Skriešana pakaļ.

Reitings 49
Reģ: 13.01.2014
Sveikas,vairs nezinu ko darīt. Puisis sācis palikt nekaunīgs,kasās par sīkumiem. Sācis tik daudz laika pavadīt ar draugiem,ka liekas,ka tikai atlikušajā laika, kad nav ko darīt pievēršas man.Protams,pati tiekos gan ar draudzenēm,gan sportoju,bet sanāk,ka vienmēr jāpielāgojas viņam.. kadreiz jauki pavadijam visi kopā,ar viņa draugiem laiku boulingā,bāros.. tagad vairs neņem līdzi.. nezinu kas notiek un ko darīt. Liekas,ka tikai es skrienu pakaļ,kā panākt lai viņs paskrien man pakaļ? kā atgūt uzmanību?
15.01.2014 00:14 |

Reitings 49
@milana esam runājuši,daudz ir teicis,ka grib kopā dzīvot,bet pagaidām esam tikusi līdz domai.
15.01.2014 00:53 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Jāsāk beidzot kko arī darīt, ne tikai jāplāno :)
15.01.2014 00:58 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Sveika!

Pārāk skopa informācija, lai varētu detalizēti aprastīt situāciju, kāpēc tā tas varētu būt!

Un kāpēc puisis tā rīkojies nezini, varbūt kas pēdējā laikā atgadījies, lai viņš tā darītu, jo parasti draugs, ne no kā cilvēkam nelien virsū.

Varbūt viņam tā visa rutīna mazliet apnikusi, vēlas beidzot laiku pavadīt kopā ar draugiem un izklaidēm, tāpat kā Tu to dari.Tikai Tu to vairāk ņem pie sirds.Katram sava dzīve, un katrs tajā noteicējs pats.Iespējams, ka tas ir viņa vienīgais brīdis, kad var būt netraucēts no Tevis un atpūsties, kā vien vēlas.

Iespējams, ka tieši to viņš vēlas, lai skrietu pakaļ, jo dzīvē varbūt radies kāds neveiksmīgs perids un vēlas Tavu uzmanību, bet Tu no tā iespējams sacel vētru, ka viņš tāds, varbūt ka viņš to dara, varbūt viņš par Tevi domā to pašu, kad dodies ar draudzenēm izklaidēties, tikai tik lielai publikai to nestāsta, varbūt viņš nejūtas atbrīvots, kas ir ar Tevi draugu sabiedrībā, jo pēdējā laikā strīdaties, tak daudz faktori to visu var ietekmēt, varbūt kaut kur dziļāk tā problēma jāmeklē, ar tik īsu informāciju grūti ko skaidri ieteikt!

Paskriet pakaļ? Tu tak ar viņu iepazinies, nevis kāds cits, līdz ar to Tev jāzina, labākās metodes kā pievilināt uz ko viņš padodas, neviens cits jau viņu tik labi nepazīst, kāds ir viņa vājais punkts uz ko viņš ir bezpēcīgs...Padomā!

Atgūt uzmanību, sāc ar sevi, aizej uz skaistumkopšanas salonu, iapjautājies,kāda frizūra piestāvētu, vari pie reizes uz solāriju.Tad, aizej pie stilista vai kāda, ziņoša cilvēka, kurš prot veikli un gaumīgi izveidot tavu tēlu, mainies izskatā, esi labāka, izskata zinā kā iepriekš, viemēr attiecībās jābūt pakāpieniem uz augšū, cik ta ilgi var dzīvot, runāt, gribam piemēram dzīvot kopā, precēties, bet paiet viens gads, otrs, paliek neinteresanti, viss aizmirsies, sākas nesaskaņas..tāpēc vajaga dažādību.Aizejiet vienkārši kur kopā, koncertu, teātri, klubu, lai redz, ka Tavā kompānijā arī labi! tad sapratīs, ko ir zaudējis.

Veiksmi!
15.01.2014 01:00 |

Reitings 49
@milla nevar tagad neko saplānot.. nezinu kā,bet jāmēģina atgūt viņa uzmanība,lai paskrien man pakaļ.. jāuziet uz sliedēm,tad plānosm tālāk :(
15.01.2014 01:01 |

10 gadi
Reitings 127
Reģ: 28.03.2012
varbūt velreiz uzsāc sarunu gan par dzīvošanu kopā tā apjautājies gan par to ka pēkšņi neņem līdz nekur un pasaki vēlreiz ka arī gribi atpūsties kopā. Un skaties ko uz to visu kopumā atbildēs un vadoties pēc sajūtām varbūt tev būs lielāka skaidrība...ceru domu saprati :) bet bez strīda pat ja viņš uzsvils, saņemies un esi mierīga...savādāk tā tu tikai varēsi sēdēt un minēt, tāpēc konkrēti un mierīgi pajautā kas notiek!
15.01.2014 01:03 |

Reitings 49
@edgarssss Tavā sacitaja daudz kur ir taisnība.. par to skaistumkopšanu gan nezinu, rūpejos par sevi, patīk formu uzturēt,iedegumu,matus un stila izjūta ir laba.. protams sekss mums arī lielisks..
Problēma arī ir kaut kur viņu dabūt, jo parasti izradas ,ka plāni jau ir ar citiem.. :(
15.01.2014 01:05 |

Reitings 49
Laikam nekas cits neatliek kā mēģināt ar viņu kārtīgi izrunāties,jameģina viņš saprast.. ja tas neies cauri,jāsāk būs nopietnākas sarunas..
15.01.2014 01:07 |

10 gadi
Reitings 127
Reģ: 28.03.2012
nezinu cik labs ieteikums, bet tad arī visu laiku ej atpūties ar draugiem ja nekas nemainīsies...
15.01.2014 01:12 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Cik tavam puisim ir gadu? Varbūt viņš vienkārši ar mazliet grib atelpu no attiecību atmosfēras un mazliet privāto patusēšanu ar draugiem. Varbūt tu no viņa prasi pārāk daudz uzmanības un dēļ tā viņš ar grib mazliet atsvešināties? Lai nu kā centies ar viņu nestrīdēties par to, bet gan atrast kopīgu risinājumu. Lai jau viņš aiziet ar draugiem kur arī bez tevis, bet tad lai ar atrod iespēju kad jūs varat kopā pavadīt laiku, nu tā lai vismaz līdzsvarā viss būtu. Un katru reizi kad viņš iet ar draugiem kur, neizrādi viņam to ka tevi tas nomāc, drīzāk uztver to tā jauki, tā ka opā tad jau man būs laika ar draudzenēm pavadīt laiku, vai ar veltīt laiku savām lietām, tā tu varbūt viņam ar laiku izraisīsi interesi ka viņš pats gribēs vairāk iesaistīties tavā dzīvē.
15.01.2014 01:20 |

Reitings 1972
nezinu kā,bet jāmēģina atgūt viņa uzmanība,lai paskrien man pakaļ.. jāuziet uz sliedēm,tad plānosm tālāk

Es Tev ieteiktu nekoncentrēties uz to "paskrien man pakaļ". Labāk, lai viss ir vnk labi un tad jau tas dabīgi sanāks (paskriešana pakaļ). :) Jā, arī Edgarssss daudz ko pareizi uzrakstīja. Par izskatu, domāju, tas nav domāts tādā ziņā, ka Tu sevi nekop, u.t.t. Vnk vizuāli pamainies nedaudz, esi savādāka, lai draugam rodas interese un vēlme Tevi izzināt, lai viņš redz, ka proti būt arī savādāka (to var attiecināt arī uz Tavu attieksmi pret viņu). Viens mans paziņa 1x teica, ka puišiem patīk izmaiņas meitenēs, tas uzsit asinis. Nez, vai attiecināms uz visiem, bet daļa taisnības tomēr ir :)
15.01.2014 01:27 |

Reitings 49
Paldies.. es kārtīgi apdomāšos :)
15.01.2014 01:28 |

Reitings 1972
Vīriešiem, un arī sievietēm, bieži vien ir tā, ka jo vairāk no viņiem ko prasa (pieprasa), jo vairāk viņi tam pretojas (vrbt pat neapzināti). Vrbt Tavējais jūt spiedienu un tā ir viņa reakcija vnk :)
15.01.2014 01:29 |

Reitings 96
Reģ: 31.07.2013
Varbūt esi palaidusies izskata ziņā? Varbūt pārāk daudz mīlestības izrādi viņam?
15.01.2014 02:57 |

Reitings 96
Reģ: 31.07.2013
Oij tgd izlasīju,ka ar izskatu viss tev kārtībā. Nu es tavā vietā izspiegotu viņu, kad iet tuset. Un visu redzēsi savām acīm.
15.01.2014 03:05 |

Reitings 49
dixie pixie spiegot tur nav ko,tiešām iet ar saviem draugiem.. esmu gan pati parbaudijusies,gan uzturu kontaktu ar viņa draugiem..
es nezinu kā ir par daudz izradit milestibu,neesmu par to dzirdejusi :( bet es censos viņu padarīt laimīgu un sevi..
15.01.2014 03:13 |

Reitings 217
Reģ: 20.06.2013
aprunājies ar viņu, vai arī pasaki viņam, ka jūties aizvainota, ka nav "normālas attiecības". Es tavā vietā rīkotos šādi : izstāstītu puisim savu bēdu, ja nekas nemainītos, tad paziņotu par šķiršanos. Jo piedod, bet tas viss izskatās pēc krāpšanas vai arī pēc sazin kā. Un nekādā gadījumā neskrien pakaļ (puišiem tas nepatīk) , mēģini izturēties kā viņš, vrb tad sapratīs savu kļūdu :)
15.01.2014 03:36 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Kāda vēl paskriešana pakaļ :D Jūs jokojat? Es ieslēgtu pilnīgu ignore. Vispār neko neierosinātu, neko nepiedāvātu, neuzplītos. Lai pats sāk skriet pakaļ
15.01.2014 10:11 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
varbūt puiša draugiem besij,ka tevi vienmēr ņem līdzi uz puišu vakariem un tie ir aizrādījuši par to?
15.01.2014 10:20 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 15.05.2013
Kāda vēl paskriešana pakaļ Jūs jokojat? Es ieslēgtu pilnīgu ignore. Vispār neko neierosinātu, neko nepiedāvātu, neuzplītos. Lai pats sāk skriet pakaļ

Pilnīgi piekrītu :D
15.01.2014 11:24 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
Es noteikti uztaisītu, kādu skandāliņu mājās un liktu noprast,ka viņš mani var zaudēt. Ja viņam tas būs svarīgi, tad reaģēs. Vienmēr tas ir nostrādājis!
15.01.2014 13:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits