Tām, kas te spriedelē par kleitas krāsu, te jau bija komentārs par to, ka nevainību simbolizē plīvurs, kuru tad arī nevajadzētu likt, ja nestāvi pie altāra nevainīga.
Bet mēs visas zinām, ka tas ir pilnīgs fufelis. Kura no visām tam kaucējām, ka tas un šis nav labi, pati uz savām kāzām bija nevainīga, vai ies uz Zagsu kostīmiņā, nevis izdzīvos savu sapņu dienu, kā vēlas?
Viduslaikos laulāja tikai baltās kleitās. Tā bija kā dvēseles šķīstības zīme, gatavība atdot sevi vīram. Un kādās, jūsuprāt, kleitās, precējās saucamās bezgodes? Tās, kam gultas prieki un puncis bija pirms laulības? Arī baltās. Bet bez plīvura.
Patiesībā, nevaru atturēties nepateikt, ka man prieks, ka neviena no tām, kas šeit komentēja, nebija manās kāzās.
Man tā bija skaistākā diena manā mūžā - es precējos ar vīrieti, bez kura nespēju iedomāties savu dzīvi, man bija skaista balta kleita, limuzīns, baznīca un daudzstāvu torte. Un svētki līdz rītam, ar visu, kas parastās kāzās piedien, ja neskaita to, ka līgava šampanieti nedzēra - līgava bija 8 mēnesī. Un man vienalga, ko jūs te klukstēsiet, tā līdz šim brīdim ir bijusi viena no laimīgākajām dienām manā dzīvē.
Cukurvāvere, par to papēdi nepiekrītu. Man uz baznīcu bija baltas kurpes ar nelielu papēdi, bet pēc tam, kad tilti jau bija izbraukti utt, ballē man bija baltas glītas istabas čības
http://www.oldnavy.ca/products/res/thumbimg/womens-terry-thong-slippers-bright-white.jpg
Pieļauju, ka tas ir individuāli, atkarīgs no mēneša un sievietes pašsajūtas.
Mutes te vērt vaļā par tikumību drīkstētu tikai tās, kas ir nevainīgas un ir apņēmušās palikt tādas līdz kāzām, pie kam ir kristītas un katru svētdienu iet baznīcā. Pārējām muti ciet par kaut kādu tur nevainību utt.
Autorei - piezvani uz 1188 un paprasi, kur var iznomāt kāzu kleitas. Tā kā būsi jau ar vēderiņu, ir diezgan maza varbūtība, ka šo kleitu varēsi nodot savai meitiņai (Ja tāda Tev būs), bet glabāt skapī lieku apģērba gabalu, kas pie tam aizņem diezgan daudz vietas, bez īpašas jēgas, nav īsti risinājums. Es, kad stāvoklī biju, nomāju uz Lāčplēša ielas, bet tur vairs nav, tagad tur ir kafejnīca. Bet uzzināju par šādu iespēju tieši piezvanot uz 1188, iedeva kaudzi numuru, kas iznomā kleitas, zvanīju un jautāju. Pabraukāju, uzmērīju dažādas un woalla - ar visu lielu vēderu gan jutos skaista, gan bildēs labi izskatījos. :)
P.S. Ar šī piegriezuma kleitām prātīgi - ja būs nedaudz lielāks vēders, izskatīsies pēc gubas. Ir speciālas grūtnieču kāzu kleitas, ja nevēlies ņemt tās, ņem kaut ko tādu, kas jau pēc modeļa ir pufīgs. Man bija tāda, kā šeit tā bez lencēm:

Veiksmi Tev meklējumos un jauku gaidīšanas laiku :)