Labrīt!
Gatavoju pildītās pankūkas ar biezpienu, vēlāk braukšu uz lidostu pakaļ savam ceļotājam :)
Šonakt redzēju ārprātīgi dīvainu sapni - biju aizbraukusi uz laukiem, redzu ka vecmamma kaķim dod ēst kaut kādas zarazas. Saku, ka aizbraukšu līdz miestam pēc barības. Aizbraucu, kamēr krāmējos ap mašīnu, skatos manā mašīnā sēž kaut kādi svešinieki. Es panikā mēģinu aizdzīt, bet šie man tikai jautā, kas es tāda un kur ņēmu mašīnu. Sāku draudēt, ka piezvanīšu policijai un viņi pazuda. Bet tad es pamanu, ka pazudusi soma ar manām lietām.
Nezinu, kur sapnī pazuda fragments, bet pēkšņi es esmu miesta vidusskolas aktu zālē un kopā ar otru vecmammu skatamies deju vakaru vietējiem jauniešiem. Izlemju pastaigāt pa skolu un pēkšņi pēdējā stāvā klasē ieraugu savas pazudušās mantas. Un kāds ir vilcis manu pidžamu uz sporta nodarbību (:D) Nākošajā sapņa daļā es skolā iepazīstos ar kaut kādu baigi simpātisko puisi, draudzene man pārmet, ko es ar tik jaunu darīšu. Un pirms pamošanās es sēžu kaut kādā apšņurkušā istabā un mana mamma man saka - meitiņ, es teicu, lai nepreci nabadzīgu lauķi. WYF? Es tikai pēc kaķu barības gribēju aizbraukt :D
Un par sejas toni - esmu par to saņēmus komplimentus, lietoju Loreal CC zaļo krēmu.