Bet tas ka es kko mainītu neko nemainīs, jo tāpat 99% meiteņu uzskatīs strijas par pretīgām, it īpaši uz vīrieša, un otrkārt nevainību 25 gados par dīvainību.Tev nav bijusi neviena pati, bet jau izsakies tik kategoriski. Nu un, ka strijas? Un, ka nevainigs? Ja meitenei tu patiksi, nekam nebus nozimes. Tik te izskatas, ka problemas ir vairak tavaa raksturaa - esi parak kategirisks un kaa jau te teica - ari parak tendets uz sevi. Aizmirsti par strijam un nevainibu (starp citu, nevainibu, ja grib var zaudet kaut sodien - tik doties ar 30 LVL kabata uz kadu masazas salonu).
Un viņam bija 25?Ko tu par tiem gadiem njemies. Zinu vienu, kurs 30 gados pirmo reizi parguleja ar sievieti. Velak vinja kluva vinja sieva un bernu mate. Labak palika?
Vinjam tad bija 28 gadi, man 23.
Hahaha!!! Cietos, cietos, lai neieteiktu shaadu ideju Malacis, Aija! Tu manu dienu padarīji skaistuA ko citu cilvekam ieteikt, ja vinjam taa lieta tik traki traucee? Veel jau ir opcia savu nevainibu pardot (kaut vai uzdavinat)? Gan buus kaada 50 gadiiga mamma, kura labpraat pameņģēsies ar jaunu un nevainiigu puisi.
Gan buus kaada 50 gadiiga mamma, kura labpraat pameņģēsies ar jaunu un nevainiigu puisi.
Tas manuprāt ir ļoti nozēlojami, ja pirmā sieviete kļūst par sievu un bērnu māti.Ko puksti? Tu pat veel neesi pie pirmaas ticis, bet jau kaatreejie murgi no tevis lauzas aaraa. Nav briinums, ka nevari meiteni atrast.
Es gan nebūtu ar mieru satikties ar jaunāku, tas būtu traģiskiTad dari ka es ieteicu, mekle vecaku. Dodies sovakar pat uz Sapņiem un kokteiliem, kur tusee nogribeejusas sievietes un, kuras ir vecakas par 25 gadiem.
Nu lūk, viņš satikās ar jaunāku. Lielākajai daļai nepatīk jaunākas, tā ka tev bija jaiztiek ar to kas ir. Es gan nebūtu ar mieru satikties ar jaunāku, tas būtu traģiski, 25 gadīgs čalis un 20 gadīga meitene, kurai ir bezgalīgi lielāka pieredze.
Tad dari ka es ieteicu, mekle vecaku. Dodies sovakar pat uz Sapņiem un kokteiliem, kur tusee nogribeejusas sievietes un, kuras ir vecakas par 25 gadiem.
Kāda no jums būtu ar mieru satikties ar 25 gadus vecu nevainīgu čali
Es nekad neizveletos virieti, kursh domaa par sevi kaa Tu
mazaas probleminjas- strija
Ja 25 gadus vecais čalis man nepateiktu, ka ir nevainīgs, tad kā es to varētu uzzināt?
Kautrīgs, grūtības ar komunikāciju ar pretējo dzimumu utt.