25 gadi, nevainīgs, nekad nav bijusi draudzene

Reitings 303
Reģ: 09.01.2014
Tā ir mana situācija, tādēļ arī es izveidoju savu iepriekšējo tēmu, lai uzzinātu ko meitenes par to domā. Lielākā daļa uzskata, ka tas ir dīvaini un nenormāli, pat nedaudz lielākā daļa kā biju gaidījis. Tam par iemeslu ir strijas, kas man ir jau no 14 gadiem, kad izaugu garumā. Lielākās ir uz muguras, apmēram 20-25 cm garumā un 2cm platumā. Piedevām, tās ir vēljorppojām, pēc vairāk nekā 10 gadiem, sārtas. Kā arī ir daudz strijas uz kājām un rokām, dažas ir jau kļuvušas baltas, bet lielākās kā ir tā arī paliek sārtas. Trakāk nekā grūtniecēm. Vēl jāņem vērā, ka grūtniecēm tas ir normāli, bet jauniem zēniem tādas strijas ir ārkārtīgs retums.
Nezinu ko es darīšu kad būšu 30 gadīgs nevainīgs vecis.
11.01.2014 09:50 |

Reitings 303
Arī kautrīgiem, un strijainiem puišiem ir draudzenes, viņi ar meitenēm guļ un viss ir ok!

Nepazīstu, nē, ne tikai nepazīstu, bet nezinu nevienu 25 gados nevainīgu un ar tādām strijām kā man.
11.01.2014 10:59 |

Reitings 303
Nu bet piemēram, ja es ar tevi šodien pārgulētu, vai tad tev pazustu kautrīgums un grūtības komunicēt ar meitenēm? Nu ne taču.

Nē, bet lai nebūtu kautrīgs vajag pieredzi, lai dabūtu pieredzi nevajag būt kautrīgam.
11.01.2014 11:00 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Es saprotu kapec tev nav nevienas sievietes....
11.01.2014 11:02 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Omg, Tu esi aprobežots!
Ja esi ieņēmis kko savā šaurajā pierītē, tad laikam to pat neizsist!

Manam vīram profesionālam sportistam visa mugura ir strijās.. Jo āda pusaudžu gados nespēja tādos tempos stiepties līdzi.. Mīlēju un dievinātāju viņu un viņa ķermeni! Un zinu, ka citiem sportistiem ir tas pats. Jo viņi ap 2m un āda vnk nespēja augt līdz ar viņiem.
Tas tikai vēlreiz apstiprina Tavu tupumu un iedomas par to visu! ;)
11.01.2014 11:06 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Viss ir tavā pašapziņā ;)

Paņem uzcērties, sakopies, nodzen bārdu sakārto matus, obligāti notīri apavus :D un dodies izklaidēties. Nebaidies uzrunāt sievietes, viņas nekož, pat ja atsaka, tad taču vēl ir daudz citas, kuras neatteiks iepazīties ;)
Aizej padejo, parunājies, tad kādā piemērotā brīdī pamēģini noskūpstīt, galvenais, izturies pašpārliecināti un nebaidies neveiksmes.

Ja pat neatradīsi savu īsto mīlestību, tad vismaz būsi iepazinies ar kādu foršu sievieti un atguvis kaut kripatu savas pašapziņas ;)

Bet ja tu raustīsies, ko teiks, brīdī, kad ieraudzīs strijas vai teiksi ka neesi pietiekami labs, tāds tu āri nekād nebūsi. Katram cilvēkam ir kādi kompleksi un nereti tie kompleksi ir daudz pamatotāti, kā tavas strijas, kuras 90% laika ir nosegtas ;)

Un ja tev kļūs labāk ar pašapziņu iekrāj naudu un notetuvē visu muguru :D
11.01.2014 11:08 |

Reitings 303
Viegli jau runāt, nejau tu esi nevainīgs 25 gados un nejau visiem 15 gadniekiem ir lielāka pieredze kā tev.
11.01.2014 11:11 |

Reitings 6040
Es domaaju- paliec visu muuzu nevainigs! :D
11.01.2014 11:12 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Tas tak ir nenormāli pretīgi. Tu gribētu pieskarties vecam, sapuvušam vecim?
Vel vieni aizspriedumi. Doma visi ir tik sapuvusi? Mekle elegantu, skaistu, modernu sievieti. Viss tavaas rokaas. Bet tu esi no chiiksteetaajiem. Tad kautrigums pie vainas, tad strijas. Doma mes visi parejie esam perfekti un ideaali? Katram savi truukumi. Tiec galaa ar savaam probleemaam galvaa.
11.01.2014 11:12 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Neprātīgs +
Vai eskorta meitenes :)
11.01.2014 11:13 |

Reitings 303
Elegantas, skaistas, modernas sievietes ir nogribējušās, iet uz bāriem un satiekas ar nevainīgiem 25 gadīgiem džekiem? Noteikti nē.
11.01.2014 11:14 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Tas manuprāt ir ļoti nozēlojami, ja pirmā sieviete kļūst par sievu un bērnu māti.

Manuprāt,tas ir ļoti skaisti! Ja kaut kas te ir nožēlojams, tad tieši Tu, acīmredzot gribi kļūt par donžuānu, gulēt ar visām meitenēm pēc kārtas. Tikai nav īsti skaidrs - ar jaunākām - pretīgi, ar vecākām - pretīgi. Ja jau sievietes liekas tik pretīgas, tad varbūt sāc skatīties uz vīriešiem? Turklāt arī strijas viņus tik ļoti nesatrauks...
11.01.2014 11:15 |

Reitings 6040
Kaa lai vinjas zin, ka Tu esi nevainigs??? Kaa to var zinat???
11.01.2014 11:15 |

Reitings 3467
Elegantas, skaistas, modernas sievietes ir nogribējušās, iet uz bāriem un satiekas ar nevainīgiem 25 gadīgiem džekiem? Noteikti nē.
Ar tevi nav veerts diskuteet. Tu pat savu degunu no maajas aaraa neesi izbaazis, lai saadus apgalvojumus izteiktu. Kad pedejo reizi vispar meginaji ar kadu iepazities? Varbut tevi sievietes nemaz tik loti neinteresee? UZ puisiem negribi pameginat? Viirietis viirieti vismaz sapratiis :D
11.01.2014 11:17 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Kur tad problēma, ja jau zini, pie kā ir jāpiestrādā? Neviens/a Tev ar karotīti mutē neielikts to, kā rīkoties, vai neleks gultā pēc tādas čīkstēšanas, pašam arī kaut kas jādara.Interesējies, kā var samazināt strijas, aizej uz solāriju.Sāc vingrot, piemeklē savam augumam apģērpu, pasaki lai iesaka frizūru, kāda piestāvētu.
Domā, Tev kāds teiks, publiski, ka kāds 25 gados ir nevainīgs, cilvēki Tev cenšas sniegt padomus, bet Tu tos pilnīgi ignorē un bļauj atkal vienu un to pašu! Ko Tu vēlējies iegūt no šīs tēmas?Līdzjūtību vai arī saprašanu, ka jādodas apmeklēt pshihologs, ka netici sev, ka dzīve nav tik nožēlojama, kā Tev liekas un tomēr kaut ko vari darīt lietas labā!
Kautrīgs nu un? Sāc ikdienā, ejot uz veikalu, pasākumu vai satiekot draugus runāt, lasi vairāk izglītojošas grāmatas,ja Tu domāsi tik negatīvi un jau pasniegsi to, ka neko nevari sameklēt, ka Tev nav pieredzes, tad tā arī būs, jo Tu domās sevi pozicionē un radi sev apzinātu nedrošības sajūtu..Nevis kāds cits Tevi mainīs, bet pašam beidzot jāsaprot, ka kas lietas labā ir jādara, ja Tu tā nevēlies visu dzīvi nodzīvot.Un ieklausies padomos, nevis, visu laiku pa riņķi stāsti, kas nav labi,maini to, zinu, ka nav tik ātri, bet iz dzīves cilvēki cīnās ar daudz smagākām problēmām, viņiem vienkārši ir motivācija, lai ko sasniegtu, sameklē Tu arī!
11.01.2014 11:18 |

Reitings 303
Tā it kā es nekad nebūtu interesējies kā varētu samazināt strijas. Es viskko esmu izmēģinās, nekas no tā nedarbojās.
11.01.2014 11:20 |

Reitings 44
Reģ: 13.10.2013
Ja tev no tā kļūst labāk- pazinu vīrieti , kurš tāpat kā tu bija līdz 25 gadiem nevainīgs. Viņam bija šausmīgi augstas prasības pret meitenēm, lai gan pats no skata galīgi nekāds (pie tam, viņa vizuālie tā teikt "defekti" bija redzami uzreiz- lielas, atļekušas ausis, ļoti šķībi zobi, vienmēr staigāja līku muguru kā tāds Kvazimodo, bet tavas strijas taču ikdienā nevar redzēt, ja vien nestaigā pa āru bez krekla).
Tiec pats ar sevi galā, meitenes nesatiksies ar kompleksu māktu, nepašpārliecinātu vīrieti. Kā jau te viena meitene minēja- ja pats nepateiksi, ka esi nevainīgs, meitene par to var arī neuzzināt, bet neredzu problēmu arī tajā, ja tu to pateiktu. Ja man otrs cilvēks patiktu, es nebēgtu no viņa prom tikai tāpēc, ka nevainīgs vai tāpēc, ka viņam ir strijas. Es bēgtu prom, ja nemitīgi par to tiktu kompleksots un čīkstēts. Vai nu ej pie speciālistiem un labo savas strijas, vai iemācies sadzīvot ar to, un jo ātrāk tu to izdarīsi, jo pašam būs labāk. Cheers!
11.01.2014 11:22 |

Reitings 6040
Tev cilveeki staasta, ka vaina nav strijas bet tajaa - ko sauc par galvu!!!

! Gribi, lai tev noslauka punkjus un pazheelo, bet atkal nav labi! Kad iesaka padomus - arii nav labi!!

Ko Tu gribi?????
11.01.2014 11:23 |

Reitings 303
Ar tevi nav veerts diskuteet. Tu pat savu degunu no maajas aaraa neesi izbaazis, lai saadus apgalvojumus izteiktu. Kad pedejo reizi vispar meginaji ar kadu iepazities? Varbut tevi sievietes nemaz tik loti neinteresee? UZ puisiem negribi pameginat? Viirietis viirieti vismaz sapratiis

Esmu gan, tādos bāros ir centneri nevis skaistas sievietes, lai gan šaubos vai 50 gados vispār var būt skaistas.
Nemēģinu, jo iejūtos sievietes ādā. Vai, ja es būtu sieviete, gribētu lai ar mani iepazītas 25 gadīgs nevainīgs idiņš? Nē.
11.01.2014 11:26 |

Reitings 3467
Kādos bāros? Nu netusē pa bāriem. Aize uz kādu klubu. Turklat, ja visas sievietes vari nosaukt par centrneriem, tad tev tiesam problemas. Tik nesaki veel, ka tev ir savs meitenes ideaals, kuru meklee un visas citas ir metamas paari seetai.
11.01.2014 11:31 |

Reitings 303
Pati teici lai es eju uz kkādu bāru kur vecas vecenes tusē.
11.01.2014 11:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits