Aizpagājušo vasaru ar draudzeni stopējām uz kaimiņupilsētu, nevis naudas dēļ, bet tpc, ka transports gāja neizdevīgos laikos un pēc tam jau iepatikās. Divreiz mūs veda vienkārši tpt līdz mājām tos 40km, lai gan nepavisam nebija pa ceļam. Un vispār, ne reizi nav gadījušies tādi slikti cilvēki.
Ne reizi gan nav apstājusies neviena sieviete. Nekāpām arī mašīnās, kur sēdeja vairāk par diviem vīriešiem. Bija gadījumi, ka apstājās mašīnas, kur jau 2 kārtās sēdēja cilvēki. :D braukts arī ir ar visādām mašīnām un pārsvarā vienmēr ir prasīti numuri un bijusi vēlme iepazīties vai ar vienu, vai ar otru.
Ā, viens gan bija tāds dīvains pagadījies. Daudz muldēja, meloja, un tur bija skaidrs, ka uz vienu nakti cenšas nocopēt, jo pēc tam viņš arī pa mūsu pilsētu siroja un copēja meitenes ar sava draugu mašīnu un lētu zelta bižutēriju. :D
Tālākais laikam ko esmu braukusi ir kādi 100km, braucām ar skolasbiedru, uz skolu... Toreiz vēl kaudze ar somām līdzi bija.
Un pats apkaunojošākais gadījums bija, kad no balles gājām manāmi iešāvuši trijatā, draudzene un draugs. ejam pa ceļa vidu, dzeram aliņus, jo toreiz neviena mašīna st laikā nepabrauca. Jau domājām, ka tā i sanāks tos 20km iet kājām, kad apstājās balts bmw, baltu ādas salonu, čalis arī simpātisks, draudzene arī pēc tam painformēja, ka gredzena nebija. Nu tad iedomājaties kāda smaka pirmkārt nāca no mums, pēc alus un cilvēkam, kurš skaidrā, un otrkārt es kāpjot mašīnā aizķēros aiz slieksnīša un aizmugurē ievēlos tur kur liek kājas. Tāds kauns bija. :D
Bet neko, beigās numuru paprasīja, bet tā arī nepazvanīja laikam. Nezinu, jo pēc ned man nozaga telefonu. :D