Pozitīvi un labi cilvēki :)

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
Nedaudz palasot diskusiju par Bīstamiem tipiem, sagribējās arī kaut ko pozitīvu... Ir bijis,ka kāds svešinieks izpalīdz, neatsaka palīdzību?
Tā,ka atceries un gribētu pateikt - paldies. :)
13.01.2014 15:40 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Prātā nāk tikai viens gadījums, kas vnk joprojām liekas nenormāls brīnums - kad viens kaimiņš(kādus pāris stāvus zemāk dzīvo), man palīdzēja no sētas līdz manam dzīvoklim uznest daudzkilogramīgo maisu ar kaķa smiltīm. Vnk es to maisu biju atstiepusi no veikala līdz sētai, bet vnk augšā uz 4to stāvu uzdabūt man nebija vairs pa spēkam. Kamēr es tur stāvēju pie ārdruvīm un apcerēju, cik stundas vajadzēs, lai uzvilktu līdz dzīvoklim, šis apstājās un piedāvāja palīdzēt.
Brīnums tāpēc, manā rajonā līdz šim neesmu redzējusi, ka kāds kādam palīdzētu. Kāds kādam uzbrūk ik pa laikam - bieži, bet palīdzēt...reāls brīnums bija.
14.01.2014 12:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Rīgā, gandrīz vienmēr krievu cilvēki ir tie, kas man piedāvajas kaut ko palīdzēt.

Vadoties pēc savas pieredzes, nevaru nepiekrist :)
14.01.2014 13:05 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Ma bieži vien kāds nāk talkā, ja eju ar bērniem un rokas ir pilnas. Netrūkst tādu,kas palīdzēs maisiņus līdz mašīnai aiznest.:) Prieks. Es arī iespēju robežās cenšos palīdzēt. Ja kādam trūkst santīmu pie kases, es noteikti izpalīdzēšu.
14.01.2014 13:17 |

Reitings 10
Reģ: 01.11.2013
Pēdējais gadījums - braucot autobusā, jutu, ka sāku ģībt. Sēdēt, protams, nebija kur, autobuss pārpildīts, bezgaiss, man vēl MR, tas laikam izprovocēja ģībienu. Jau gandrīz neko neredzot, sapratu, ka pietura klāt, izmeimuroju ārā (apkārtējie droši vien nodomāja, ka salietojusies narkomāne), tiku līdz soliņam un apsēdos elpot svaigu gaisu. Ne minūti nedabūju mierīgi pasēdēt, kā pienāca klāt meitene, jautāja, vai man viss kārtībā, vai mani kaut kur pavadīt, vai man bijusi smaga nakts :D Uzreiz garām gāja arī vīrietis, jautādams, vai man vajadzīga palīdzība. Šī nu bija situācija, kad man būtu labāk paticis, ja man ļautu mierīgi pasēdēt, tomēr liels prieks, ka apkārtējie nebūt nav vienaldzīgi. Var jau gadīties, ka palīdzība tiešām vajadzīga.
Reiz bija apmainīšanās laipnībām ar kaimiņu pie lifta. Nokļuvām tur abi reizē, es ar riteni. Protams, riteņa iestūķēšana liftā prasa laiku, tāpēc teicu, lai viņš brauc pirmais. Viņš savukārt jautāja, vai man nevajag palīdzēt riteni liftā ielikt. Tad viņš uzbrauca augšā pirmais un uzreiz nospieda pirmā stāva pogu, tā ka lifts uzreiz atbrauca atpakaļ pie manis :)
Reiz, izstāvējusi rindu pie bankomāta, pamanīju, ka puisis pirms manis atstājis tajā karti. Lai arī aiz manis jau bija rinda, neapdomājusies jozu puisim pakaļ. Pēc tam stāvēju rindā no jauna :)
Reiz draugam veikalā nepareizi izdeva naudu - vairāk, nekā vajadzēja. Viņš priecīgs man rāda. Es viņu nolamāju, teicu, ka viņam pašam derētu par kasieri pastrādāt, tie cilvēki taču liek no savas kabatas vakarā, kad kasē par maz naudas. Teicu, lai nes naudu atpakaļ. Viņš neaiznesa. Vakarā atzinās, ka vēlāk aizgājis atpakaļ uz to veikalu un atdevis naudu. Sirdsapziņa sāka grauzt pēc manas nolamāšanas :D
14.01.2014 17:26 |

10 gadi
Reitings 3122
Vasarā biju Grieķijā un atvaļinæjuma laikā pazaudēju savu pasi. Meitene, kas to atrada, sameklēja mani Facebook. Caur turieni tad arī sarunājām kur satikties un vinja man atdeva manu pasi. Man tas likās super jauki!!
14.01.2014 17:30 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
.. Krievu tautiibad cilveeki tomeer ir izpaliidziigaaaki,jaa. Piemeeram sodien arii,kad vedu mazo pie aarsta, sieviete jau gados (krievu tautiibas),piedaavaajaas mazo panjemt opaa,kameer pati sagjeerbos,tad veel pienaca klaat un saaka mazajam zaabacinjus sasnoreet utt. He, ir jau patiikami protams.
Esmu pamanijusi,kad ja pati eju ar pozitiivu attieksmi, sanjemu pretiim praktiski vienmeer veel labaaku no apkaarteejiem!
14.01.2014 17:37 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
tautiibas*
Starp citu, ir taadi cilveeki,kas vienkaarsi noskataas kaa citi mocaaas utt, bet vnk paiet garaam. Zheel, bet cilveekus jau ne maciisi, ne izmainiisi! :) Un arii nevajag.
14.01.2014 17:38 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Jauka diskusija :)

Draugs vienreiz pagalmā redzēja, kā kāds ar mašīnu riktīgi noskrāpēja jaunam Audi sānu, nu tā riktīgi, riktīgi. Viņš iegaumēja marku, numuru un uzrakstīja zīmīti Audi īpašniekam. Nejaušības pēc viņš atkal bija pagalmā, kad Audi īpašnieks ieraudzīja, kas noticis ar viņa mašīnu, esot bijis ļoti pateicīgs, tas ir viss, ko draugs saprata no krievu valodas :)

Man reiz 5 min pēc tam, kad es Operas kasēs biju pirkusi biļetes, piezvanīja kasiera un teica, ka aizmirusu karti. Sīkums, bet patīkami :)
Pati vnm palīdzu māmiņām ar ratiņiem sab. transportā un pajautāju, kurā pieturā kāps ārā, lai varu palīdzēt arī izcelt. Bet tā jau tāda elementāra pieklājība.
14.01.2014 18:00 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Pēdējais superjaukais darbs no kaimiņu puses - viņi izžāva manas drēbes (kuras bija aizmirstas kopējā veļas mašīnā). Un pasniedzēja neraksta, ka esmu nokavējusi 5 min lekciju, lai gan viniem uzlikts par pienākumu to darīt ... tas ļoti iepriecina, jo aiztaupa kaitinošus paskaidrojumus par kavēšanas iemesliem :D
Draugam gan palīdz izteiktāk - vairākas reizes ir atgriezts maks (ar visu iekšā esošo); taisnību labad jāsaka gan, ka pati arī atgriežu gan atrastos tālruņus, gan makus neko nepiesavinoties .. kkā gribās ticēt karmai :D
Pēc būtības esmu laipna - pārdevējiem, šoferiem u.c. vnm pateikšu paldies un novēlēšu jauku dienu. Palīdzēt jaunajām māmiņām un palaist apsēsties vecākus ļaudis un tos, kas izskatās savārguši - man - ir pašsaprotami. Citus gan netiesāju, šādi pašai patīk dzīvot - ar smaidu uz lūpām par Latvijā :D
14.01.2014 18:05 |

Reitings 40
Jā, bija viens policists, kurš mani aizturēja par ātrumu pārsniegšanu. Braucu uz 130 km/h. Un man pat nebija tiesības līdzi ( tā kā tajā anekdotē, palikušas citā somā, jo vakar bija citas kurpes) :D Varēja redzēt, ka ar šo policistu varēja sarunāt, bet man pat skaidras naudas nebija makā, es biju tik laimīga, kad man iedeva tikai brīdinājumu. Vēl joprojām esmu ļoti pateicīga viņam :)
16.01.2014 15:29 |

Reitings 479
Paceļu :)
Vairosim pozitīvismu šodien :)
Varbūt kādai kas labs noticis/atgadijies pēdējā laikā?
Personīgi man: noslēdzu diezgan labu(dārgu) darijumu, parakstijām visus papīrus ar klientu, izrakstiju kvīti par maksājumu un aizmirsu paprasīt naudu. Viņš bija jau piecēlies un varēja aiziet, bet tomēr pats piedāvājās samaksāt par savu pirkumu :D Tas bija tik ļoooti..patīkami...
01.03.2014 18:30 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Hmmmm... Pagajusaa gada nogalee lidoju uz Lv viena pati, viju nu neeenormaaaaali uztraukusies..un lidostaa, gaidot kad atveersies geiti, seedeeju un nervozeeju..un tad viena tante,kas netaalu seedeeja, pamaniija ka es Kaa apsu lapa triicu, uzsaaka sarunu, tad nu kopaa iekaapaam lidmasiinaa, iedeva man baldriaanu tabletes,Lai nomierinos, visu majupcelu norunajam, riktigi jauka sieviete :)

Nekas tads tiri asumaa nenaak praataa vairaak. Bet pati vienmeer censos cilveekiem paliidzeet, uzsmaidiit un uzlabot omu neko negaidot atpakal :)
01.03.2014 18:57 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
svešs vīrietis benzīntankā atmūķēja aizsalušu benzīna bākas vāciņu.

Manā gadījumā, tas bija jauks, jauns puisis. :) No sākuma pati mēģināju, bet nesanāca, viņam pajautaju, iebāza atslēgu un vaļā bija. Diez vai cosmo lasa, bet, jau nu tomēr 26.01.2014. Valmieras Statoilā puisi ar audī. ;) Paldies Tev! ;)
01.03.2014 19:04 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Bet no otras puses - man draugs vienmēr ir izpalīdzīgsveikalā. viendien tantukam pietrūka naudiņas pie kases, sāka jau trīcēt rokas un tā un draugs iedeva naudi;nu viņai. Šī bija tik priecīga,ka bija gatav bučot viņam rokas.
aj, mans draugs daudzas reizes ir iedevis naudiņu,ja pie kases kādam trūkst.
Vai ku tev feisn vīrietis.Pat apraudajot par tiem nabag tantukiem kas pie kases naudinu skaita. T agribejies iedot,bet apvainotos nereti. Tik žēl viņu :(
01.03.2014 19:09 |

Reitings 815
Man atmiņā ir palicis viens gadījums - Maximā sapirkos pilnu lielo maisu ar produktiem, kuru man bija spēka tik vien kā iznest no veikala. :D Kamēr es stāvēju un domāju variantus kā to maisu aizstiept līdz dzīvoklim, tikmēr man pienāca klāt vīrietis (krievu tautības, starp citu) un piedāvājās to maisu man aiznest līdz mājām. :) Tā mēs arī gājām - es tukšām rokām, bet viņš ar manu maisu. :D Tas bija jauki!
01.03.2014 19:12 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Man tikai tādi gadās par laimi :) es jau rakstīju, ka JG stāvēju pieturā, gaidīju autiņu uz Rīgu un pārītis nostopē taksi, mani pa ceļam paķēra un vīrietis samaksāja. Jauki :)
Vnm, ja kkas izkrīt, tad paceļ, vai durvis patur, ja pilnas rokas. Es arī palīdzu, ja redzu, ka cilvēkam grūti. Nav jau smagi kko palīdzēt uz pāris sekundēm pat, ja nepazīstams cilvēks.
01.03.2014 19:15 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
reiz bija kāds cilvēks, kurš mēģināja kādam man tuvam cilvēkam dzīvību izglābt. tas bija pirms ļoti daudziem gadiem un diemžēl nekas nebija līdzams, bet par atsaucību tiešām gribētu paldies pateikt, kamēr bija citi, kuri vnk atnāca paskatīties kā šovu (situācijā neiedziļināšos, bet no daudziem desmitiem cilvēku-tikai viens, kurš bija gatavs palīdzēt). nezinu par to cilvēku pilnīgi neko, pat neatceros kā izskatījās..
01.03.2014 19:15 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
Rīgā, gandrīz vienmēr krievu cilvēki ir tie, kas man piedāvajas kaut ko palīdzēt.

krievu cilveeki?kas tas par nacionaalismu no pagaatnes iegaajies?vienkaarshi krievs un nekaads ne krievu cilveeks!tu,latvieshu cilveeks!
01.03.2014 19:16 |

Reitings 6407
Par jaukiem, krievu vīriešiem. Nopirku bērniem divus ritenīšus, domāju, bāc, kā tagad šos lai līdz mašīnai dabūju un vispār ielieku?

Pagāju pāris metrus, pienāca klāt divi krievu taustības vīrieši, piedāvāja aiznest, kur vajag un izjaukt,nu, tad bija vienkārši super! :)
01.03.2014 19:17 |

Reitings 6407
tautības :)
01.03.2014 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits