savourer, tā kā esmu pilnīgs iesācējs un vēl esmu ļoti tizla un neredzu jēgu iet uz zāli, lai tikai lieki izšķiestu naudu, ja pagaidām varu iztikt, sportoju mājās pēc dažādiem video. :)
Btw, meitenes. Vai nomainot cosmo bildi uz smukiem dupšiem, trennētiem augumiem vai fitspiration, tas jūs motivē? Es laikam ar nomainīšu uz bezrokturu vēderbildi :D
Čau, dāmas!
Ahh, cik daudz jau komentāru. Ātri izskrēju visiem cauri.
Mans mērķis ir dabūt tievāku vēderu. Likās, ka 30 day presīšu challenge ir viegls, bet ar katru dienu jūtu, ka paliek grūtāk, kaut nemaz tik daudz nav jātaisa :D
Rīt domāju iegādāties mērlentu, tad arī izmērīšu visu.
Proteīna kokteila vietā es izvēlos piena spēku bez piedevām.
Lai sevi palutinātu uztaisu kokteilīti piena spēks + banāns + presiks vai kāds cits sulīgs auglis nu vai vienalga kādi augli, blenderis un mmmm....
Bet piena spēka pudeli, kokteili parasti dalu divām dienām. :)
Labs rīts tievētājām! :)
Šorīt izbaudu sajūtu, ka džinsas ir mazliet vaļīgas.
Laiks brokastīm darbā! Lūk, tādas viņas ir. Ātri un viegli var paņemt līdzi un satur 377 kcal kopā :)
Maya-no tadam brokastim driz vien veders saks prasit edienu. Abos produktos ir cukuri,kuri izsauc vel lielaku estgribu:) Pamegini labak uz atro pakert Studentu brokastis;) tikai mans ieteikums
:) Dārgas un negaršo. Visi kaltētie brīnumi riebjas.
Un man nav nepatīkami, ka gribas ēst. Vienkārši nodarbojos ar citām lietām tad un izbaudu vieglumu.
Labrīt!
Kā jau solīju, rītu sāku ar mērīšanos. Protams, pēc tam uzreiz gāju salīdzināt jūsu mērus ar savējiem :D
Šodien centīšos ēst +/- veselīgi, sporta nebūs, jo daudz kas jāizdara darbam.