kada ir kas taisa rokam vingrinajumus ar hantelem? cik lielu svaru njemat?, izdomaju ka vajadzeetu nopirkt , visu laiku lietoju udens pudeles, bet paliek ar vien neertak . man liekas,ka ar 1,5 kg vajadzet pietikt, jo izteiktas muskulainas rokas negribu, domaju vel pa 3, kg bet bail,ka nav taa ka varesu tik kadas 7x tik uztaisit un vairak nee.
klade, atkarīgs jau kādus vingrinājumus tu pildi. Es izmantoju dažādiem vingrinājumiem dažādus svarus, sākot no 3 kg - 9 kg. Un es vingrinājumus taisu 8-12x pa 4 piegājieniem.
klade Body revolution arī ir vingrinājumi rokām ar hantelēm. Pagaidām ņemu 2kg katrā rokā, ir ok. Man mājās ir arī 3, 4, 5kg, tāpēc pēc kāda laika domāju variēt. Bet kg atkarīgs kādus vingrinājumus taisa. Aerobikā, piemēram, visu laiku rokas kustinot līdzi un cilājot ar 2kg hantelēm, mēdzu ātri vien piekust. Ja taisa vingrinājumus piem. ar 3 piegājieniem, es ņemtu smagākas hanteles.
Kā jūs taisāt atslodzes dienas? :) Ko tajās dienās drīkst ēst?
Un, kā izvēlaties tieši, kura diena jums būs atslodze?
Kad pilns vēders, runāt par atslodzes dienu nav tik baisi :D
Prasīšu vēlreiz,laikam neviens nepamanija manu jautājumu :D
Cik bieži jātaisa ABS ?Vingroju pēc youtubes video,ļoti patika 35 min.garš,bet šodien esmu stīva kā koks.Pēc bērna piedzimšanas ar fizisko esmu nodarbojusies reti,var teikt nemaz,tagad esmu saņēmusies un gribu zināt kā būtu pareizi taisīt vingrojumus :)
man ar atslodzēm ir interesanti, jo ir tā ka pamostos, un saprotu, ka šodien varu arī neēst, jo kunģis neprasa ēdienu vispār. :D bet nu tad kādi zaļi dārzeņi, citronūdens, gurķūdens. atslodzēm ir arī kalendārs, bet es īsti nevaru neēst 24h :D
kendija, kā mans treneris teicu, kad gāju pie vina presīti nevajag trenēt vairāk kā jebkuru citu muskuli, jo presīte jebkurā gadījumā sāks parādītiea tikai, tad, kad spekītins no punča pazudīs un tāpē tas teiciens "abs are made in kitchen", neesmu eskperts, bet man liktos, ka ik pa 3 dienām būtu ok, vismaz man tā sanāk trenēt savas muskulu grupas.
Vins vispā man teica, ka ar presīti sievietēm nevajag aizrauties, tas itā grūtniecību vai dzemdības var traucet kauko tamlīdzīgu teica.
Labas dienas.
Man patīk ideja par maltīšu fočēšanu un likšanu šeit - varēs arī iedvesmoties, jo es, piem., nezinu daudz veselīgu recepšu. Pinterestē gan dažas esmu atradusi un gribu izmēģināt :D
Šorīt nogrēkojos ar 3 sandwich cepumiem, kurus jāizēd, bet tagad vēl nograuzīšu banānu un tad jau, domājams, tikai vakariņas.
Workoutu vietā iešu vēlāk izbraukt ar riteni.
Esmu nobriedusi vēl vienam piegājienam piedurties veselīgam uzturam un katru vakaru sportot. Sakarā, kad pienācis sesiju laiks, galīgi nebija laika sportot :D un domat par to
Mans svars 87
Vēlamais 56? Es īsti nezinu savu ideālo svaru ;D
Esmu 169 cm gara
Šodien veeeelu pamodos, tad tikai ieēdu jogurtu un maizīti. Šodien daudz darāmā un vēl jāiet ciemos, bet neko cerams, ka neēdīšu
Lai varu taisīt workout 1, 5 h :)
Ko juuus šodien ēdīsiet vai jau ēdāt? Un kādus workout taisat?