Fitness & Nutrition

Reitings 188
Reģ: 01.01.2014
Sveikas, mīļās, dārgās liesētājas!

Jaunais gads pieprasa jaunas pārmaiņas, atbalstam viena otru šajā ceļā! :)
03.01.2014 18:04 |

Reitings 433
Reģ: 29.01.2009
Sveikas :))

Atkal jau biju aizmirsusi 3.datumu :) Domāju, ka vairs nav vērts atskaitīties, bet lai šī diskusija nenorimst..tad lai iet..

Šobrīd svars 61kg, nekas daudz nav nācis nost, jo ar ēšanu man ir grūti :( Saldumu atkarībniece :D :@
Ar visu to, ka svars baigi nav mainījies, figūra ir nedaudz transformējusies, rokām parādījušies muskuļi, kurus nekad nebiju sataustījusi un dibens nedaudz "piepacēlies":) Ziemas riepa stingrāka, vairs tik ļoti neļum :D

Apkārtmēri:

Krūtis - 90 cm
Viduklis - 75 cm
Gurni - 98.5 cm
Augšstilbs - 51.5 cm
Apakšstilbs - 37 cm

Vēlu visām izturību un sasniegt savus ideālus :)
09.04.2014 18:41 |

Reitings 194
Reģ: 22.12.2013
Čau, čau šaja jaukajā dieniņā!! :)
Kā jums tievējās un vingrojās??

Es visu dienu dzeru sablenderētas zemenes- uzņemu vitamīnus :) un krāju spēkus lai pirmdien varu ķerties klāt focusT25!! Varbūt vēl kāda grib pievieoties?! :)
Brīžiem tāda sajūta, ka nesasniegšu savu mērķi, rezultati nāk lēnu, bet tomēr jau ir izmaiņas :)
11.04.2014 14:06 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Man ļoti nepatika focusT25, jo grūti, ka nav neviens atelpas brīdis + kustības sarežģītas, kkādas dancy, man kā tizlenei izcili grūti bija, jo bija jādomā par kustībām, nepatika.
11.04.2014 14:17 |

Reitings 194
Elīna Skaidrs, cik tālu tu tiki?! Un vispār rezultāti bija?! Man vnk tam Insanity nav tik daudz laika katru dienu, bet te tikai 25 min, tadēļ arī gribēju pamēģināt :)
11.04.2014 14:27 |

Reitings 194
Šī diskusiija ir mirusi :( Es jau saprotu ka nav laika u.t.t.
Vienalga- turpināšu!!!
Pēdējās duvas nedēļas es pildu parastos workoutus un skrienu!!
Pēdējās 3 dieba gan bija pauzīte, bet rīt atkal sākšu. Un no pirmdienas beidzot ķeršos klāt focust25.
Un tā, kā visi lielie darbi ir padarīti man būs vairāk laika, priekš cosmo:))

Ceru, ka arī jūs atgriezīsieties šajā diskusijā:)
22.04.2014 13:57 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
woow šeit tiešām ir viss izmiris :D

par sevi varu pateikt, ka atvaļinājuma laikā sanāk grēkot diezgan daudz :/ svars mazliet pieaudzis, bet cenšos atkal visu ievirzīt vecajās sliedēs :)

vienīgais, kas man neiet galīgi - sportošana. Es visu laiku sapņoju kā gribu iet uz zāli, pamēģināt paskriet kādu gabalu, bet kad pienāk laiks, kad to varētu, tad vietā ir 101 atruna. Nezinu, laikam man vajadzīgs kārtīgs spēriens pa muguru, lai sāktu kko darīt :D
05.05.2014 00:00 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Vaiiij, biju aizmirsusi, ka arī kādreiz šajā diskusijā ko rakstīju.
2vus mēnešus centos, vingroju, ēdu veselīgāk.. bet tad, protams, salūzu. Nu jau kādu mēnesi slinkoju un neko nedaru. Bet maija beigās visu atsākšu, jo sanāks uz darbu braukt ar velosipēdu, līdz ar to katru dienu kādi 6km būs uz riteņa + normāls dienas ritms. Šobrīd skolas dēļ īsti nesanāk.
05.05.2014 00:04 |

Reitings 433
Reģ: 29.01.2009
Hey, hey :)
Neesmu gājusi uz zāli jau teju 3nedēļas, biju slima...kad izveseļojos, tad tā "forši" galvu sasitu :D
Otrdien atsākšu!!
Mērījusies neesmu, bet svars ir krities :))
Šobrīd 58,8 :)
05.05.2014 00:05 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Es jau domās šai diskusijai biju 3 saujas smilšu uzbērusi, domāju, ka mirsusi uz visiem laikiem, bet re- tomēr kaut kas atdzīvojies. Cerams, ka tā tas arī nenorims..
Kā man iet- svars spītīgi stāv uz vietas, izkustās tik 2kg robežās uz augšu vai leju, bet nepadodos un neskumstu- tāpat izskatos un jūtos krietni labāk kā iepriekš. Lielā cīņa man šobrīd sākusies ar ēšanu, lai cik tas dīvaini neliktos, bet jau otro gadu ievēroju- tiklīdz sākas silts laiks un vasara, sāk vairāk gribēties ēst, tāpēc šobrīd daudz stingrāk sekoju sev līdzi, lai viss skaisti nomestais neatgrieztos strauji atpakaļ.
Meitenes, kas šeit ir- neļaujiet diskusijai nomirt dabīgā nāvē :D
06.05.2014 14:30 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
čau, kaut kas jāieraksta, lai ievirzās sarunas :D

Kad man uznāk tāds besis par savu attēlu spogulī un motivācijas trūkums, es paskatos savas vecās bildes :D Un tad es nesaprotu, kā es varēju tāda staigāt un man bija pilnīgi vienalga kā izskatos :D Lab man nebija liekais svars 20-30 kg bet savi 10 bija toč, un izskatījos šausmīgi, jo augums man ir mazs un katrs liekais kg uzreiz ir pamanāms (man :D ) Tad es salīdzinu kāda esmu tagad, un tad mazliet garastāvoklis uzlabojas :D

Vakar bija pilnīga noraušanās no ķēdes :D tika ceptas picas, līdz ar to es vnk nevarēju neēst :D Un pēc tam sākās lielie sirdsapziņas pārmetumi - kā var šitā rīt, kāda jēga no tās picas bija... šitas man tracina ārā, kā apedu kko ne tā, tā sevi ienīstu un spogulī nevaru paskatīties.
06.05.2014 16:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits