Man riebjas mans darbs! Cik pazīstami. :D gandrīz katru dienu celos un eju ar nepatiku. Viss mani kaitina - darba stundas,attieksme,ok,kolēgi gadījušies patīkami,bet tas vienīgais,viss pārējais ir viens liels murgs. Strādāju ar modi un apgērbu ala Asos tipa uznēmumā. No malas izklausās tā neko,pienemu,bet katra darbadiena mani lēnām nogalina.... Ir dienas,kad vienīgā doma ir - viss,eju pie bosa un saku,ka pēc 3 nedēlâm manis te vairs nebūs. Esmu runājusi ar draugu par šo,vins zina kā jūtos,un cina attieksme ir - jā,vari kaut šodien uzteikt darbu,tikai izdomā,ko darīsi pēc tam. Līdz laikam,kad atradīsi jaunu darbu. Logiski. Bet es vairs nevaru tur izturēt,mani neinteresē,kas notiks pēc tam,es vienkārši gribu tik laukā no turienes. Zinu un saprotu,ka neviens darbs nav medusmaize,bet šis nav priekš manīm,manas emocionālās labsajūtas... Cik reizes neesmu atnākusi mājās un raudājusi...
Ko darīt..? Protams,esmu cītīgos darba meklējumos,bet cik gudri ( patiesībā jau es zinu,cik stulbi ), ir pamest šo darbu,līdz nav jauns?