Daudz ko jau meitenes te mineeja, zekjes, dreebes, bardaks, suudiigi ar laika izjuutu, atstaats pussalaats uz shkjiivja, jo "vairaak nelien", un taa taalaak un taalaak. Bet maneejam ir veel viena iipashiiba - buut virtuves paveelniekam, kad manis nav maajaas. Vinjam patiik visu mest aaraa, kad ir shodienas datums. Pat nepaostot vai nepataustot. Maizi uram lefusskapii, jo tad staav ilgi, atnaaku maajaas, prau, kur maize.. Mistkatee, shodienas deiiguma terminjsh. Taapat arnpienu, kursh izvilktu veel 3 dienas, jogurti, desas (kuras var sacept n apeest), nu visu visu. Un vienreiz vinjsh izmeta manis ceptos brownijus, jo "neizskatiijaas labi", nemaz nepagarshojot!!! (Man bija gruutiibas vinjus dabuut aaraa no cepamtruka :D) mani tracina kaa vinjsh karina dreebes uz zhaaveetaaja, nu kak papala, un tad vinjas zhuust meenesi un kad nonjem izskataas kaa no pakaljas izvilktas. Jeb nonjems sausaas dreebes, uzliks uz trepeem un atstaas tur. Kjipa, pusi darba izdariija vinjsh, man tagad jaauznes augshaa un jaasaliek pa plauktinjiem viss. Vienmeer izmanto garos seerkocinjus, kurus es peerku prieksh sveceem, lai sizdedzinaatu cigareti. Un izlietotos seerkocinjus liek atpakalj kastee!!! Ojj, es vareetu turpinaat un turpinaat :D