17.12.13. BezT

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
brītiņs skaistās :)

vakar bija pārpildīta fanstastiska diena, vai precīzāk- vakars. Gāju mājās vieglā riksī, smaidot un nedomājot par vēlo vakaru un garo ceļu. Vīna vakars..." spēlējām" ar vīru vīna garšu vakaru, - ko, kurš sajutīs, sagaršos, sasmaržos vīnā :)))) laime pilnīga.

vakar biju uz procedūru. Tās veicēja, dāma, tik smaidīga, runā ar mani, stāsta....bet pašai ģimenes vienīgajam cilvēkam notikusi tāda sāpe, kas paliks uz visu mūžu. Bet viņa tam lieliski tiek pāri...vai pareizāk būtu teikt- viņi dzīvo ar to, kā ir. Tādā brīdī sapratu, ka nelaimes jeb nelaimez brīdis un sajūta ir tik gara vai īsa, cik ilgu mēs to pašas vēlamies un ļaujam tam augt. Visam ir sākums un beigas. Sākumsvar nebūt atkarīgs no mums, bet beigas gan. Ieliekam punktu visam sliktajam tagad. Un dzīvojam smaidīgi- mums ir rokas, kājas, galva, visas maņas, kā arī citi mantiski un nemantiski labumi (kas nu kuram svarīgāks).

Tāpēc mans šodienas un vispār velējums ir- novērtejiet it visu jums apkārt! it visu... arī slikto.

Bučas!!! :))))))
17.12.2013 08:40 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Liene, apsveicu! Savs dzīvoklis, tā ir burvīga sajūta! :)
Mums jaunās mājvietas tukšā istaba, pagaidām, kalpo kā noliktava :D
17.12.2013 09:48 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Kampanella, protams. Ir bijusi arī individuāla saruna, kurā viņa norādīja, ka vēlas palikt, bet abpusēji vienojāmies, ka mainīsies darba rezultāti un attieksme, kas nav noticis.

Paldies mīļās cosmo meitenes (l)
Surli Murli, Jūs mēbeles plānojiet pamazām iepirkt istabai? Mums tā sanāk, ka visu uzreiz nevaram, prioritāte ir ledusskapis, veļasmašīna, drēbju skapis.. pat nevaru iedomāties, kā lai vēl iepērk otrai istabai mēbeles. Mums būs laikam diētas periods kādu laiku, ja to visu iegādāsimies:D
17.12.2013 09:54 |

10 gadi
Reitings 13809
Bet vispār, kas var notikt, ja ar 37 vazājas apkārt?

Nu, var uzkāpt temperatūra, var pāriet, protams. Man tikai parasti dikti traucē. Lielāks diskomforts nekā, ja augstāka.

Bet pagājušā gadā daudz un ilgi ar to 37 mocījos, beigās izrādījās, ka iekaisums.
17.12.2013 09:54 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Liene jums pilnīgi viss, viss jāpērk? Nebija nekā, ko paņemt no vecā dzīvokļa vai arī gribat visu jaunu sapirkt?
17.12.2013 09:57 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Labrīt :)
Tāds miega bads sen nav bijis, bet nu jāiztur vēl divas naktis un tad atpūta. Vai pelnīta? Ceru, ka tāda tā būs :D
Prieks, ka lai arī cik aizņemta diena nebūtu, izbrīvēju stundu laiciņa skriešanai (l)
17.12.2013 10:00 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Labs rīts!!
Šorīt saņēmu adresi, kam man jāsūta dāvaniņa tās Secret Santa akcijas ietvaros
Tāds mazliet saviļņojums, jo nekad neesmu sūtījusi pakas, nav ne mazākās jausmas, ko tur darīt :D Pastā noteikti bremzēšu satiksmi, ho ho ho
Cerams, ka man arī kāds kko atsūtīs :)
17.12.2013 10:01 |

Reitings 2870
Aloe, jā, varētu teikt, ka līdz šim biju īrējusi tikai iekārtotus dzīvokļus un pašai gandrīz īsti nekas no sadzīves tehnikas vai mēbelēm nav piederējis. Sūdīgi, bet fakts:D Jaunajā dzīvoklītī gan ir atstāta pilnīgi jauna guļamistabas iekārta un virtuves iekārta ar kaut kādu ellišķīgi modīgu cepeškrāsni (l)- tas ir pozitīvais. Varēšu šmorēt uz nebēdu, tā ka dūmi nāks, itkā jauns pāvests būtu ievēlēts :D Negatīvais ir tas, ka jāpērk sadzīves tehnika un jāiekārto viena istaba, bet draugs pareizi saka, ka mēs varam gulēt sākumā kaut uz grīdas, jo mūsu "mājiņu" mums neviens neatņems. Tāda miera osta:)
17.12.2013 10:01 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Labrīt! :)

Vakar beidzot visiem tika iegādātas Ziemassvētku dāvanas. (l) Atliek vien visu tā skaisti sasaiņot.
Šovakar jāsatricina savu skapi līdz pamatiem. :D Rīt jāiet uz Cabaret Palladium - nav ne mazākās nojausmas ko vilkt mugurā. :D

Šodien lidinos pa mākoņiem. Nenesās prāts uz strādāšanu.
17.12.2013 10:03 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Labriiiiit. Esmu priecīga, ka tiešām ar mocībām, bet esmu 10 jau uz strīpas. Nodušojusies, apģērbusies. Tulīt skriešu pa lietām un cerams visu paspēšu :)
Es atkārtošu jautājumu - iesakiet, kur var paēst brokastis centrā līdz 12? :)
17.12.2013 10:05 |

10 gadi
Reitings 10290
Liene, nekas, padzīvosiet uz diētas drusku, bet pēc tam būs baigā laime :)
Atceros, kad mēs nopirkām dzīvokli, tad bija jāveic gan pilns remonts, gan VISA tehnika, gan VISAS mēbeles jāpērk. Vispirms pirkām prioritāro un tad jau pārējo pa daļām.

Bet atceros, ka bija arī tā, ka pirms algas makā 2 Ls. Man tas bija diezgan sāpīgi, jo man tā nekad nav..
bet viss ir super tagad :)
17.12.2013 10:08 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Nu mums arī bija un ir jāpēr pilnīgi viss.
Kamēr dzīvoklis remontējās, nopirkām visu iebūvējamo virtuves iekārtu - ledusskapi, plīti, virsmu, nosūcēju. Tad pasūtījām virtuvi + virtuves galdu. To mums montēs šajās brīvdienās! Beidzot :D
Tagad pasūtījām guļamistbas iekātu: gultu, naktsskapīšus un kumodi.
Nākamis mūsu sarakstā ir koridora lielias iebīvējamais skapis, lai ir kur pakārt virsderēbes un salikt pārējās mantas - saimniecības lietas.
Pēc koridora iebūvējamā skapja nāks guļamistabas milzu iebūvējamais skapis.
Un pēc tā būs viesistabas iekāra.
Vispār tēriņi drūmākie!
Varētu jau visu pamazām, bet gribās jau lai viss ir uzreiz, tāpēc, pagaidām, kamēr varam, visu algu liekam mēbelēs. Esmu pat atteikusies ko jauna apģērba iegādes, jo gribās ātrāk skapi, kurā to apģērbu iekārt :D
17.12.2013 10:09 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
undersun, nu visur - Čilii pica, Vairāk Saules, Cup&Cino ,visās tādās iestādēs.
17.12.2013 10:11 |

Reitings 2870
Piparene, paldies, Tu mani tiešām uzmundrināji, jo man jau tāda dīvaina sajūta bija. No vienas puses saprotu, ka ļoti jāpriecājas, bet, ņemot vērā, visus pirkumus, kas nepieciešami, man arī ir dīvaini, ka būšu bez naudas. Neatceros, kad man tā ir bijis, bet viss, kas vajadzīgs, būs tiešām noderīgs. Labi vismaz, ka kāzu budžeta nauda atsevišķi noglabāta pie vecākiem-vismaz savus nagus neizdomāsim tai naudai pielikt:D
17.12.2013 10:11 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Liene oi, tad veiksmi un izturību jums :) mēs tagad īrējam neiekārtotu dzīvokli, tāpēc kamēr krājam pirmajai iemaksai, tikmēr iepērkam paralēli mēbeles. Tas vismaz mazliet atvieglos dzīvi vēlāk.. tikai tāds sīkums, ka līdz jaunajai mājvietai jānodzīvo :D (un jāsakrāj)
17.12.2013 10:26 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
čau,

Liene, cik superīgi - apsveicu! :) es laikam iztērētu visu naudu mēbelēm, tehnikai un niekiem, un tad sēdētu laimīga savā dzīvoklī :D bet nu es tgd gaidu, kad vinnēšu savu sasodīto Viking loto, tad nopirkšu savu pussapņu māju, ko var atrast ss.lv un iekārtošu tā, kā man gribās :D haha. sapno vien tālāk, René :D

man šodien priekšā saspringta diena, bet tāda priecīgi saspringta. paralēli ikdienas darbiem un dāvanu izvadāšanai vēl jāpaspēj saorganizēt uzņēmuma winter event. wheew, viskaut kas darām un kaut kad vēl jāsapērk dāvanas :D nav jau ta, ka man nav laika, nooop, nee :D
17.12.2013 10:27 |

Reitings 2982
jipi-jipi-jē-jē :) pasūtīju membershopā violetu pulktentiņu un dzeltenas (!) kurpes :D ka tik ādas un cena laba :))) ceru, ka derēs. labi, ka apavus var sūtīt atpakaļ, ja kas :)))
17.12.2013 10:28 |

Reitings 1571
Liene, vēl no pozitīvajām lietām, manuprāt, tāda kopīga iekārtu, mēbeļu meklēšana, plānošana un dzīvošana no algas līdz algai, vēl vairāk satuvina. Nu tas ir kaut kas, ko jūs atcerēsieties uz mūžu -kā jūs iekārtojāt savu ģimenes ligzdiņu. Manuprāt, tas, kas ir iegūts, pārvarot nelielas grūtības, sniedz daudz lielāku gandarījumu nekā tas, kas pats nokritis no gaisa. :)
Tā ka būs jums viss forši! Apsveicu! :)
17.12.2013 10:31 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
kampanella

dzer daudz, daudz tejas un zales labak nelieto. Dzeru te mineeto c vitaminu, vismaz dubultdevu kaut es triecu ieksa vismaz triskarsu.
17.12.2013 10:32 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Labrīt! Vakar pirms miega sāku domāt, ka laika tiešām līdz svētkiem ir palicis ļoti maz, bet man vēl nav nopirkta neviena dāvana, pat dāvanā, ko pati gatavoju - adītas zeķes - vēl tikai pusratā. Būs baigi jāsarauj.
Kurā veikalā ir liela sieviešu maku izvēle?
Un ko ieteiktu uzdāvināt mammas dzīvesbiedram? Jāpiebilst, ka ļoti aizņemts cilvēks, kuram darbs ir hobijs (viss ar un ap auto) un tādas lietas kā grāmatas un kultūras pasākumus viņam nav laika baudīt.
17.12.2013 10:42 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Liene, apsveicu! :) Pazīstu šo sajūtu.
Man mājās ir viens gaisa smaržinātājs, kuru lietoju toreiz, kad ievācāmies, lai piešķirtu dzīvoklim savu aromātu. Tagad, ikreiz, kad izmantoju šo smaržinātāju, uzreiz prātā stāv diena, kad te ievācāmies. Atceros, ka nākošajā rītā bija jāiet uz teātri un es pa nakti centos sakārtot maksimāl daudz, lai atgriežoties no teātra, būtu sajūta, ka atgriežamies savās mājās :)
Viena istaba joprojām ir gandrīz tukša, taču to es izmantoju kā saimniecības istabu - gludinu, žāvēju veļu, glabāju drēbes un tur dzīvo kaķis.
17.12.2013 10:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits