man gan ir 4s un man patīk. es neņemu jaunos jo man nepatīk dizains. un jaunie ir krāsain - diezgan bēŗnišķīgi.
un jaunajiem cik zinu ir uzlabojies tikai ātrums un kamera.
bet vecajiem 4s kamera ir ļoti laba.
Tak jāņem tāds, kas vislabāk atbilst tavām vēlmēm un viss. :) Ja visi ņemtu tikai svaigākos modeļus, tad veikalos katrai firmai tik pa kādiem 2 max būtu.
Tas būs (vai nebūs) pirmais Apple produkts.
Ir interese pamēģināt, bet nerālās summas nemaksāšu nezin par ko.
Par nākamo varbūt maksātu, bet par pirmo toč nē.
protams, ka neņemtu, ja mans tagadējais telefons nav salūzis. Neatbalstu telefonu mainīšanu tukši sekojot tehnoloģijām. Besī šī cilvēku neloģiskā domāšana
Ņemtu. iPhone vispār ir mani favorīti, un ne jau tāpēc, ka būtu modes tendence, bet tāpēc, ka tas ir vienkāršs lietošanā, nav nekādu dīvainu funkciju kā Androīdiem. Pašlaik man ir Samsung Galaxy, nepatīk, liekas tik daudz lieka tajā telefonā.
Man IPhone4 ir kopš tas parādījās pārdošanā LV. Problēmu nav bijis nevienu reizi! Pašlaik neredzu jēgu aizvietot to ar viņa jaunāko brāli par 800LVL. Domāju, ka tuvākos 2-3 gadus nemainīšu. Tas būs sevi atpelnījis pilnībā.
Man ir IPhone 5s. Iepriekšējie modeļi nav bijuši, bet gan jau nav liela atšķirība. Es tavā vietā izvēlētos tomēr nedaudz piemaksāt un nopirktu pēdējo modeli, tikai tāpēc, ka tas, iespējams, pēc tam ilgāk nokalpos.
Nenemtu. Lietoju sobrid. Problematiski(dargi) ieladet dziesmas telefona. Baterija ari netur tik ilgi, cik man gribetos. Un ta kamera, kura versta pret lietotaju ir tiesam zem katras kritikas.