Kaadas mees esam?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gribeejaas saakt jauno gadu ar kaut ko pozitiivu,bet taa iiisti nesanaaca...!
Es gribeeju parunaat par teemu,kaada vareetu buut vispaar loti noderiiga katram cilveekam-jebkuraa vecumaa.
Tad laikam saaksu pati ar sevi-kaada es esmu?
Es noteikti piederu pie taam sievieteem ,kura ir loti patiesa.Man ir pilniigi vienalga ,vai taa buutu "pienemsana pie prezidenta",vai runaasana te Cosmo forumaa-es savu runas manieri notureesu .Tas nenoziimee ,ka esmu "dzelzs leedija", un nekad nesmaidu un nav humora izjuutas.Meitenes darbaa smejaas,ka vinaam loti patiik klausiities manii tiesi taapec,ka protu staastiit visu ar interesantiem piemeeriem un interesantiem izteicieniem,kurus reizeem pati izgudroju...!
Esmu noteikti pateikusi daudz par sevi un savu dziivi svesumaa-nav likusies nepieciesamiiba taa iipasi kaut ko sleep,jo arii tad ,ja kaadai vairs neesmu anoniima,tad jaasaka-nu un tad?
Atceros ,ka "vecos laikos" te meitenes luudza,lai vairaak pastaastu tiesi par savu dziivi-taadu parastu ikdienas dziivi,tad varbuut arii tas ir viens no iemesliem,kaapeec iznaak piemineet to Hawaii,kalnus utt.Noteikti variet man uzdot arii jautaajumus?
Man Cosmo forums nekad nav bijusi vieta,kur ir gribeejies ienaakt nosist laiku nevajadziigi.Mans laiks ir loti veertiigs ,un ja esmu forumaa,tad zinu -kaapeec!:)
Varbuut kaada veleetos padaliities ?Loti gribeetu uzklausiit.
08.01.2014 19:33 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Par sevi,seviun sevi.:D Cik nav slinkums runat tikai faktiski par to? Nu kapce te neviena cita tā neizpauzās? CVēl atsevišķa tēma?????? Nu ok lai būtu:D
09.01.2014 00:25 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Emmanuelle, neizlasiju visu diskusiju vel, tacu gribeju pateikt, man patik, ka tu stasti par savu dzivi usa, ja nemaldos, tad tu dzivo CA? Ir vnk tur buts un vienmer tevis stastito uztveru ar smaidu.
09.01.2014 00:33 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tēma būtība skan-Cik jauka ES esmu vai ne? LIELIET MANI:D
09.01.2014 00:41 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Diskusijas taisīšana ir kaut kas svēts un neaizskarams? Kāpēc diskusiju taisīt tikai, ja kaut kas jājautā, kapēc nevar vienkārši tāpat vien kaut ko pastāstīt, kā lasāmvielu citām?

karinjo, piedod, izteicu savu viedokli par šo diskusiju.

Ja mēs katra sāktu veidot šādas diskusijas, tad forums pamirtu.
Tik pat labi, kad kāds ''trollis'' raksta par sevi, sevi un sevi, kāpēc kliedzam virsū? Lai taču uzraksta savas domas un būs interesanta lasāmviela.
09.01.2014 00:45 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Njaa, taada sajuuta, ka te dazaam liekaas, ka var tikai to negatiivo pieredzi rakstiit. Man patiik, ja dzirdu staastus par to, kaa meiteneem ir labas karjeras, forshas attieciibas, laba forma utt. Tas dod gaishaaku skatu uz dziivi, savaadaak tikai probleemas klausoties, var aatri vien nonaakt pie secinaajuma, ka lai ko eestu, paliksi resna, draugs noteikti kraapj, jo nav dzirdeeti gadiijumi, ka nekraapj, visaas attieciibaas cilveeki kaskjeejaas un visi straadaa par minimaalo algu uznjeemumaa, kur visas koleegjes ir riebiigas tenku vaaceles.
09.01.2014 01:47 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Ja atklāti, es sevi patiešām meklēju.

..Agrāk šķiet drīzāk zināju, kāda esmu. It kā esmu labs cilvēks (nu vismaz uz labo pusi), tomēr..ir gana daudz slikto īpašību, bet tā patiesi saprast, kāda es esmu - šobrīd noteikti nevaru.

Es ļoti ceru,ka kaut kad varēšu un tuvāko gadu laikā, ne vecumdienās - apzināties pa īstam sevi un nevis PR, kādu sevi vēlos pasniegt - ja PR, tad varu noraksturot, bet kam tas vajadzīgs.
Tādus, kādi esam patiesi reti kurš redz, ar vairumu cilvēku mēs tomēr ko pietēlojam, ieejam lomās. Tas arī ir...ja ne nepieciešams, tad sabiedrībā vēlams, ja te dzīvojam. Piemēram, kāds cilvēks rīkojas nepatīkami man, agrāk es vienmēr teicu, ko domāju, tagad labāk paklusēju, pasaku ko tādu, kam būtu jāveicina šim cilvēkam pašam saprast savu kļūdu, ko, protams, bieži arī nesaprot.
Un tā nu dzīvojam. Nedaudz melos, daudz kļūdām, bet cerot, ka "dienas beigās" būsim laimīgi (..)
09.01.2014 02:00 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Un vispār meitenes, kā jums šķiet, jūs daudz esat mainījušās gadu gaitā?

Es laikam diezgan..arvien attālinos ar savām vecajām draudzenēm, skumji, bet fakts.
09.01.2014 02:06 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Bet vispār tiešām tēmas virsraksta sakarā un iedziļinoties tajā - kas es esmu, attiecības ar sevi, šis ir mans favorīts numur viens!
09.01.2014 02:22 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es esmu forsha :D
09.01.2014 02:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Izlasīju visu to skandāla diskusiju. Viss cepiens par to, ka Čāča pēc seksa mazgājas, Emmanuelle nē. Un? Kas kuram daļas?

Ko es varu pateikt par sevi?
Es neesmu ideāla. Man pūkojas mati, vēderam nav preses un es ēdu naktīs. Pie kam man garšo fast food ēdieni un tos es arī ēdu kad gribu, nevis pēc grafika. Es nenodarbojos ar sportu vairāk kā vasarās paskriet. Man ir bail no žurkām un man riebjas grāmatvede no otrā stāva.
Bet es nedomāju, ka visa iepriekš minētā dēļ, esmu sliktāka par visām pārējām.

var aatri vien nonaakt pie secinaajuma, ka lai ko eestu, paliksi resna, draugs noteikti kraapj, jo nav dzirdeeti gadiijumi, ka nekraapj, visaas attieciibaas cilveeki kaskjeejaas un visi straadaa par minimaalo algu uznjeemumaa, kur visas koleegjes ir riebiigas tenku vaaceles.

+++
Te ideāla ir katra sev, bet pārējām dzīvē nekas labs būt nevar, pie kam kompleksos te sevi var dziļos iedzīt. Jo, ja Tev viss ir kārtībā, tātad ar Tevi kaut kas nav kārtībā.
09.01.2014 04:48 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man, piemēram, krietni vairāk simpatizē tās neperfektās, kas prot paironizēt par sevi. Perfekcija ir garlaicīga, vai ar tiem cilvēkiem vispār ir iespējams sarunāties, liekas, ka viņi vienmēr pieprasa tikai sistēmu, plauktiņus...
Cik forši, ka ti daudzas šeit vienkārši jūt... elpo. Tā dēļ es šeit turos ilgi.. gadiem. Paldies un arlabunakti!
09.01.2014 04:56 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Emanuelle, esi tāda, kāda vēlies, Tev nevienam nav jāizpatīk šeit. Es nekad nedomāju, ka Tevi tas viss spēs aizskart, žēl, ka tā.
09.01.2014 04:58 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Jau sen es esmu domajusi kada esmu un kas man sevi riebjas! To kas srvi riebjas to zinu- tas ipasibas atrodu savos tuvajos- besi, ka mamma shad tad pavada parak daudz laika interneta, bet parmetu, jo ta ipasiba riebjas man pashai sevi!! Riebjas, ka bralis savas zinashanas un spejas neizmanto ka nakas, jo pashai besi, ka isti savas spejas un veelmes neesmu dzive realizejusi ka gribetos... Esmu attalinajusies ljoti no draudzenem, kad dariju ka vinjam patika- es biju laba- kad daru ka es gribu- esmu slikta! Mani nesauc vairak kopa ar vinjam piedzerties, jo ari tas jau pedejos gadus neinterese... Vairak pavadu laiku ar savu gimeni- ar savam masicam, protams tagad esot prom no majam ir ka ir... Mes jau visi mainamies un esam dazadi!

Ja man interese kaa kurs dziivo- palasu dzelteno presi, ieeju FB vai palasu kadu blogu... Tagad vairak gribas parunat par savu dzivi un komentet, jo esmu prom... Gribas kadu latvieshu valodas garshu., tadel meginu iesaistities shaja foruma vairak...
Galvenais ir patikt sev in tuvajiem! Pienemt sevi tadu kadas esam un nesatraukties ko citi saka, jo savejie jau miles un pienems kadas esam!
09.01.2014 07:03 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Statistikai: arī es pēc seksa nemazgājos, ak es ruksis, kā zeme mani nēsā ?

Par sevi. Esmu pieradusi, ka vairums lietu manā dzīvē notiek tā kā es to vēlos. Esmu ļoti ietiepīga un spītīga, bet tas netraucē man būt izpalīdzīgai un atsaucīgai. Pēdējā laikā cīnos pati ar sevi, ir lietas ar kurām nācies samierināties un pieņemt.
Ļoti mīlu savu ģimeni un pēdējā laikā to sāku īpaši izteikti apzināties :)
09.01.2014 07:18 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Man patiik, ja dzirdu staastus par to, kaa meiteneem ir labas karjeras, forshas attieciibas, laba forma utt. Tas dod gaishaaku skatu uz dziivi, savaadaak tikai probleemas klausoties, var aatri vien nonaakt pie secinaajuma, ka lai ko eestu, paliksi resna, draugs noteikti kraapj, jo nav dzirdeeti gadiijumi, ka nekraapj, visaas attieciibaas cilveeki kaskjeejaas un visi straadaa par minimaalo algu uznjeemumaa, kur visas koleegjes ir riebiigas tenku vaaceles.

++++ Tas pozitīvais sapurina.
Par tēmu, esmu forša, un esmu mierā ar sevi, savā izvēlēm :)
09.01.2014 08:08 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Sevi necildināšu,vien komentēšu to,ko citi man ir par mani teikuši. Es esmu tieša un atklāta-vienmēr pateikšu to,ko domāju,pat ja tas kādam nepatiktu. Un,pat ja nepatīk,man uz to vienalga (visiem nav jāizpatīk). Tajā pat laikā staigājošs enerģijas lādiņš-vnm pozitīva,atraktīva,ekstraverta...

copy paste no kāda cilvēka rakstītā par mani (perfekti atbilst) -
Aktīva, optimistiska, bet ļoti viegli uzliesmojoša personība! Atbildi "nē" nepieņems par atbildi, ja vien tāds nebūs viņas mērķis. Vienmēr patīkama sarunubiedrene....vienmēr būs ko pateikt, arī tad, kad būs dusmīga un nevēlēsies ne ar vienu runāt. Spēj citiem dot daudz enerģijas.....un runa ir par pozitīvo enerģiju!
09.01.2014 09:19 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
kārtējā diskusija, kas pierāda, cik tomēr daudz šeit ir skaudīgu sieviešu. izskatās, ka par sevi šeit var stāstīt vai nu sliktu, vai neko, lai neapēd bez sāls.

+++ vēl tik gribēju piebilst, ka neatkarīgi no tā ko teiks - labu vai sliktu, ēdīs tāpat un piparus vēl uzkaisīs pa virsu!
09.01.2014 09:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es vienīgā nemanīju negatīvos komentārus? Es vienkārši laikam lasu tikai to, kas mani saista...
09.01.2014 09:35 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Gurri, te negatīvi ir visi komentāri, kas "neglauda pa spalvai". Ja nepiekrīti kādas smalkas lietotājas viedoklim, esi negatīva un skaudīga.
09.01.2014 09:42 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Gurri,

un pareizi dari! Man noteikti tas būtu arī jāpiekopj, tomēr nedrīkst ļaut sevī ienākt pārāk daudz negatīvismam no vispār svešiem cilvēkiem. Dzīvē (realitātē) to ir vieglāk kontrolēt.
09.01.2014 09:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)