ahh, es, protams, kā čamma.. :D
sveikas, meitenes :)
mans mērķis ir 85 kg ---> 70 kg , esmu 176 cm gara.
pēdējās dienas cenšos es tā kārtīgi un arī mazliet pasportot, lieki piebilst, ka fiziskā sagatavotība man ir nulle. :D
līdz ar savu lielo apņemšanos zaudēt svaru un dzīvot veselīgi, izveidoju arī tumblr-veidīgo blogu, jo sapratu, ka, ja katru dienu blenzīšu uz visādām skaistām un iedvesmojošām bildītēm, pašai arī kaut kāda motivācija būs. tā vieglāk, vismaz man. :)
tā kā man ir slinkums pārrakstīt latviski, iemetīšu vienkārši linku ar manu šodienas apēsto + nosportoto
http://motivationall.tumblr.com/post/72118336486/january-3rd
un te bija jautājums par vistu.. man ir tāda grilējamā mašīnīte, kura ir vienkārši super!! bez taukvielām un bez nekā iespējams uzgrilēt jau iepriekš iemarinētu (un te nu var variēt kā vien grib.. man vislabāk patīk citrona sula + lime wok garšvieliņas (laikam santa maria, pagaidām beigušās, bet nākošreiz pērkot iečekošu kārtīgi)) vistas fileju zem 5 minūtēm! garšīgi, ātri un vienkārši lieliski, ļoti patīk! :) tādu vistu ēdu ne tikai vienu pašu, bet sagrieztu lieku arī salātos utt.
un man gan labāk patiktos, ja mēs atskaitītos reizi divās nedēļās, lielāks stimuls, bet, cik sapratu, datums jau nolikts.
nu tad ko, veiksmi sasniegt noliktos mērķus! :)