Bruņinieku/avotu

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Kāda ir šī puse?
Ir doma pārcelties, bet interesē, cik tālu līdz operai/origo (apmēram tā) un cik droši ir staigāt nakts vēlajās/tumšajās stundās?
04.12.2013 21:39 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Esmu dzīvojusi Artilērijas ielā. Mana draudzene dzīvo uz Bruņinieku ielas, pie tā krusta. Vēl viena Lienes ielā, kā reiz tur, kur visādi tipiņi pa naktīm vazājas meitenes meklējot. Viens paziņa ir Mūrnieku ielā un vēl viens Tallinas ielā dzīvo. Gadiem viņi visi tur dzīvo, nevienam nekas nav bijis. Dāmām ir bijuši gadījumi, kad kāds iereibis tipiņš apjautājas, cik viņas par saviem pakalpojumiem vēlas. Tad vienkārši jānorāda uz Lienes un Asara ielām, viņi aizies tur meklēt tālāk. Protams, ka patīkami tas nav, bet ja to pasaka mierīgi un bez apvainojumiem, cilvēki gan atvainojas, gan paldies par norādi pasaka. Narkomāniem ir savas vietas, kur viņi dzīvojas, viena no tādām uz Lienes ielas, pretī manas draudzenes mājai. Nu viņi neskrien nevienam virsū. Pie kam, sakarā ar to, ka šī rajona ielās naktīs iziet viss "sabiedrības zieds", pašvaldības policijas mašīnas kursē tik pat bieži kā 22 trolejbuss pa dienu. Nez, es tā nebaidītos. Man no Maskačkas bail, bet no tā rajona ne.
05.12.2013 01:59 |

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009
Piekrītu, ka Avotu ielai ir sava aura! :) Domāju, ka pēc pāris gadu desmitiem Grīziņkalns būs nenormāli stilīgs un attīstīts rajons, jau tagad notiek koka māju atjaunošana utt. Bet tieši tā noplukusī, senatnīgā, skarbā atmosfēra piesaista. :)
Pati dzīvoju šajā rajonā nu jau 3 gadus, bieži esmu naktīs gājusi viena uz mājām pa Avotu ielu, tai skaitā šķērsojot Lienes ielu. Ne reizi nav atgadījies kāds starpgadījums. Protams, reizēm piestāj kāda mašīna vai uzpīpina, bet kā jau te diskusijā minēja, pieklājīga komunikācija vai ignorēšana visu lieliski atrisina. Un policija tiešām bieži dežūrē.
Katrā ziņā man šeit patīk. :)
05.12.2013 02:35 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Dzīvoju avotu ielā,pa nakti arī staigāju.. dažreiz gadās... kādi urļiki,dzērāji,narkomānui redzēti..bet traucējuši nav. Man te liekas kluss.
05.12.2013 06:29 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Man Avotu ielas raj.liekas baiss, nestaigāju tur, ja neskaita pašu sākumu ielas.
05.12.2013 06:54 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kamēr pastāv izvēles iespējas (izvēles iespējas pastāv teju vienmēr), es nekad neizvēlētos dzīvot tādās vietās, kas kaut nedaudz rada šaubas, bailes, nepatiku. Kaut vai tik daudz, ka ir jāuzdod šāds jautājums.
Kas būs ieguvējs, ja māja skaista, dzīvoklis skaists, bet lai tiktu dzīvoklī, diendiena jāpavada bailēs par savu drošību?!
05.12.2013 10:13 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Kādreiz dzīvoju uz Avotu/Matīsa. Tumšajā laikā nekad negāju uz/no centra pa pašu Avotu ielu, tik cik sākumā, kamēr novēroju, kas tur ap 11 vakarā darās. Ja kaut kur bija jāiet, vienmēr gāju pa Čaka vai Barona ielu.
Galvenais uz Grīziņa pusi neiet :D Bet nu jau laikam sabiedēju. Nebija jau tiik traki, man liekas tāpat ka staigāt pa Pārdaugavu vai Pļavniekiem vēlā vakarā.
05.12.2013 12:01 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Diezgan lielu daļu bērnības esmu pavadījusi Avotu / Lienes / Daugavas stadiona rajonā. Mamma un arī ome tur dzīvo. Cik nav staigāts no ballītēm 4 no rīta pa Avotu ielu. Tagad dzīvoju pie Ģertrūdes ielas. Jāsaka, ka sākot no Stabu/Gertrūdes uz centra pusi tas ir civilizētāks rajons, bet nav tik briesmīgi arī tālāk.
Ja pierod, tad domāju, ka pamatiedzīvotāji arī Maskačkā, Vecmīlgrāvī un citur jūtas kā savējie. Slepkavības un laupīšanas notiek arī it kā labajos rajonos, tā ka..
05.12.2013 12:05 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Vispār tas dīvaini, ka paralēlā Stabu iela jau liekas pavisam normāls rajons, taču Bruņinieku vairāk tieši posmā no Avotu līdz Valmieras ielai ir tāda interesanta, bet ja tev gandrīz tas stūris sanāk, tad jau forši - veikals blakus un var jau nestaigāt pa Avotu ielu pa naktīm, bet iet apkārt pa Čaka ielu.

Drīzāk neomulīgāk paliek tieši uz Valmieras ielas pusi vairāk, bet nu kā jau minēju nav tik traki, taču ja ej skatīties kaut ko stabu ielā, tad es labāk dzīvotu tur.
05.12.2013 12:21 |

Reitings 13
Reģ: 02.09.2010
Dzīvoju bruņinieku ielā vairāk uz Valmieras ielas pusi. Sākumā bij kā bij, bet pierod. Ja māja laba un labi kaimiņi, tad ir okēj.
ērzeli atradi dzīvokli?
23.01.2014 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)