Kaadas mees esam?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gribeejaas saakt jauno gadu ar kaut ko pozitiivu,bet taa iiisti nesanaaca...!
Es gribeeju parunaat par teemu,kaada vareetu buut vispaar loti noderiiga katram cilveekam-jebkuraa vecumaa.
Tad laikam saaksu pati ar sevi-kaada es esmu?
Es noteikti piederu pie taam sievieteem ,kura ir loti patiesa.Man ir pilniigi vienalga ,vai taa buutu "pienemsana pie prezidenta",vai runaasana te Cosmo forumaa-es savu runas manieri notureesu .Tas nenoziimee ,ka esmu "dzelzs leedija", un nekad nesmaidu un nav humora izjuutas.Meitenes darbaa smejaas,ka vinaam loti patiik klausiities manii tiesi taapec,ka protu staastiit visu ar interesantiem piemeeriem un interesantiem izteicieniem,kurus reizeem pati izgudroju...!
Esmu noteikti pateikusi daudz par sevi un savu dziivi svesumaa-nav likusies nepieciesamiiba taa iipasi kaut ko sleep,jo arii tad ,ja kaadai vairs neesmu anoniima,tad jaasaka-nu un tad?
Atceros ,ka "vecos laikos" te meitenes luudza,lai vairaak pastaastu tiesi par savu dziivi-taadu parastu ikdienas dziivi,tad varbuut arii tas ir viens no iemesliem,kaapeec iznaak piemineet to Hawaii,kalnus utt.Noteikti variet man uzdot arii jautaajumus?
Man Cosmo forums nekad nav bijusi vieta,kur ir gribeejies ienaakt nosist laiku nevajadziigi.Mans laiks ir loti veertiigs ,un ja esmu forumaa,tad zinu -kaapeec!:)
Varbuut kaada veleetos padaliities ?Loti gribeetu uzklausiit.
08.01.2014 19:33 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Lai vai kas, bet cosmo vienmēr visām viss skaudīs, ja viedokļi nesakritīs :D
09.01.2014 09:45 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Diskusija bija par katru individuāli.

Tātad, par mani:
Esmu "zaļais" mākslinieces tips, bet manī ir duālisms un pretēji visam jaukajam, ir arī saltais aprēķinātājas domu gājiens. Lielākoties esmu mierīga un vienaldzīga pret apkārtējo vidi, bet ja reāli nokaitina, tad jūtu līdzi tam, kurš to izdara.
Esmu iemīlējusies sevī un dzīvē. Diezgan neemocionāla, vairāk racionāla. Ļoti nepatīk, ka apkārt kāds strīdās, vai runā muļķības.
Patīk iepriecināt cilvēkus, bet par tuvu arī nepielaižu.

Vienkāršāk sakot, esmu es, un esmu brīnišķīga :)
09.01.2014 12:12 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Par sevi varu teikt tikai vienu - man vēl augt un augt!
09.01.2014 14:08 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Īsi par sevi, hm. Neesmu kārtējā. Iekšēji viena, ārēji cita, un ar to man pašai grūti sadzīvot dažreiz, kad vajadzīga pilnīga atklātība. Cenšos saprast visus, bet tomēr esmu ļoti principiāla, kas brīžiem traucē. Labāk esmu viena nekā sabiedrībā, tomēr laba daudz nevajag. Cilvēks, kas vienmēr ir mēģinājis un mēģinās iet pret sabiedrības vējdzirnavām, lai visiem mums klātos labāk, un tic, ka varbūt tomēr kādreiz izdosies.
09.01.2014 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)