Fitness & Nutrition

Reitings 188
Reģ: 01.01.2014
Sveikas, mīļās, dārgās liesētājas!

Jaunais gads pieprasa jaunas pārmaiņas, atbalstam viena otru šajā ceļā! :)
03.01.2014 18:04 |

Reitings 194
Reģ: 22.12.2013
sveikas :) Pēdējās 4 dienas tikai insanity. :( Glīgi nav laika, nekas pēc mazulītes BD, varēšu atsāk aktīvāk sportot?!

KĀ JUMS VEICAS ?!
22.03.2014 09:36 |

Reitings 299
Reģ: 03.04.2013
Sveikas! Sodien brokastīs salāti,nedaudz biezpiens,ābols.
P. Pupiņu salāti,vistas gaļa.
V.Biezpiens,udens
Pastaiga 2h.un plānos vēl pavingrot.
22.03.2014 18:31 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Ксенушка - nu vienu nedēļu es strādāju 2 dienas, otru nedēļu - 5dienas. bet nav jau tā, ka es tajās 5 dienās neko neēdu :D uzēdu jau, bet nav tā pieēšanās, kas mājās, kā arī ēšana garlaicības dēļ :D

bet vispār pirms mazā piedzimšanas, es arī ievēroju tās atslodzes dienas pēs mēness kalendāra. Tajās dienās tikai uz šķidrumu (bet ne jau sulas - ūdens, tējas) un ja galīgi vēders neizturēja, tad kādu dārzeni/augli. un man svars kāpa nost.
22.03.2014 20:54 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Sveikas. neesmu te mūžību neko rakstījusi :D
Pagaidām viss pa vecam, daru to pašu, ko jūs- tievēju, lielais prieks, ka bieži jāpērk bikses- katru reizi aizvien šaurākas. Svars gan krīt ļoti lēni, bet jūtu, ka apkārtmēri zūd. Arī siltais laiks palīdz pietuvoties sapnim par skaisto augumu- pastaigas ar bērnu kļūst aizvien garākas, raitākas un tālākas, vakaros jūt, ka daudz staigāts, kājiņas sāp. :D
Ēšanas ziņā nekas jauns- ēdu to pašu, ko līdz šim, tievējot, saldumi vairs nekārojas vispār, skatos uz tiem ar pilnīgu vienaldzību, tas priecē! Šodien ieraudzīju pārtikas skapī vientuļu, pavisam aizmirstu cepameļļas pudeli- atcerējos, ka neesmu ēdusi neko ceptu vairākus mēnešus un arī tas ir sasniegums priekš manis, jo esmu iemācījusies ēst tikai vārītus, svaigus vai sautētus ēdienus. Tā lūk, šis pavasaris diezgan priecīgs ne tikai siltā laika ziņā, bet arī tādēļ, ka katru dienu sāku sev patikt arvien vairāk.
Lai priecīga diena! :)
22.03.2014 21:06 |

Reitings 299
Ксенушка,kā ar rezultātiem? Skatos esi aktīva?
22.03.2014 23:11 |

Reitings 299
Labvakar! Šodien viss kā nākās,viss normas robežās. B.biezpiens,krējums,dilles,ūdens.
P.biešu zupa,bez kartupeļiem.
V. Biezpiens,tēja. Protams ūdens(daudz), vēl bija pusīte ābols,un apelsīns. Vienu stundu aktīvi izvingrojos.
25.03.2014 01:09 |

Reitings 188
Reģ: 01.01.2014
Šausmas čau visām ! :) Pazemīgi atvainojos par savu pazušanu, būs jāuztaisa update ar mūsu panākumiem.

Biju nolikusies uz gultas pāris dienas (patiesībā nedēļu), tik riebīgi slimot :( Bet nu tas tāpēc, ka nespēros uzreiz pie standarta zālītēm ripu formā!

Tagad jūtos ok, esmu veiksmīgi atsākusi sportot, arī ēdiens iet iekšā beidzot :) Šodien izskrēju pirmos 6 km, jūtos labi, tikai gaiss varēja būt siltāks... Brokastīs šodien bija pilngraudu musli (tiešām, pilngraudu... tāds riktīgais, ka ar ūdeni nevar ieēst.. ), 2 olas. Starp B un P apēdu ābolu, tad sekoja vārīta vistas fileja ar svaigu gurķi un nedaudz biešu salātiem pusdienās, plus šķēle rupjmaizes. Vakarā 200g vājpiena biezpiena, parastais piena spēks un 2 kivi.

Nopirku grāmatu par Dukāna diētu. Diētoties netaisos, tīri intereses pēc paņēmu, lai palasītu, vai nav kādas muļķības sarakstītas :D
25.03.2014 22:31 |

Reitings 194
Sveikas! Esmu ar mazo slimnīcā! Es pat paņēmu līdzi sporta tērpu, lai varētu savu insanity pildīt, bet nu mes palatā neesam vieni, un arī nenormāls nogurums :(

Ļoti gribu majās- skriet, vingrot u.t.t. Bet labākaja gadījuma tikai pirmdien tiksim majās :(

žēl Insanity trešā nedēļa gāja- būs jāsāk no sākuma- vai arī varbūt ir doma panemt focusT25, nezinu.
Arī vīrs mani lutina- nes visādus gardumus- ieziešu no slimnīcas, ka tāda bumbiņa :D

Kā jums?! Diskusija tāda pamirusi :(
28.03.2014 10:48 |

Reitings 299
Šodien ideāla diena! Grēkojusi neesmu! 1h pastaiga,1h sports.Brokastīs biezpiens ar dažādiem salātiem un ūdens.Pusdienās vista ar sautētiem dārzeņiem,vakariņās biezpiens,nedaudz ābols ūdens.
29.03.2014 00:38 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Sveikas,sportiskaas!:)
Es vairaaku dienu piegaajienos lasu sho diskusiju,izlasiiju praktiski visu un gribu pievienoties jums!:)
Mans merkjis nav svara zaudeshana,bet gan ieguut abs un nostiprinat kjermeni .
Agrak aktivi sportoju ,tachu peedeejos gadus ar sportu esmu uz "jus".
Ikdiena eedu veseligi, patik un garso visas labaas un veseliigaas lietas!
Esmu 1.68 un sveru 52-53 kg.
aizvakar iesledzu YouTube un atradu Jillian Michaels video prieksh ABS . Saaku pildiit,man patika gan workout ,gan pati Jillian,motiveejosha.
Vakar saapeeja visas malinjas un saap veel shodien,kjermenis shokaa :D
Vakaraa tomer megjinashu izpildit vingrinajumus atkal.
Gribu ari Taisiit squats 30 days challenge.
Jautajums tam,kas taisa Insanity - prieksh manis kaa iesaaceeja tas butu par traku un parak gruuts?
Un uz ko insanity koncentreets,uz svara zaudeshanu vai kjermenja nostiprinashanu?
*
B- muslis ar brazil riekstiem,rozinem,bezpiedevu jogurtu,kivi un dazhas vinogas, zaljaa teeja,glaze udens ar citronu.
P- abols,apelsins.
Pagaidaam viss. Neesmu izsalkusi.
Vakarinjas gribas vistas fileju ar zaljajaam pupinjaam un gribu beidzot izmeginat quinoa.:)
29.03.2014 16:28 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Čau. Pievienojos tikai "Fitness" uzrakstam. Jo sportoju daudz un no sirds. Gandrīz katru dienu apmeklēju sporta zāli. Uzrunāja mani zumba,tāpēc 2dienās,4dienās un šad tad 5dienās apmeklēju zumbu un uzreiz arī trenažierus 1h. Pārējās darba dienās eju tikai uz trenažieriem 1-1,5h. Brīvdienās plānoju atpūsties un izmēģināt kādu jogas vai pilašu nodarbību, bet nav pagaidām sanācis. Drīzumā plānoju atklāt velo sezonu. Tā kā par aktīvu dzīvesveidu es nesūdzos. Uztrauc mani tieši uzturs. Nu nekādīgi es nevaru piespiest sevi ēst veselīgi. Pamazām sāku atteikties no saldumiem un kūkām. Bet tādus kartupeļus, ceptas gaļas, krējumu, šoko sieriņus..nu ļoti gribas. Nesekoju līdzi kalorijām un gramiem, cik ko apēdu. Bet "uz aci" liekas daudz. Cenšoties ēst veselīgus salātus (ledus salāti, cherry tomātiņi un fitaki siers..bez mērcēm, eļļām) liekas par maz, nejūtos paēdusi.
29.03.2014 16:42 |

Reitings 299
smirnoff,es tagad sāku insanity,man kā iesācējai pagaidām neliekās ,ka būtu pa grūtu,sportoju no augusta sāku ar Jillian Michaels body revolution.
29.03.2014 17:03 |

Reitings 194
smirnoff Man, ka iesācējai Insanity nelikās baigi grūtais :) Un es vēl papildus skrēju un taisīju spēka trenniņus- diemžēl sanāca iziet tikai 3 nedēļas, jo ar mazo nonācām slimnīcā :(

Iespējams, ka rīt jau mūs laidīs mājās. Ja tā- tad es jau rīt ķeros klāt Focus T25. Focus T25 vairāk domāts ķermeņa nostiprināšanai un Insanity-svara zaudēšanai (Vismaz tā rakstīts viņu oficiālajā lapā) :)
30.03.2014 18:03 |

Reitings 194
Sveikas!
Šodien jāatskaitās- man ir gripa un nevaru piecelties no gultas, mazais arī veljoprojam slims :(
Tiklīdz kļūs labāk, atskaitīšos par paveikto :)

P.S. esmu uzsēdusies uz neplānotas diētas :D Jau 4 dienas, neko praktiski neesmu ēdusi :D
Esmu pamatīgi sakritusies- pēc slimnīcas un šo dažu slimības dienu laikā!
03.04.2014 17:28 |

Reitings 281
Reģ: 19.01.2014
Pievienojos jūsu diskusijai!:)
Jau kopš janvāra esmu sākusi aktīvāk sportot, kaut arī iepriekš ar sportu esmu bijusi uz Tu.
Sāku ar Shaun T Insanity, piebeidzu pirmo mēnesi un Insanity vietā pašlaik jau divus mēnešus esmu nomainijusi uz 4 zāles treniņiem nedēļā (2h katrs) + 1-2 reizes pa nedēļu ir kardio (skrienu vidēji 5-15km, kā kuru reizi sanāk). Labi, kardio ir arī 10min pirms katra treniņa un 20min pēc...

Pašlaik mana ēdienkarte ir ļooti primitīva, bet tieši tuvākajās dienās konsultēšos šajā jautājumā:
*brokastis- 30g auzu pārslas, aplietas ar ūdeni + banāns
*pusdienas- vista + brūnie rīsi
*2.pusdienas- vista + brūnie rīsi
*vakariņas- vai nu 100g vājpiena biezpiens vai 3 vārītas olas (protams, bez sāls vai majonēzes) + reizēm Piena Spēks.

Labi, ir dienas, kad vakariņās ēdu to, ko nevajadzētu, bet daudz maz mana ēdienkarte izskatās šādi un divu mēnešu laikā vel nav apnikusi...:)
04.04.2014 14:54 |

Reitings 281
ā, un papildus Insanity vel pildiju Jillian Michaels body revolution, tos vingrinājumus no 6pack in 8min vai kaut kā tā bija nosaukums, un katru dienu 80-100 squatus, kurus tagad jau pildu ar papildus svaru zalītē, rezultāti nav mega, bet IR! :)
04.04.2014 15:01 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Sveikas. Tā arī nesapratu, vai atskaitīšanās dienas vēl šeit ir spēkā vai kā, skatos, ka šeit viss kluss. :D Lai vai kā, varu padalīties ar savu šī brīža rezultātu: 79kg. Protams, skaitlis nav baigi skaists, bet ja salīdzina ar to drausmīgo ciparu, kas bija pirms pusgada (96!!!) tad esmu pat ļoti lepna ar sasniegto. Šobrīd svars zūd pavisam lēni, bet tas pat vairs nav tik būtiski, galvenais, ka zūd, nevis pieaug. :)
04.04.2014 16:42 |

Reitings 281
kāpēc šeit tāds klusums ? :)
07.04.2014 22:35 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
čau. Cīnos vēl ar savu kaloriju skaitīšanu :D svars man plus, mīnuss stāv uz vietas, kas ir labi :D jo diži mazāk negribu, bet vairāk arī ne. Kaut gan ir dienas, kad sanāk pagrēkot, un līdz ar to arī nākošā dienā kilograms klāt :D bet saņemos, un pēc pāris dienām viss ir atkal ok :)
08.04.2014 19:35 |

Reitings 194
Sveikas meitenes!
Beidzot esmu atpakaļ :) Vēl jau neesmu pilnīgi vesala- klepus un iesnas ir vēl joprojām, bet vismaz negāžos nost no kājām :)

Kā jau teicu- pa slimības laiku esmu ļoti sakritusies! bet tas viss jau atnaks atpakaļ :(
Sveru 59 (-6kg)
Viduklis 65 (-2,5cm)
Gurni 91 (-1cm)
Kājas 50 un rokas 25 nemainīgi.

No pirmdienas sāksu FocusT25 un tiklīdz pilnībā izarstēsu klepu un iesnas atsākšu skriet :)

Kā jums sokas?! Bēdīgi, ka diskusija tāda pamirusi :(
09.04.2014 18:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits