kopdzīve ar vīrieti

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Sveikas, pavisam nesen sāku dzīvot kopā ar vīrieti, tā ka dzīvoju ierpeikš viena neriskēju pārdot dzīvokli, bet dzīvoklis ir ar krāsns apkuri tāpēc kaimiņi jau pēc nedēļas sāk protestēt ka parāk aukstas grīdas un sienas. Tad nu vecāki zvanija sākām kaut ko spriedelēt. Un nevar saprast ko isti darit - iret, pārdot, vai tomēr dzivot vienai, jo draugam ari ir uz krasns apkuri. Jo šajā pilsētā man ir jādzivo vēl 2 ar puss gadus (esmu šeit mācību dēļ).

Meitenes, kas ir dzīvojušas kopdzīvi, kā jūs? pārvācāties uzreiz, pārdodot dzīvokli vai tomēr gaidījāt, kad būs tā pārliecība, ka nodzīvosiet kopā ilgi?
20.01.2014 13:09 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Zini ka sveša īpašuma ļaunprātīga bojāšana ir kriminali sodama?

Kubiet, tur viss atkarīgs no radīto zaudējumu apmēra. Līdz kaut kādai summai (Agrāk tie bija 100ls), tas ir huligānisms un sodāms administratīvi.
20.01.2014 15:50 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Par tēmu plaši neizteikšos, jo piekrītu tām, kuras saka, ka kaimiņus tomēr vajag respektēt, bet es jau vairākas minūtes smejos par to weee makrofleksu. :D :D Esmu īpaši neadekvāta šodien, jā.
20.01.2014 15:50 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
un ko darīt tiem, kas dzīvo pirmajā stāvā un apakšā neviens nekurina??? Arī iet sūdzēties???? Draudziņ, mīļo, lai tie Tavi kaimiņi iet un sūdzās, kur viņi gib ... nespēju iedomāties likuma pantu, kurš Tev aizliegtu nekurināt dzīvokli... cita lieta ir par konstrukcijām, kas maitājās, jo dzīvoklis netiek apkurināts...
20.01.2014 15:53 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Izīrētu, būtu labi ienakumi, noteikti, ka nepārdotu. Droši vien sava jaunības stulbuma naudu notrallinātu hvz kur.
20.01.2014 15:54 |

Reitings 2494
Es zinu par 200%, ka es to dzīvokli izīrētu ar līgumu uz gadu (ar iespēju pagarināt), jo tad vienmēr ir vieglāk lauzt to līgumu ... es īpašumu noteikti šobrīd nepārdotu (arī vērojot tirgus tendences) ...
20.01.2014 15:55 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Te nu tavs līmebis un saprats parādās Zi9ni ka sveša īpašuma ļaunprātīga bojāšana ir kriminali sodama?

Nu Tev vēl būtu jāpierāda , ka to izdarīju es, un ne jau ar man liekas ... :D Aaa.. un pirms tam , protams , būtu labi tikt ārā no sava īpašuma.

Nu jej bogu, nebaida mani ne kaut kāds arests ne arī menti ... ;) Bet labi, es te netaisos ieslīg demogoģijās ....
Tā vien šķiet , ka menti šeit dažām ir pasaules glābēji ... nu arī , diemžēl, viņi ir bezspēcīgi nekaunības un visatļautības priekšā ( dzīvs piemērs tam , legālo narkotiku bodītes ).
20.01.2014 15:56 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Vai es esmu vienīgā, kurai rodas iespaids, ka Kubiete rajona tiesai ir līdz brošai? :D Sajūta tāda, ka cilvēciskā faktora vispār nav - visur tikai akti - pakti un tiesāšanās. :D :D

P.S. No sākuma vēl būtu jāpierāda, ka vainīgā ar macroflexu ir blakus esošā dzīvokļa grūtniece. ;)
20.01.2014 15:58 |

10 gadi
Reitings 13809
kurinātu kaut vai tikai tādēļ, lai nesapelē sienas, mēbeles un viss pārējais.
20.01.2014 15:59 |

Reitings 7408
nespēju iedomāties likuma pantu, kurš Tev aizliegtu nekurināt dzīvokli... cita lieta ir par konstrukcijām, kas maitājās, jo dzīvoklis netiek apkurināts...

Par to jau arī ir runa. Man nav tiesību sūdzēties par to, ka pēdas salst, bet ir tiesības piebraukt lietai no citas puses un tik un tā panākt savu. Vajag padomu? Man jau nav jāsūdzas tieši par Tevi.

diemžēl, viņi ir bezspēcīgi nekaunības un visatļautības priekšā ( dzīvs piemērs tam , legālo narkotiku bodītes ).

Nejauc krītu ar kaļķi. Pret juridiskām personām, kā šādu bodīšu turētāji, ir grūtāk cīnīties, nekā pret fizisku personu.
Esot juridiskai personai, atbildību nes firma, nevis privātpersona. Mums te liela daļa miljonāru sēdētu būrītī, bet vainīgas taču firmas, nevis viņi paši. Atver nākamo firmu un turpini. Mums nav likuma, kas ierobežotu šo te. Un policijas bezpalīdzība šajos jautājumos skaidrojama ar likumdošanas trūkumiem, kuru, kā jau mēs saprotam, nebūtu, ja kādam tas nebūtu izdevīgi.
Toties, kad Tu Kubietei aizpūt durvis ar makrofleksu, vainīga esi Tu, kā persona, neatkarīgi no tā, cik firmu Tev pieder. Jo Tu, kā fiziska persona nevienam neko lielu kabatā nedod, viņiem nav interesanti Tevi atbrīvot no atbildības.
20.01.2014 16:09 |

Reitings 9917
P.S. No sākuma vēl būtu jāpierāda, ka vainīgā ar macroflexu ir blakus esošā dzīvokļa grūtniece.

Pareizi, es taču piemirsu faktu , ka esmu grūtniece ( nekad ar to nespekulēju). Uz šī rēķina vien var izsprukt cauri, bet , jā - lietas ir jāpierāda ...

Nu tik pat labi pēc Jūsu rakstītā, es savu dzīvokli varu pārrakstīt uz savu uzņēmu un nebūs viņš vairs fiziskas personas īpašums :D
20.01.2014 16:20 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
kaimiņi jau pēc nedēļas sāk protestēt ka parāk aukstas grīdas un sienas.
viņi nav vienīgie kam tādas problēmas, citiem vispār nav kaimiņu un salsts. drusku paprotestēs un beigs.
20.01.2014 16:21 |

Reitings 8272
Sany - dzīvoklis bija paredzēts laiku un jā ,viņi paši to vēlas pārdot, runa neiet par to šobrid.

kā tad neiet par to runa? Runa taču gāja par pārdošanu vai izīrēšanu. tā kā to var izdarīt tikai likumīgie īpašnieki, tad tāpēc arī jautāju par to, ko domā tavi vecāki. ja viņi grib pārdot, lai pārdod. bet es tavā vietā ar viņiem parunātu, lai pagaidām izīrē, ja nu jums tur gadījumā kkas noiet greizi. dzīvot kopā, kad jūs esat tikai 3 mēnešus pazīstami, ir diezgan riskanti, ja tu uzreiz jau vēlies pārdot dzīvokli. Tagad tu saki, ka vari iet pie brālēna dzīvot (ja nu kas), bet, ja tas brīdis pienāktu, nav teikts, ka tā arī notiks.
Nu es vismaz nodrošinātos visādam gadījumam pagaidām, bet tu jau vari darīt kā vēlies.
20.01.2014 16:24 |

Reitings 7408
Vai es esmu vienīgā, kurai rodas iespaids, ka Kubiete rajona tiesai ir līdz brošai? Sajūta tāda, ka cilvēciskā faktora vispār nav - visur tikai akti - pakti un tiesāšanās.

stellaglmr, ir trīs veidu cilvēki:
1) Tie, kas ir līdz brošai valsts iestādēm, jo zina un izmanto savas tiesības. Neteiktu, ka par katru sīkumu tas jādara un neticu, ka Kubietei ir tik daudz nepieciešamības. Taču man pašai šogad (tas ir to 20 dienu laikā) ir nācies piesaukt jau 2 kantorus, paldies dievam ne apmeklēt. Pirmais gadījums bija ar žurkām. Citādi ar tām cīnīties nevarēja, otrais, kad man bezkaunīgi no konta noņēma 2x lielāku summu, nekā man bija jāmaksā un pateica, ka nevis atdos, bet ieskaitīs nākamā mēneša depozītā, lai gan maksājuma summa sastāv no 3 cipariem un ir jūtams trūkums mēneša budžetā. Kurā no šiem gadījumiem es pārspīlēju?
2) Tie, ko pazīst tuvākā policijas iecirkņa darbinieki - par viņiem nepārtraukti sūdzas un nevis viens, bet daudzi. Lokāla mēroga teroristi. Kā weee, kas uzskata, ka visatļautība ir norma, kas no viņas ir manīts ne tikai šajā tēmā.
3) Kas sēž, skatās uz vieniem un otriem, un pirmos sauc par sūdzambībelēm, jo gadījumos, kad pašiem kaut kas jādara pret tādiem, kā otrie, viņiem bail, ka tie otrie viņiem pašiem kaut ko nodarīs, tajā pašā laikā citiem plātoties, kā viņi sadotu, tikai laika neesot.

Man uz jauno gadu visa māja ar žurkām mocījās, bet aiziet pie apsaimniekotāja, kurš pateicis, lai liek slazdus, nav viņa problēma, nespēja. Es aizgāju, man ieteica slazdus, es ieteicu uzlikt tēju vārīties, jo daži labi kantori sagribēs viņu apciemot. Nākamajā dienā atnāca vīriņi gāzmaskās un žurku nav. Tad man ko īsti vajadzēja darīt? Paciest to, ka žurkas pa gultu danco, jo noķert viņas slazdā nav tik viegli un pievienoties tiem, kas gribēja nožņaugt apsaimniekotāju, bet neko nedarīja, jebšu ņemt vērā savas tiesības un to izmantot? Mūsdienās gadījumi, kad nezinot savas tiesības, cilvēks paliek cietēja lomā, kļūst arvien vairāk. Protams, iestādēm darba arī vairāk. Šeit ļoti bieži meitenes nezin savas tiesības, kā arī savu atbildību par uzvedību, tāpēc jau tas tiek stāstīts.
20.01.2014 16:27 |

Reitings 7408
Pareizi, es taču piemirsu faktu , ka esmu grūtniece ( nekad ar to nespekulēju). Uz šī rēķina vien var izsprukt cauri, bet , jā - lietas ir jāpierāda ...

Ja Kubietei izdotos pierādīt, ka tā tomēr bija kaimiņu grūtniece, tad spekulēšana uz grūtniecību iet cauri tikai tad, ja Tev piešuj huligānismu. Tad administratīvā aresta vietā var iedot palielu naudassodu.
Bet, ja Kubietes durvis ir sabojātas pavisam un summa sasniedz vidēja vai liela apmēra krimināllietu, ar punci vairs neizbrauksi. Krimināllietai tas tikai maina soda apmēru.

Nu tik pat labi pēc Jūsu rakstītā, es savu dzīvokli varu pārrakstīt uz savu uzņēmu un nebūs viņš vairs fiziskas personas īpašums

Kaut ko Tu saprati, bet ne līdz galam. Tas bija par personas atbildību pret personu, nevis pret sabiedrību un valsti. Dzīvoklis ir īpašums. Atkarībā no tā, vai tas pieder fiziskai vai juridiskai personai, mainās konfiskācijas ātrums atkārtotu pārkāpumu gadījumā, juridiskajai tas ir ātrāks. Pie kam uzņēmumam piederošām telpām ir vairāk kantoru, kas var piesieties.
Rezumējot - nekustamo īpašumu ir prātīgāk paturēt sev, bet ātrai peļņai gan cept mazus kantorīšus, kas jau no sākta gala ir paredzēti bankrotam. Tas būs prātīgākais risinājums.
20.01.2014 16:36 |

Reitings 9917
Zini, kā ir ar tām grūtniecēm , kurš uzņemsies atbildību ja es sakreņķēšos pārlieku, dēļ vietējā inspektora ? Nedomāju , ka inspertors vēlēsies uzņemties, kaut morālo atbildību uz saviem pleciem .... Tas taču šeit pat forumā vairākas reizes ir pierādīta, ka grūtniece ir svētā govs un viņai var būt slikti visus 9 mēnēšus un visiem ir pienākums būt saprotošiem un iedziļināties viņas īpašajā stāvoklī .... :D :D + grūtniecība taču spiež uz smadzenēm tapēc apkārtējo pienākums ir būt iejūtīgiem ... :D :D
20.01.2014 16:45 |

Reitings 9917
Bet nu jā, pa lielam man ir dziļi vienalga, es ar saviem kaimiņiem neuzturu nekādas attiecības , un arī par auksto grīdu ( dzīvoju pirmajā stāvā) man nav kam sūdzēties :D
20.01.2014 16:46 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nē, nē - Alexxxa - ne gluži tādēļ, ka kāds zina savas tiesības, bet Kubiete... Nu, viņa. Zini - es domāju, ka cilvēks ir veikls un prot dzīvot ne tikai tad, ja zin likumus to burtiskajā interpretācijā. Vajag vienmēŗ sperot ārā kādu likumu paturēt prātā, ka Latvijas likumdošana ir melnais caurums - ja tev viens pants visu ļauj, tads cits ne vien neļauj neko, bet pat visu atņems. Un Kubiete - Kubiete ir Kubiete. Tālāk par burtu viņa nezin neko. Tādēļ es tā sasmējos - ka vietējai tiesai un/vai iecirknim viņa varētu bū spēcīgi līdz brošai. :D
20.01.2014 16:50 |

Reitings 7408
Tas taču šeit pat forumā vairākas reizes ir pierādīta, ka grūtniece ir svētā govs un viņai var būt slikti visus 9 mēnēšus un visiem ir pienākums būt saprotošiem un iedziļināties viņas īpašajā stāvoklī .... +

Iedziļināšanās stāvoklī nozīmē to, ka aizturēšana Tev būs medicīnas personu uzraudzībā.

Tagad iedomājies, ka Tu nevis aizlīmēji durvis ar makrofleksu, bet kādu ar nazi nodūri. Domā, ka Tevi mājās kāds laidīs? Kriminālatbildība ir kriminālatbildība, neatkarīgi no tā, vai Tu kādam nodari lielus mantiskus bojājumus, vai miesas bojājumus. Ja esi spējīga izdarīt kaut ko, kas paredz kriminālatbildību, Tev par to ir jāatbild tāpat kā visiem, ar to izņēmumu, ka vairāk tiek sekots līdzi Tavai veselībai. Vajadzības gadījumā, ja veselības stāvoklis to pieprasa, sodu vari izciest slimnīcā.
20.01.2014 16:56 |

Reitings 7408
Tas taču šeit pat forumā vairākas reizes ir pierādīta, ka grūtniece ir svētā govs

Gribētu redzēt, kā Tu ar atsauci uz Cosmo policijā taisnotos. Piedod, tas mani sasmīdināja :D
20.01.2014 17:03 |

Reitings 9917
Alexxa , nu nepārspīle, varu derēt, ka neviens nepierādītu, ka tās durvis es aizpūtu :D
Es noprotu, ka Tava spriedelēšana ir tīri teorētiska, praksē esi saskārusies ar mentiem un to reālo darbību vai bezdarbību, konkrēti mēģinot pierādīt Tavu vainu kaut kur .... !?
Es savā dzīvē ne tādas vien cūcības esmu darījusi , lai savus spriedumus un nostāju balstītu tikai uz pašas pieredzi.
Tas tāpat , kā skaļu mūziku un citām lietām , tas viss ir jāpierāda ir viens vārds pret otru un mentiem nav vēlēšanās iesaistīties šādās mājsaimnieču orģijās ... :D
20.01.2014 17:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)