Par laimi, mans vīrietis nav iepriekš dzīvojis ar citu sievieti. Attiecību sākumā par to, ka vīrietim ir bijušas citas sievietes, kuru lietas atkodu arī viņa sadzīvē, ļoti traucēja. Nu tas mani grauza līdz kaulam, bet tas tāpēc, ka īsti nebiju par sevi pārliecināta.
Kad ievācos pie viņa uz dzīvi, vīrietis deva zaļo gaismu, visa pārkārtošanai pa manam prātam. Uzrīkojām kārtīgu ģenerāltīrīšanu, kur pa kastēm tika saliktas visas vēstules, bildes, un citi štrunti. Tik noteicu, ka nevēlos, lai tie krāmi man traucē dzīvot. Tāpat ka es neturu acīmredzamas savu bijušo lietas, lūdzu viņu novākt no manām acīm viņa bijušo štruntus. Piedāvāju, lai ved uz vecāku mājām bēniņos noglabāt. Iesākumā dikti nicīgi un greizsirdīgi izturējos par šo tēmu. Pats viņš izlēma tās lietas izlidināt miskastē.
Ar laiku sapratu, ka sacepos es iekšēji velti, jo esmu foršāka, darbīgāka, mīļāka, smieklīgāka, viņam baudāmāka, kā jebkura no tām sievietēm viņa pagātnē. Un tomēr, arī šobrīd, kad viņa pagātne mani vairs neuztrauc, es nevēlos mūsu mājokli piedrazot ar traucējošām lietām.
Runājot par makiem, smaržām, un citām ikdienas lietām, ko viņš ir izmantojis. Par laimi, man bija izdevība iegādāties viņam gaumīgāku maku un piemeklēt smaržas, kuras viņam pašam patīk daudz labāk. Esmu dikti ienesusi mūsu mājās savu enerģiju un dvēseli. Ja arī šķirsimies, tad nākamajai murgos gan jau rādīšos :D
Jā, esmu diezgan privātīpašnieciska. Sodiet nu!