liela ir nozīme tam, ka tevi mīl. es teiktu, ka tā ir puse no attiecībām. bez mīlestības (tikai manuprāt) nav iespējamas ilgstošas un laimīgas attiecības. mantkārīgas tieksmes es neskaitu vai abpusēju labumu.
ja jums ir tikai tikko sākušās attiecības, pagaidi un nestreso. cilvēki viens otru var iemīlēt atšķirīgā laika posmā. mani mans draugs ātrāk iemīlēja, nekā es viņu. lai gan ap to laiku, kad viņš pateica tos maģiskos vārdus, manī arī bija jūtas. bet es biju vēl sapinusies tajās un apmulsusi. tādēļ uzreiz neatbildēju ar to pašu.
ieteiktu vnk neizdarīt spiedienu un neatkārtot, ka tu viņu mīli, nepārtraukti. es ceru, ka tu vēl viņam neesi atklājusi savas jūtas. tas var nobiedēt jebkuru, ja attiecību sākumposmā jau atzīstas mīlestībā.
vienmēr jau ar savu bijušo tu nebiji nelaimīga. attiecību sākumā jau jums arī viss bija savādāk.
ja vīrietis tevi lutina u.tml., nenozīmē uzreiz, ka viņš tevi mīl, bet tas arī nozīmē to, ka mūžīgi bez jūtām viņš tevi nelutinās. ja viņam pret tevi nav jūtu, tad tā lutināšana, čubināšana ar laiku pati izzudīs, jo viņš arī atradīs citu, ko iemīlēs, jo tukša vieta ilgi nestāv.