Tu citas vietā..

Reitings 49
Reģ: 05.07.2012
Meitenes, kā ir Jums, kad attiecības nonāk līdz kopā dzīvošanai?? Šoreiz jautājums vairāk par to, ka vīrietim ir savs dzīvoklis vai māja. Vai nav neērti Tev vai viņam, ka pirms tam tur ir saimniekojusi cita sieviete, gultā viņš gulējies ar citu. Ja vīrietim ir sava māja, viņš tak nesteigs pirkt citu katrreiz, kad attiecības neizdodas un jāuzsāk jaunas..
06.12.2013 10:47 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Dionysus- ja viņa to zinātu, diez vai būtu tava sieva. Drausmīgi īstenībā.

Viņa manu dzīvesveidu zināja, un es neko no savas vēstures neslēpu. Arī viņa nebija nekāds enģelis mūsu iepazīšanās stadijā. Es nevainoju viņu ne par ko. Attiecību veidošanās - tas nav vienkārši.
06.12.2013 23:05 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
no vienas puses var saprast,ja nepatīk sajūta,ka kāda cita ir bijusi,taču no otras dēļ tā nepārdos dzīvokli, visas mēbeles nepārmainīs:D
iedomājies,ja kādam katru gadu mainās draudzenes un katru gadu jāpērk jaunas mēbeles:D, dzīvoklis:D

vari vienīgi pierunāt gultu nomainīt:D :D :D
06.12.2013 23:22 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nupat iedomaajos taadu faktu,ja pateiktu viiram lai peerk jaunu maaju tikai taapec,ka tur ieprieks dziivojusi cita sieviete....tiesaam domaatu ka esmu galvu saspiedusi.
Tas laikam pat buutu smiekliigi ,ja tagad saaktu fantazeet,cik sievietes ir guleejusas vina gultaa-domaaju daudz:D:DPaldies dievam -vesels viirietis...
06.12.2013 23:27 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Par laimi, mans vīrietis nav iepriekš dzīvojis ar citu sievieti. Attiecību sākumā par to, ka vīrietim ir bijušas citas sievietes, kuru lietas atkodu arī viņa sadzīvē, ļoti traucēja. Nu tas mani grauza līdz kaulam, bet tas tāpēc, ka īsti nebiju par sevi pārliecināta.
Kad ievācos pie viņa uz dzīvi, vīrietis deva zaļo gaismu, visa pārkārtošanai pa manam prātam. Uzrīkojām kārtīgu ģenerāltīrīšanu, kur pa kastēm tika saliktas visas vēstules, bildes, un citi štrunti. Tik noteicu, ka nevēlos, lai tie krāmi man traucē dzīvot. Tāpat ka es neturu acīmredzamas savu bijušo lietas, lūdzu viņu novākt no manām acīm viņa bijušo štruntus. Piedāvāju, lai ved uz vecāku mājām bēniņos noglabāt. Iesākumā dikti nicīgi un greizsirdīgi izturējos par šo tēmu. Pats viņš izlēma tās lietas izlidināt miskastē.
Ar laiku sapratu, ka sacepos es iekšēji velti, jo esmu foršāka, darbīgāka, mīļāka, smieklīgāka, viņam baudāmāka, kā jebkura no tām sievietēm viņa pagātnē. Un tomēr, arī šobrīd, kad viņa pagātne mani vairs neuztrauc, es nevēlos mūsu mājokli piedrazot ar traucējošām lietām.
Runājot par makiem, smaržām, un citām ikdienas lietām, ko viņš ir izmantojis. Par laimi, man bija izdevība iegādāties viņam gaumīgāku maku un piemeklēt smaržas, kuras viņam pašam patīk daudz labāk. Esmu dikti ienesusi mūsu mājās savu enerģiju un dvēseli. Ja arī šķirsimies, tad nākamajai murgos gan jau rādīšos :D

Jā, esmu diezgan privātīpašnieciska. Sodiet nu!
06.12.2013 23:57 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
haa, es atceros kā ex nopirka sev jaunu gultu un viņš teica, tagad man tā vienmēr asociēsies ar tevi :)
07.12.2013 01:49 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Esmu par tādām lietām aizdomājusies, bet īpaši sevi par to negraužu. Drīzāk jau vīriešiem ir tā domāšana: "ak, pirms manis tev ir pieskāries cits vīrietis. Kad es par to iedomājos, man gribas vemt utt.
07.12.2013 12:26 |

Reitings 5954
Atcerējos, kas man nav paticis. Atrast bildes, kur draugs apskāvies ar citu sievieti (savu ex), lūk, tas izraisa pretīgas emocijas, jo ir kaut kas tiešs un vizuāls.
07.12.2013 12:27 |

Reitings 204
Reģ: 18.06.2013
Sekss tikai pēc kāzām. Un ja savā mājā iepriekš dzīvojis ar citu, tad taču mīļotās dēļ var pārdot māju un nopirkt jaunu. Tāpat kā dezinficēt pilnīgi visus piederumus un iekārtas.

sick
07.12.2013 17:56 |

Reitings 5954
Šeit (reaģējot uz Nazīc komentāriem) atklājas, kurām meitenēm ir humora izjūta un kurām nav :)
07.12.2013 18:57 |

Reitings 17
Reģ: 07.12.2013
džīzas.
Lasu un domāju,ka es laikam arī esmu viena no tām retajām,kuru īpaši neuztrauc tādas problēmas.
Mani neuztrauc tas,ka pulksteni,kuru viņš nēsā,dāvināja bijusī. Es nekad viņam nedāvināšu pulksteni,jo esmu mānticīga,tā ka lai-nēsā vien :)
Man pašai ir gredzens(jubilejas dāvana) no bijušā,un visādas interjera lietas,ko viņš veidoja man,bet tāpēc,ka beidzās attiecības,es taču nemetīšu ārā.
Manuprāt,katrs cilvēks ir daļa no tavas dzīves un pagātni neizmainīt-tapēc arī man nav pretīguma sajūtas,naida vai kā tāda pret to,ka puiša dzīvē ir bijusi cita agrāk...
Bet žēl,ka manam puisim gan bija aizspriedumi pret to...
07.12.2013 21:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits