Kaadas mees esam?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gribeejaas saakt jauno gadu ar kaut ko pozitiivu,bet taa iiisti nesanaaca...!
Es gribeeju parunaat par teemu,kaada vareetu buut vispaar loti noderiiga katram cilveekam-jebkuraa vecumaa.
Tad laikam saaksu pati ar sevi-kaada es esmu?
Es noteikti piederu pie taam sievieteem ,kura ir loti patiesa.Man ir pilniigi vienalga ,vai taa buutu "pienemsana pie prezidenta",vai runaasana te Cosmo forumaa-es savu runas manieri notureesu .Tas nenoziimee ,ka esmu "dzelzs leedija", un nekad nesmaidu un nav humora izjuutas.Meitenes darbaa smejaas,ka vinaam loti patiik klausiities manii tiesi taapec,ka protu staastiit visu ar interesantiem piemeeriem un interesantiem izteicieniem,kurus reizeem pati izgudroju...!
Esmu noteikti pateikusi daudz par sevi un savu dziivi svesumaa-nav likusies nepieciesamiiba taa iipasi kaut ko sleep,jo arii tad ,ja kaadai vairs neesmu anoniima,tad jaasaka-nu un tad?
Atceros ,ka "vecos laikos" te meitenes luudza,lai vairaak pastaastu tiesi par savu dziivi-taadu parastu ikdienas dziivi,tad varbuut arii tas ir viens no iemesliem,kaapeec iznaak piemineet to Hawaii,kalnus utt.Noteikti variet man uzdot arii jautaajumus?
Man Cosmo forums nekad nav bijusi vieta,kur ir gribeejies ienaakt nosist laiku nevajadziigi.Mans laiks ir loti veertiigs ,un ja esmu forumaa,tad zinu -kaapeec!:)
Varbuut kaada veleetos padaliities ?Loti gribeetu uzklausiit.
08.01.2014 19:33 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es jau nesaku par tieshi tevi, un to bagáto víru. dzívoju ne jau tikai forumá, arí apkártéjá dzívé ir tik daudz cilvéku, kas lielás ar citu saniegumiem.

par anonimitáti minéju, jo - vai ir vérts izpaust seksa detaljas visiem? né, manuprát nav ;)
08.01.2014 21:39 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Emmanuelle, bet te ļoti daudzas stāsta par savu ikdienu, tava ikdiena ir arī Hawaii... Tad kāpēc kāda var stāstīt par savu ikdienu jebkurā citā pasaules malā, bet tu nevari? Kāpēc viena var stāstīt par ikdienu ar mazuli, bet otra nevar par ceļojumiem? Stāsti vien tālāk! Piemēram, man tieši tas patīk forumā, ka meitenes ir dažādas.. un lai nu kura, bet Emanuelle jau nu tiešām nepļurkst pļurkstēšanas vai lielīšanās pēc... manuprāt.

Un man liekas, ka uzrakstīt par sevi arī ir vērtīgi. Jo tas ir veids, kā iespējams paskatīties uz sevi no malas. Un pat ja tas neizdodas un sanāk tikai tāds aprakstiņš par to, kāda katra gribētu būt nevis ir, arī interesanti :)
08.01.2014 21:46 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Varu atzīt atzīt savas četras sliktākās īpašīas (es ar tām, protams, nelepojos)-skaudība, augstprātība, lepnība, dažreiz pat gļēvulība(šo visgrūtāk ir uzraktīt))) Ar šiem dēmoniem ir jācīnās.

Bet, kas man sevī patīk-pašironija un spēja par sevi pasmieties.(es ceru, ka tās nav tikai manas subjektīvās domas:D)
Un vēl-tas, ka mūždien iekļūstu jocīgās vai pat muļķīgās situācijās,:D
Viena meitene šeit rakstīja, ka viņa sev liekas dīvaina-kā man patīk, kad cilvēks var tā pateikt, tas ir tik mīlīgi:)))
08.01.2014 21:47 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Nu redzi, Emmanuelle, Tev tagad kā sūklītim jāuzsūc pārmetumi...vai jātaisnojas. Atklātības cena.
Tu te tagad pamatīgi uzkurināsi publiku :D
Agrāk, kad nodevos dzīves jēgas definēšanai un sevis atrašanai, varbūt būtu izpaudusies. Bet šobrīd...es tikai pilnveidojos un kļūstu labāka :D kas pārējiem noteikti nav jāzin!
08.01.2014 21:55 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Piemēram, man tieši tas patīk forumā, ka meitenes ir dažādas.. un lai nu kura, bet Emanuelle jau nu tiešām nepļurkst pļurkstēšanas vai lielīšanās pēc... manuprāt.

Pilnīgi piekrītu!
Un kad kāda tajā saskatīja izrādīšanos, nodomāju, cik gan cilvēki ir dažādi, kaut ko vienu uztver pilnīgi atšķirīgi, jo man lasot Emmanulles aprakstus nekad nav prātā ienākusi tāda doma.
Un tajā rakstības stilā ir savs šarms))
08.01.2014 21:56 |

Reitings 16208
Elbe -es veel aizdomaajos...Tas laikam pat nebuutu godiigi,ja atbildeetu ,staastiitu par sevi privaatajas veestulees vienu un diskusijaa runaatu pilniigi ko citu.
Lieliisanaas-es dziivoju loti normaala cilveka dziivi-esmu to vienmeer uzsverusi ,un visas to loti labi saprot,iipasi taas lietotaajas,kuras man raksta veestules privaati.
Mani labaakie darbi ir tapusi pateicoties sim forumam...to taa loti gruuti aprakstiit vaardos,bet esmu uzgleznojusi gleznas,kuras paardotas tiesaam loti veiksmiigi.
Tagad top jauna jaka,kura atkal buus veinreizeeja...pateicoties slavenajai diskusijai!Es tagad pat saaku domaat-ar ko tiesi esmu lielijusies-laikam ar saviem darbiem,tas gan...!
Man cilveeki noteikti nedalaas bagaatajos un nabagajos !
08.01.2014 21:56 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Aha, savu pirmo jaku tu solīji, solīji atrādīt, bet tā arī to nezidarīji! Zaķpastala! :D
08.01.2014 22:02 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Īstenībā, baisi, ka kaut kāda rozā lapele, kurā bieži tiek apcerētas tādas "pērles", ka acis asaro, kādam ir tik šausmīgi svarīga dzīves daļa - ar vīru jārunā par cosmo, drēbes jāšuj, domājot par cosmo, jāglezno, domājot par cosmo un vēl cosmo tur un vēl kaut kur.

Par mani? Nedomāju, ka ir jēga sevi te tagad reklamēt. Mans mērķis nav kādam iepatikties vai radīt superīgās sievietes tēlu. To, kāda esmu, zina tās, ar kurām es uzturu kontaktus un pazīšanos. Ar to pietiek.
08.01.2014 22:04 |

Reitings 2715
Un tajā rakstības stilā ir savs šarms)

Jā, piekrītu :) Emanuelle vienkārši ir ļoti.. spilgta, es teiktu, un valoda ir viena no raksturīgajām iezīmēm. Man visvairāk patīk tieši tās meitenes, kuru komentārus var atpazīt pat neredzot bildi un nelasot lietotājvārdu :)

Un tāpēc jau es saku, ka tu nelielies, bet re ka dažām tāpat nepatīk... Neņem galvā! ;)
08.01.2014 22:04 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
jums nekad nav ienācis prātā,ka Emmanuelle piemin tās Havaju salas ar tādu domu kā jūs savu blakus esošo miestu, nevis ar kaut kādu nenormālu pārākumu? jo, protams, ka jūsu ausīm 58x pieminēts fakts "es biju Rēzeknē" paslīdētu garām, bet neienāk prātā, ka, ASV dzīvojot, tās Havaju salas arī ir "blakus miests" ?!

runājot par sevi - grūti raksturot. šķiet, ka manī dzīvojas tās īpašības, kas reti kad dabā rod kopīgu valodu, vēlētos vairāk racionalitātes savā dzīvē. bet kopumā mani apmierina fakts, ka, ja es būtu cita persona un pazītu sevi, es droši vien sevi dievinātu.
08.01.2014 22:07 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es nudien vairs nezinu, kāda esmu.. Gribētos domāt, ka zinu ceļu uz saticību sevī, bet vēl tālu jāiet un daudz jāstrādā.
08.01.2014 22:10 |

Reitings 16208
Neons-es tagad uztaisiisu abu jaku atraadiisanu.:)Lielaakais kompliments bija jaadzird tiesi vakar-vai es so jaku esmu nopirkusi kaadaa Pariizes veikalinaa?Tas man bija kaa saldais eediens-godiigi...!
Man jau liekas,ka sii otraa buus taada efektiigaaka,jo buus kraasaina-redzi palielijos!!!!:D
Par to "seedeesanu Cosmo" un sasniegumiem varbuut.Laikam es celos loti agri ,un man loti gribaas parunaat-ienaaku te atbildeet uz visaam veestuleem,padiskuteet,tad saaku savu rosiisanos...tad atkal ienaku ,ka manas Kanaadas ,Amerikas meitenes te vakaros ir...Mana diena ir loti piepildiita,jo visu laiku daru divus ,vai pat vairaakus darbus reizee.Peedeejais ,kas mani interesee, ir iesana iepirkties....tikai manas iipasaas vietas,kuras saucu par "mediteesanas vietaam"!
Sasniegums-ja man vakar deels vareeja pateikt vaardus-MAMMA TU ESI TIK FORSA,tad es varu teikt-esmu kaut ko dziive izdariijusi pareizi...
08.01.2014 22:11 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Mans mērķis nav kādam iepatikties vai radīt superīgās sievietes tēlu. To, kāda esmu, zina tās, ar kurām es uzturu kontaktus un pazīšanos. Ar to pietiek.

+++
08.01.2014 22:14 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Piedod, Emmanuelle, bet šī disusija izskatās pēc savu spalvu spodrināšanas nesenās skandalozās diskusijas sakarā. Sak, lai akcijas nekrītas un tēls netiek grauts.
08.01.2014 22:14 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Eu, Emmanuelle - galvu augšā. Tev nav jācenzē sava dzīve, jo tā grib kāda cosmiete! Cita izmanto: LOL, YOLO, VSK, SK, VNM, A'LA - un citus draņķus, bet Tu izmanto Hawaii. Ja kādam tas nepatīk, tad nevis Tev ir jaminās, bet tam kādam citam jāpieņem vai vienkārši jāpārstāj lasīt, ja reiz tik ļoti derdzas. (Šo rakstot es saprotu gan pozitīvo, gan negatīvo, gan neitrālo viedokli)

Bet vispār es neizprotu, kādēļ pēkšņi tāda ažiotāža ap Tavu dzīvi. Tu esi vienīgā man zināmā (vai pamanītā) cosmo sieviete, kura nerej savu taisnību, bet pretējas nostājas gadījumā uzdod jautājumus. Tu esi vienīgā no mums visām, kura nekad nav pavilkusies uz lētām provokācijām 50 lapaspušu garumā stāstot, cik ļoti Tev ir taisnība - bet otram nē. Vienkārši...
08.01.2014 22:15 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es aizdomājos, ka man nav par sevi ko tā ļoti konkrēti un koncentrēti pateikt. pārāk daudz pretrunu, pārāk daudz vieglprātības, pārāk daudz negribēšanas kādam kaut ko pierādīt :)
08.01.2014 22:16 |

Reitings 16208
Libra-es tevi loti labi sapratu,bet tev ir jaasaprot arii mani-es dziivoju loti "nosleegtaa pasaulee"-iipasaa pasaulee,mani iedvesmo pasaule,kura citam,teiksim "normaalam cilveekam" nav iedomaajama...Es iedvesmojos ,piemeeram no Salomee blog(piedod Salomee ,bet man bija tas jaapiemin),jo tiesi peec viena no taviem staastiniem, uzgleznoju gleznu,kurai ir taada piekrisana,ka nespeeju izlaist no rokaam!
08.01.2014 22:17 |

Reitings 2715
skandalozās diskusijas sakarā

Kas tā par diskusiju? Šķiet, esmu kaut ko ļoti palaidusi garām :D
08.01.2014 22:20 |

Reitings 16208
Libra-nee !!!Sii diskusija man ir iipasa-manas apalaas dzimsanas dienas diskusija:)Man patiik nosleegt apli!
08.01.2014 22:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)