Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā Jūs gatavojat vistu?( veselu)

 
Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
Es apmazgaju,ielieku cepamtraukā.tad nemu dažādas garšvielas visu samaisu un iesmereju vistā. tad auru lapas,piparus,kiplokus apkart ārpuse salieku.dazi piliei ellas virsu vistai,un cepoties leju udeni uz vistinas .netinu follija un neko tadu nedaru.
smarza un garsa dieviiga:)
12.12.2013 12:28 |
 
Reitings 9
Reģ: 12.12.2013
Sāls+ķiploki+pipari+reizēm kādas vistas garšvielas. Visa vista ar to kārtīgi ierīvēta, tad to pamarinēju ledusskapī vismaz 12 h un krāsnī iekšā. Tīri garšīgi sanāk. :)
12.12.2013 18:14 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
DIO- skaidrs,paldies!
12.12.2013 16:13 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Cik ilgi ir tā veselā vista īsti jācepj?


180 grādos ietītu follijā mierīgi uz stundu, beigās noņem folliju un ļauj apbrūnināties uz min 20.
12.12.2013 16:12 |
 
Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Drauga māsai ļoti garšīga sanāk vistiņa, viņa medus mērci kautkādu smērējot iekšā...

Es parasti lieku cepamaisiņā, saberu visādas garšvielas un viss.
12.12.2013 16:05 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Aprīvēju ar svaigu ķiploku, piparu un garšvielu maisījumu, apziežu ar medus/sinepju "sedziņu". Lieku cepammaisā. Turpat maisā dārzeņus. Mmmmmmmmm.....
12.12.2013 16:00 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Cik ilgi ir tā veselā vista īsti jācepj?
12.12.2013 15:55 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es sagriežu 3 sīpolus gabaliņos, pievienoju ķimenes un majonēzi. To visu iekšā vistā. Vistu apsmērēju ar pipariem un sāli. Viss. Uz pannas vistu, tai apkārt kartupeļus un burkānus.
12.12.2013 13:55 |
 
Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Sarīvēju ar garšvielām,ķiplokiem,majonēzi un cepenē iekšā :D Nu nekas wow jau nesanāk
12.12.2013 13:47 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Sasmērēta ar apeslīnu sulu un ar apelsīniem sapildīta, sanāk ļoti gardi! Protams, garšvielas arī jālieto ;)
12.12.2013 13:37 |
 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Pēdējo reizi, kad gatavoju, liku apelsīnu iekš dibena. :D
12.12.2013 13:31 |
 
Reitings 287
Reģ: 11.03.2013
Kā tas ir - uzsēdināt vistu uz pudeles? Skan smieklīgi, bet izklausās interesanti ka gribas pamēģināt :)
12.12.2013 13:27 |
 
Reitings 3
Reģ: 07.12.2013
Manā ģimenē visu gatavo dažādi gan kā teica, kad cepampannā tiek iebērts 1kg sāls.. bet vislabāk garšo kad vistu apsmērē ar sinepēm tādā biezā kārtā , mm.. pat rakstot sakārojās vistiņu :)
12.12.2013 13:26 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Mamma gatavo īstās vistas (vai gaiļus) vecajā čuguna pīlē, iztīrīta, sapildīta ar dārzeņiem, garšvielām, apkārt arī dārzeņi.
Izcils ēdiens! Un burkāni, kas man parasti mīkstā veidā negaršo, sakaramelizējušies, savilkušies ar garšvielām. Mmmmm!
Un tā vista, kas veikalos nopērkama, ne tuvu nav tā, kas pa īstam augusi - gaļas struktūras un garšas ziņā vien.
12.12.2013 12:59 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
uz sāls bez cepammaisa - man tur divi varianti uzrakstīti.

sāli ber tikai uz pannas un vistu liek virsū.
12.12.2013 12:46 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
zinu ka visu laiku tas skidrums esot japapildina.

kā Tu iedomājies papildināt ūdeni pudelē uz kuras ir uzsēdināta vista? :) Nekas nav jāpapildina, Pildu ūdeni gan bundžā, gan cepamtraukā, vista kūst pēc tam.. protams pirms beigās noņemu folliju un atstāju apbrūnināties.
12.12.2013 12:44 |
 
Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
cepammaisa un uz sals, ja?
paldies,ganjau kadreiz noderes.
12.12.2013 12:43 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Kā dara manā ģimenē:

1) 1kg sāls uzber uz pannas un vistu vienkarši mazliet pagriež vaļā un uzliek uz tās sāls virsū - viss vairs nekādu garšvielu, tik cep kādu laiku, nu laikam jau stundu vismaz.

2) vistā iekšā sabāž ābolus, ārpusi iesmērē ar ķiplokiem un sinepēm, vēl uzkaisa kādu garšvielu, ieliek cepammaisā un patur kādu laiku, lai mazliet ievelkas un tad liek cepeškrāsnī.
12.12.2013 12:41 |
 
Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
kadu pudeli isti ir jalieto?
zinu ka visu laiku tas skidrums esot japapildina.
arii bez pudeles sanaca suliiga,jo ieksa cepamtrauka bija udens.
12.12.2013 12:41 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
garšu nedod alus, tāpat kā cits šķidrums, funkcija tas pilda pavisam citu, lai vista sanāk sulīga.
12.12.2013 12:39 |
 
10 gadi
Reitings 855
Reģ: 12.02.2011
esmu cepusi uz alus podeles, protams pudele ar alu bija, alus līdz pusei, atšķirība nebija, garšas ziņā
12.12.2013 12:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits