Sveikas, esmu izmisunā, nezinu ko darīt, mans stāsts sākās aptuveni šādi, mācos vakarskolā, rīta maiņā, pēdējais gads. Pirms diviem gadiem pārdzīvoju savu ''lielo'' mīlu, kura nemaz tāda nebija, išķīrāmies, gadu kā neesam kopā! Nezinu kas ar mani notika, bet zaudēju interesi pret pretējo dzimumu, nevēlējos attiecības, nevēlējos vilties, iemesls laikam tāds, kad vīlos puisī, kurš mani piekrāpa, rezultātā domāju kad attiecības man vairs nebūs.
Nekad nekas šāds nav bijis tādēļ lūdzu palīdziet, pirms mēneša sāka mūsu skolā iet puisis, kurā es var teict iemīlējos no pirmo acu skata, kaut tam nekad neticēju, es paskatos uz viņu, un viņš vienmēr ieskatās manās acīs, no tā man ir neaprakstāmi tauriņi vēderā, dienu nakti par viņu domāju, pēc vizuālā tiešām mans ideālais puisis. Vienmēr viņu netīšām pieķeru skatoties uz mani, bet šaubos vai es viņu interesēju. Lūdzu iesakiet ko lai daru? Kā lai viņam iepatīkos?
Mums visuskolā pirms ziemassvētkiem būs tā saucamais ''ziemassvētku'' pasts, kur var anonīmi nozūtīt kādam no skolas, bija doma, uzrakstīt anonīmi, lai viņš ierodas norādītajā vietā un laikā. Ko sakat par to? Nav pārāk stūlbi? un jā, redzu viņu tikai trīs reizes nedēļā kad ir skola., man izmisusms, lūdzu ko iesakiet un nepārmetiet ;(