Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

par ko?

10 gadi
Reitings 855
Reģ: 12.02.2011
Sapņoju ļoti reti, kādas 2 vai 3 reizes gadā. tāpēc cenšos daudz maz noskaidrot, ko mans sapnis nozīmē. šoreiz skaidrojumu nekādu neatradu.
sapņoju par to, ka manam ex bija vēzis, mēs bijām kopā, bija visas emocijas, kas ir brīdī, kad otrs tev pasaka par vēzi. atkal jau tas bija reālistiskais sapnis, piecēlos un pirmais ko domāju kāpēc viņš nav ar mani, jo nesesn tak bija, tad sapratu, ka neesam tak sen vairs kopā. otrais, ko domāju bija viņš tak slims jāuzvana kā jūtas. pagāja gādas 15min kamēr sapratu, ka tas bija tikai sapnis
28.12.2013 14:14 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Neticu nekādām sapņu nozīmēm. Tā ir vnk tavu smadzeņu darbība miegā, kad tavas smadzenes iziet cauri tam, ko kādreiz esi domājuis, darījusi, redzējusi, un tad tas viss tiek dažādi sagrozīts. Tu tak vari, piemēram, nomodā iedomāties dažādas ainas galvā, dažādus scenārijus notikumiem? Sapnis tas pats vien ir.
Man bija sapnis, ka manam draugam galvā ieduras šķēps un viņš nomirst. Ko tas varētu nozīmēt? Neko, vnk gan jau kkur kādu šerpāku filmu noskatījos un viss...
28.12.2013 14:29 |

10 gadi
Reitings 855
Reģ: 12.02.2011
es arī neticu,bet ir bijušas reizes, kad nosapņoju tos pareģojošos sapņus un ja tik ļoti reti sapņo, tad ir laiks un interese palūrēt, ko tas nozīmē.
vel tagad nespēju atgūties, rokas un kājas trīc.
28.12.2013 14:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!