Valfrīd, tu neesi gadījumā Ritvars? Pazīstams humors.
amons, varbūt viņas vīrietis tajā brīdī tiešām uzvedās kā stulbenis, vai gvelza pa visam stulbas lietas, bet nosaukt sievieti, kuru mīli, un ar kuru dzīvo kopā, par resno cūku. Nezinu cik zemu tādā gadījumā vīrietim ir jākrīt! Tas pārkāpj, manuprāt, visas robežas. Es savējo arī strīda karstumā varu nosaukt par galīgi stulbu vai glupu, trakākais, ko viņš man var atcirst pretī ir "Pati esi stulba" un aiziet uz citu telpu!
Ja Tu viņu nosauci par stulbu, varbūt arī izpelnījies Tev veltīto repliku.
Kompleksi ir abiem dzimumiem - gan vīriešiem, gan sievietēm. Vīriešiem parasti tas saistās ar slikti atalgotu darbu, nespēju izsisties, reizēm - sievietes pārākums lēmumu pieņemšanā arī vīrietim ir kā spēriens pa olām. Jo vīrietis vēlas būt vīrietis - tas nozīmē galva un rokas. Iespējams, viņš nejūtas kā vīrietis tādu vai citādu iemeslu dēļ un rezultātā vel par stulbu viņu nosauci... Kas liek viņam justies nenovērtētam un pazemotam. Tieši ar to pašu arī viņš atbild - ja zināms, ka tava vājā vieta ir svarss, tad pa šo klucīti arī viņš spers. Neapdomīgi, nepareizi, bet uz emocijām var saprast.
nu es ari domaju ar vinu nerunat kamer vins pienacigi neatvainosies. pritams, ka tas ir pamatīgs aizvainojums, vins man to pateica, jo zinaja, ka mani tas sapinas, jo pati neesmu apmierinata ar savu augumu, jo ir riepina un "milas rokturisi"..
es pat nezinu, esmu vienkarsi loti vilusies vina, ka vins kko tadu speja pateikt..lai ari dusmas utt, bet tas nav attaisnojums..
Ko es varu teikt-Tavs virietis tiesam ir stulbs.. Tu esi 1.72 gara un sver 65kg,tas ir pilnigi normals svars! Es esmu 1.75 gara un sveru 60 kg,un man visi saka ,ka esmu pa tievu..Un es pati ari gribetu but resnaka.
Nu gaidi, kad atvainosies, ignorē.
Tā darītu es.
valfrīd paskaties labāk ko tā frigida, carinjo, raksta http://cosmo.lv/forums/topic/153597-pirma-milestiba/?sort=ASC&pnr=3
tur tonālais smadzenēs.
amons, varbūt viņas vīrietis tajā brīdī tiešām uzvedās kā stulbenis, vai gvelza pa visam stulbas lietas, bet nosaukt sievieti, kuru mīli, un ar kuru dzīvo kopā, par resno cūku. Nezinu cik zemu tādā gadījumā vīrietim ir jākrīt! Tas pārkāpj, manuprāt, visas robežas. Es savējo arī strīda karstumā varu nosaukt par galīgi stulbu vai glupu, trakākais, ko viņš man var atcirst pretī ir "Pati esi stulba" un aiziet uz citu telpu!