Kā tikt pārī šķiršanās...

Reitings 47
Reģ: 01.03.2009
Vakar beidzās manas 6 gadus, 4 mēnešus un 10 dienas ilgušās attiecības.

Patiesībā tās gāja uz galu jau vairākus gadus... tikai es tam negribēju ticēt. Pirms pāris nedēļām mani tētis aizveda pie "ekstrasenses" kura jau gadu desmitiem kārto viņa lietas... es gan uz turieni braucu bez lielas paļāvības un vairāk ticot, ka viņa saka vienkārši to, ko mēs gribam dzirdēt..
Bet sākot runāt ar mani .. viņa nebūt nesāka teikt to ko es gribēju dzirdēt.. ka esmu ar īsto cilvēku... ka vel tikai drusku jāpaciešas.. ka viss būs labi... Viņa pusstundu ar milzīgu pārliecību skaidroja man ka viņš man nav un nekad nebūs īstais .. ka viņš mani nekad nav mīlējis un nemīlēs... ka es izniekoju sevi... ka viņam uz mani un manu mīlestību nospļauties.. ka viņš ir ļauns un egoistisks... un ka viņš ir tikai tāpēc reizēm blakus ka viņam tas ir ērti un izdevīgi... bet ka viņš nekad mani neprecēs...... un es varot gaidīt un neko nesagaidīt vel nākamos 7 gadus.. es visu to laiku raudāju jo nevarēju un negribēju ticēt kam tādam...

Aizbraucu mājās... izraudājos, saņēmos un nolēmu ka viņa to nevar zināt un ka tā nevar būt... bet nākamajās nedēļās arvien vairāk un vairāk ievēroju dažādos sīkumus kas apliecināja viņas teikto.... :(

Vakar tas nonāca līdz diez gan atklātai sarunai par to ka viņam nav nekādu plānu attiecībā uz mani... jo viņam kkas trūkstot... kas beigu beigās izrādās ka viņš nevar pieņemt vizuālo... (tb ka neesmu pietiekami tieva, brūna utt...) ... tas gan viņam netraucēja ar mani gulēt gandrīz 7 gadus.... un lūgt lai viena pati sagatavoju galdu viņa ģimenes svinībām.... kurās finālā es noskrējusies sēdēju viena pati galda stūrī un viņš par mani nelikās ne zinis... :(

Vārdusakot šobrīd esmu ļoti ļoti aizvainota, dusmīga, nelaimīga un bēdīga.... un jūtu ka labāk nepaliek.... Un apzinos ka ja tas ir beidzies, tad tā būs pirmā īstā attiecību izjukšana manā dzīvē.,... un kaut arī varbūt tas ir uz labu.... šobrīd tā nešķiet un es tiešām tiešām nezinu kā vispār ar ko tādu var tikt galā.. :( pazaudēt cilvēku kuru lielo daļu savas dzīves esi uzskatījis par tuvāko... un kuru vel tagad ar visu to briesmīgo kas ir bijis un visu slikto ko man apkārtējie ir teikuši par šīm attiecībām ... es vienalga būtu gatava precēt ja viņš šodien to piedāvātu :(

Kā lai tam tiek pāri? ????????????????
27.12.2013 13:59 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Pievienojos pure heroine ieteikumam par uzmanības novēršanu ar tirliņiem iepazīšanās saitos.
Starp citu, es pati esmu tirliņš no turienes un mans draugs arī, esam laimīgi kopā jau vairāk kā 2 gadus :)
27.12.2013 14:39 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
nu re, es arī kādreiz biju tirliņš :D
27.12.2013 14:43 |

Reitings 47
bērnu nav... :) pozitīvi lasīt, ka visiem liekas ka 24 gadi ir maz... jo man principā bija sajūta ka dzīve sen jau beigusies...
27.12.2013 14:50 |

Reitings 47
Bet man visvairāk bail šobrīd iekrist depresijā.... dzīvojiu jau kādu laiku prom no visiem.. ārpus pilsētas ( nu Jūrmalā.... te ziemā ir sūnu ciems)... mēdz būt tā ka uznāk melnie un neizkāpju pat no gultas vairākas dienas.. aiskarus neatveru.... māju nekurinu.... tā ir bijis iepriekš kad "pašķīrāmies" un neredzējām ies kādu laiku.... vel problēma ir tā, ka darbs tāds ko varu atlikt un atlikt... un priekšnieka nav kas piesietos ka neesmu darbā... saprotu ka jāsaaņemas... bet vajadzētu kādu reālu plānu .. kura man pagaidām nav...
27.12.2013 14:55 |

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
gichus
bez maz vai pieņemot domu, ka tāds ir sievietes (latviešu - Kristīne) liktenis..... ciest un gaidīt...

mani sauc Kristīne, bet nu liktenis... nu nav mums tāds liktenis. Ja Tu sev atļauj ar sevi tā izrīkoties, tad jā!

Halo...
ka kad viņam vajag kādu kas viņa jubilejā strādā virtuvē.. tad man lūdz būt blakus.... bet to ka 3 dienas vēlāk viņam darbā ir zsvētku balle ar otrajām pusītēm es uzzinu tikai nejauši

Esmu pārliecināta,ka drīz sekos zvans, kur kaut kā tiks iepīts, ka tikai Tev tas sanāk vislabāk, tikai Tu tā 'māki, tapēc lūdzu izlīdzi veco labo laiku vārdā un izdari to un to... ! Tikai lūdzu, neskrien. Piedod par skarbumu, bet viņš vienkārši brutāli Tevi izmantoja. priecājies,ka ir pagājuši tikai 6 gadi, nevis 12... un Tev vēl ir tikai 24... nu uin ka kopīgas atmiņas no skolas... sāpīgi, jā, pilnībā piekrītu..Bet ceru,ka drīz Tu aptversi visu ar skaidru prātu un šīs sāpes pārtaps dusmās! C'mon..es tiešām sacepos... Viņš tik kretīniski uzvedās,ka varētu iekraut viņam, goda vārds! :) Tu nedrīksti nevienam ļaut sevi tā izmantot, ļaut tā apieties ar Tevi. Tu tak esi 1)Cilvēks; 2)Sieviete. Cieni sevi. Mīli sevi. Izraudies, piedzeries atkal izraudies un tad... pacel galvu augšā un soļo iekšā dzīvē. Tev tak viss ir tikai priekšā! nafig Tev tādu vajag. Pieraduma pēc..jā smagi un grūti..bet tāpat ikdienu nepavadijāt kopā. vai tad nav tā, ka gribās sev cilvēku blakus, kurš rūpējās par Tevi? kurš uztraucas..samīļo un novēl arlabunakti? Nevis kuram uztaisi banketu un tad sēdi viena stūrī pārgurusi...
Aj... padomā kārtīgi..vai tiešām gribētu veidot ģimeni ar šo cilvēku, apzinoties,ka visos svētkos, visu darīsi viena. un arī pavadīsi viņus emocionāli viena..
bet es jau vienalga viņu vel joprojām mīlu... tomēr tik ilgs laiks

vai tiešām tā bija mīlestība...vai tomēr pieradums ar emocijām...

piezvani draudzenei,lai nāk ciemos ar pudeli un salvetēm. :) un tad jau sāc Jauno gadu ar skaidrāku skatu pār dzīvi!
P.S. starp citu..viņš nav vienīgais vīrietis uz pasaules...bet par to laikam jau vēlāk! Turies ;)
27.12.2013 15:09 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Un es domāju, ka esmu vienīgā nelaimīgā. Un man nav ne uz pusi tik traki kā tev. Stulbenes tās, kas saka, ka pati esi vainīga. Tā jau slikti ap dūšu un vēl mauc sejā sūdus kaut kādus. Vienkārši cilvēks nav īstais. Man arī šobrīd problēma, ka draugam nav laika priekš manis. Bet tur tā problēma viņa dzīvē ir nereāla, ka vispār nezin kā savilkt galus kopā. Bet no otras puses, vai tik nav tā, ka es viņu nekad arī nesagaidīšu.
27.12.2013 15:31 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Mans vislielākais mierinājums ir tas, ka vislabākās zāles ir laiks. Tā nu tas ir lielākā daļā gadījumu.
27.12.2013 15:32 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Priecājies,tu neesi ar viņu precējusies un jums nav bērnu...
27.12.2013 15:34 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Tev jābūt laimīgai, ka esi no tāda tikusi vaļā! Turies!
27.12.2013 15:35 |

Reitings 8272
zini, reizēm der arī kāds skarbāks vārds, nevis iegrimt tikai sevis žēlošanā, ko apkārtējo žēlošana tikai pastiprina. tas, ka mēs nevēlamies dzirdēt ko negatīvu, ir cita lieta. tā tas ir vienmēr. cilvēkiem nekad nav paticis dzirdēt par sevi sliktas lietas, lai gan otru varam nolikt zemāk par zemi. nu jāsaprot, ka akla pazemība, izdabāšana parasti neaprobežojas ar milzīgu laimi...
27.12.2013 15:48 |

Reitings 8272
nu jāsaprot, ka akla pazemība, izdabāšana parasti neaprobežojas ar milzīgu laimi...

upss..nepareizi uzrakstīju.

nu jāsaprot, ka aklai pazemībai, izdabāšanai parasti gala rezultāts nav milzīga laime..
27.12.2013 15:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits