Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nervi chupaa!

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Man shobrid dzivee ir iestajies diezgan melns posms.Man NAV pilniigi neviena cilveka kam uzticeeties,izkratiit sirdi un sanemt padomu.Man ir attaluma attiecibas ar puisi,tachu vinsh man jau sakt parmest par to, ka neesmu tiik laimiga ka agrak un kundzinam luuk tas nepatiik.Es tiesham neprotu telot, ka viss ir ideali,kad tas tiesham nav.
Macos arzemes pilnigi viena,man sheit nav istu draugu,vecaki ir latvija.Jutos neaprakstami vientuli pat nevariet iedomaties.Esmu meginajusi visu, lai nomierinatos.Tejas,jogas,pozitivas filmas utt.
Tagad esmu nolemusi paintereseties par dazadiem medikamentiem.Jutu, ka man nervi ir pilniigi chupaa un es jebkura mirkli varu izplust asaras.Kopsh shii gada sakuma nav bijusi neviena diena,ka es nebutu raudajusi.TAS NAV NORMALI.
Varbut tomer sheit ir ari kada kura mani saprot un var dot kadu padomu.
24.01.2014 05:01 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Ja tu tā jūties, vienīgais, kas palīdzēs, ir pārmaiņas dzīvē! :) Cilvēks nejūtas slikti bez iemesla.
Visticamāk, šobrīd kaut kas tavā dzīvē nav gluži atbilstošs tevis pašas laimīgai eksistencei, piemēram, puisis tevi neapmierina kā partneris attiecībās, studiju joma vairs neinteresē u.tml., tas arī ir jāmaina. Dažreiz ir jāprot atteikties un ļauties jaunajam.
24.01.2014 05:57 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Man shobrid dzivee ir iestajies diezgan melns posms.Man NAV pilniigi neviena cilveka kam uzticeeties,izkratiit sirdi un sanemt padomu.Man ir attaluma attiecibas ar puisi,tachu vinsh man jau sakt parmest par to, ka neesmu tiik laimiga ka agrak un kundzinam luuk tas nepatiik.Es tiesham neprotu telot, ka viss ir ideali,kad tas tiesham nav.
Macos arzemes pilnigi viena,man sheit nav istu draugu,vecaki ir latvija.Jutos neaprakstami vientuli pat nevariet iedomaties.Esmu meginajusi visu, lai nomierinatos.Tejas,jogas,pozitivas filmas utt.
Tagad esmu nolemusi paintereseties par dazadiem medikamentiem.Jutu, ka man nervi ir pilniigi chupaa un es jebkura mirkli varu izplust asaras.Kopsh shii gada sakuma nav bijusi neviena diena,ka es nebutu raudajusi.TAS NAV NORMALI.

Izlasi savu rakstīto. Kam tev padomu? Tu ja sev esi uzstādījusi diagnozi, norakstījusi sevi pie vientuļniekiem un bezcerīgajiem! Tu esi nolikusi sevi tajā apakšējajā plauktiņā un tagad prasi citiem, lai uzceļ tevi augstāk. Nē tā nebūs, tas Tev jāizdara pašai. Maini visu savu domu gājienu, maini visu savu dzīvesveidu, aizpildi brīžus kuros tu tik ļoti jūties vientuļa ar lietām ar kurām tu aizmirsties. Galu galā, nevis izliecies, bet sāc patiesi smaidīt, jo zini, ka jau pēc x mēnešiem tu būsi Latvijā, satiksi savus mīļos un viņi tev acīs varēs apliecināt, ka nebūt neesi vientuļa. Un viss ir tikai un vienīgi tavas iedomas!
24.01.2014 07:08 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu bet kāpēc noslēdzies un nemeklē jaunus paziņas un draugus? Esmu bijusi ārzemēs mācīties, varu tevi saprast. Bet grūti un vientuļi bija tikai pirmo 1,5 mēnesi, kamēr iejutos, ieguvu paziņas - un tak tik lielā jautrība sākās. Cik ilgi jau esi ārzemēs? Es dzīvoju kojās un tur gribot negribot nākas iepazīties ar cilvēkiem no blakus istabām, kaut vai virtuvē gatavojot vakariņas. Tad jau vēl noteikti tiek rīkoti dažādi pasākumi, kuros arī var piedalīties un sapazīties. Un tā tas viss vārds pa vārdam pamazām aiziet...
24.01.2014 07:11 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kam tev padomu? Tu ja sev esi uzstādījusi diagnozi, norakstījusi sevi pie vientuļniekiem un bezcerīgajiem! Tu esi nolikusi sevi tajā apakšējajā plauktiņā un tagad prasi citiem, lai uzceļ tevi augstāk.

Trāpīgi!
Kādēļ cilvēki izdara izvēli doties prom no mājām, studēt citā valstī, ja ir kūtri uz komunikāciju jaunajā vidē. Cilvēks ir sociāla būtne, kam vajag dalīties savos piedzīvojumos, pārdzīvojumos, domās utml.
Ja reiz esi nonākusi vidē, kur nav tavu iepriekšējo tuvo cilvēku, kādēļ neradi jaunus draugus, paziņas tur? Kādēļ izvēle iet pa skumju un nolemtības pilnu bēdu ieleju, tā vietā, lai savā jaunībā baudītu dzīvi un citu kultūru?
Tava labsajūta ir tieši atkarīga no Tavām izvēlēm, diezvai kāds tevi sasēja un aiztransportēja uz turieni, kur esi un lika eksistēt piespiedu kārtā.
24.01.2014 09:10 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Nesaprotu pamatu - par ko tev jānomierinās? Tu aizbrauci uz ārzemēm (ne ar koku dzīta). Ko gaidīji/gaidi? Protams tava ģimene nebūs blakus un ne jau tikai ar sirdsdraugiem var pavadīt kopā laiku un uzturēt kontaktus.
Kāpēc nemeklē draugus? Varbūt caur soc.portāliem vari sakontatēt latviešus, kuri arī dzīvo tajā valstī un sapazīties?
lieto skype, kameru - runā ar draugiem, mammu, puisi.. Jutīsies viņiem tuvāk.
24.01.2014 09:19 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
un ko tu pašlaik vēlies? kāpēc tu nebrauc prom no tās vides, kurā tu jūties nelaimīga? tad pamet visu un atgriezies Latvijā pie saviem draugiem un radiem. Es zinu, ka daudziem, lai arī ir iegūti jauni draugi un paziņas ārvalstīs, tik un tā neiedomājami velk uz savām mājām. Nedomāju, ka jaunu draugu iegūšana tevi darītu laimīgu uz atlikušo tur pavadāmo laiku. Bet, ja tev tur noteikti ir jāpavada vēl ilgs laiks, tad jauni cilvēki ir jāiepazīst un jāpārdomā atkārtoti mērķi, kāpēc tu tur atrodies?
tu tur dzīvo ar savu draugu vai viena pati?
24.01.2014 10:09 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
un loģiski, ka draugam nepatīk tevi redzēt katru dienu sliktā garastāvoklī, ja jūs dzīvojat kopā. vai tad tev tas patiktu? un viņš nav pie tā vainīgs, ka tev tur tagad nekas nepatīk, ja tu pati to vien dari kā čīksti.
24.01.2014 10:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)