gichus
bez maz vai pieņemot domu, ka tāds ir sievietes (latviešu - Kristīne) liktenis..... ciest un gaidīt...
mani sauc Kristīne, bet nu liktenis... nu nav mums tāds liktenis. Ja Tu sev atļauj ar sevi tā izrīkoties, tad jā!
Halo...
ka kad viņam vajag kādu kas viņa jubilejā strādā virtuvē.. tad man lūdz būt blakus.... bet to ka 3 dienas vēlāk viņam darbā ir zsvētku balle ar otrajām pusītēm es uzzinu tikai nejauši
Esmu pārliecināta,ka drīz sekos zvans, kur kaut kā tiks iepīts, ka tikai Tev tas sanāk vislabāk, tikai Tu tā 'māki, tapēc lūdzu izlīdzi veco labo laiku vārdā un izdari to un to... ! Tikai lūdzu, neskrien. Piedod par skarbumu, bet viņš vienkārši brutāli Tevi izmantoja. priecājies,ka ir pagājuši tikai 6 gadi, nevis 12... un Tev vēl ir tikai 24... nu uin ka kopīgas atmiņas no skolas... sāpīgi, jā, pilnībā piekrītu..Bet ceru,ka drīz Tu aptversi visu ar skaidru prātu un šīs sāpes pārtaps dusmās! C'mon..es tiešām sacepos... Viņš tik kretīniski uzvedās,ka varētu iekraut viņam, goda vārds! :) Tu nedrīksti nevienam ļaut sevi tā izmantot, ļaut tā apieties ar Tevi. Tu tak esi 1)Cilvēks; 2)Sieviete. Cieni sevi. Mīli sevi. Izraudies, piedzeries atkal izraudies un tad... pacel galvu augšā un soļo iekšā dzīvē. Tev tak viss ir tikai priekšā! nafig Tev tādu vajag. Pieraduma pēc..jā smagi un grūti..bet tāpat ikdienu nepavadijāt kopā. vai tad nav tā, ka gribās sev cilvēku blakus, kurš rūpējās par Tevi? kurš uztraucas..samīļo un novēl arlabunakti? Nevis kuram uztaisi banketu un tad sēdi viena stūrī pārgurusi...
Aj... padomā kārtīgi..vai tiešām gribētu veidot ģimeni ar šo cilvēku, apzinoties,ka visos svētkos, visu darīsi viena. un arī pavadīsi viņus emocionāli viena..
bet es jau vienalga viņu vel joprojām mīlu... tomēr tik ilgs laiks
vai tiešām tā bija mīlestība...vai tomēr pieradums ar emocijām...
piezvani draudzenei,lai nāk ciemos ar pudeli un salvetēm. :) un tad jau sāc Jauno gadu ar skaidrāku skatu pār dzīvi!
P.S. starp citu..viņš nav vienīgais vīrietis uz pasaules...bet par to laikam jau vēlāk! Turies ;)