miegu cīnos... necīnos. Iespēju robežās cenšos vismaz reizi nedēļā izgulēties ļoti - bez modinātājiem, normālā laikā, normālos apstākļos (bez iepriekšējas pieēšanās, piedzeršanās, mājās, bez stresa). Tas palīdz mainīgu nedēļu pārdzīvot. Cenšos arī būt kustībā. Garlaicība iemidzina.
26.01.2014 00:55 |

Reitings 253
Reģ: 22.01.2014
es iekapju in the bed kados 3 nakti pec kartiga party tad man ir wild sex apmeram 2hours ar vairakam girls vienlaicigi tad kados 6 nakti eju gulet un celjos 13 uz treninju kur eju kachaat abs.
26.01.2014 01:00 |

Reitings 381
Reģ: 07.07.2013
Pēdējā laikā aizeju gulēt ap 3iem, 4iem naktī, ceļos 7os vai 8os, jo sanāk baigi daudz mācīties. Bet nu pēc tam tajā dienā jūtos graujoši, pēcpusdienā vispār liekas, ka varētu nolūzt pat stāvot kājās. Kad ir brīva diena, tad guļu 11-12 stundas un jūtos lieliski :D Un vispār es dievinu izgulēties, vāļāties pa gultu un pārdomāt dzīvi. Diemžēl, tas reti kad sanāk :(
26.01.2014 01:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits