Sveikas dāmas ;)
Vēlētos padalīties ar savu problēmu un dzirdēt ieteikumus, pieredzi?!
Lieta tāda, ka man bija ļoti garas attiecības (10 gadi), viņš bija man pirmais un vienīgais vīrietis, līdz šim manam jaunajam vīrietim, kurš nu ir otrais. Pēc šķiršanās pagājis pus gads. Ar manu jauno vīrieti esam pavadījuši piecas kopīgas naktis, protams nevar salīdzināt pirmo un piekto nakti, bet es tāpat esmu saspringusi, arī iedzerot alkoholu. Pati ļoti vēlos atslābināties, bet nesanāk, līdz ar to tur lejā arī viss ir sauss.. Protams viņš palīdz ar mēli, bet savādāk nekā.
Ja pati sevi varu ātri novest līdz orgasmam, tur darbojoties ar rokām, tad kad viņš man sniedz orālo, nu nekā un šķiet, ka arī varētu tur stundu darboties un nekas nebūs.
Pati arī esmu kautrīga, kaut arī sen jau nav 20 gadi, lai tāda kūtra un kautrīga būtu. Itkā baidos, kautrējos, mulstu uzņemties iniciatīvu kautko darīt, pārsvarā viņš mani virza uz to vai šito. Līdz ar to nejūtos īsti labi :(
Viņš arī izteicās, ka gribētu redzēt kāda esmu atbrīvojusies.
Es to visu ar galvu saprotu, bet nezinu ko darīt un vai maz tas ir ok, tas kā es jūtos, uzvedos un vai vēl kādai tā ir bijis un var padalīties ar pieredzi,padomiem,ieteikumiem?