Būt superīgai, kad iekšā viss vārās

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Kā būt superīgajai, mīļajai, jaukajai draudzenei, ar kuru patīkami būt kopā, kad iekšā viss vārās?!?

Nu jau parādās pirmās problēmas ar jauno draugu... Un tās saucas "bērnības draudzenes" :) Ir viena tāda īpaša, kas ļoti bieži viņu aicina visur kur uz visādiem pasākumiem. Lieki teikt, ka man tas nepatīk. Piemēram es gribu pavadīt ned''elas nogali ar draugu, bet viņš man paziņo, ka sestdienas vakars viņam aizņemts, iešot ar draudzeni tur un tur, viņa jau sen mani uzaicnāja.
Varbūt no drauga puses tā arī ir tikai draudzība, bet no viņas puses... es tādas saožu pa gabalu. Kaut kā pārāk bieži sestidenu vakarus viņa grib man atņemt.

Protams, ja taisīšu scēnas un tā tālāk, puisis no manis atgrūdīsies, jo viņam tas ļoti nepatīk. Jau uz manu skatienu viņš reaģēja šādi - ja tu nevari pieņemt manus draugus, mums būs lielas problēmas.

Zinu, ka labākā rīcība būtu būt superīgajai, jaukajai draudzenei, ar kuru viņam pašam gribas pavadīt laiku kopā, nevis pūpēdim un scēnu taisītājai, jo tas atgrūž.

Bet kā lai es tāda esmu, ja iekšā viss vārās??? Vajadzēja bērnībā tomēr iziet tos aktierkursus :)
04.12.2013 09:28 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Paldies, meitenes... Centīšos nomierināties... Skatīšos kā būs turpmāk un cik drīz tā draudzene atkal uzradīsies ar kādu savu pasākumu

Piedāvā pati kaut ko jautru un interesantu no savas puses.. viss būs labi :) Lai tev veicas ar fantastiskām idejām un lai iepazīstot šo meiteni tev rodas jauna draudzene :)
04.12.2013 14:55 |

Reitings 356
Piemēram, ko interesantu?
04.12.2013 15:08 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
VITUCIS, man nav šādas attieksmes. Man ir bijušas attiecības, kur vīrietim ir "draudzenes". Taču tās nekad nebija tik tuvas, lai man būtu jāraud par to, ka šīm draudzenēm ir priekšroka. Es neesmu greizsirdīga. Taču, ja justu, ka šīs draudzenes ir svarīgākas par mani, man noteikti nebūtu patīkami un ne bez pamata.
04.12.2013 15:17 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Varbūt paprasi, kas viņai interesē, salīdzini savas, puiša un šīs meitenes intereses un atrodi, kas patiktu visiem trim.
Jums patīk aktīva atpūta? Tad vari izdomāt un piedāvāt kaut ko šajā jomā. Varat kaut kur kopā aizbraukt, piemēram, uz kādu muzeju. Uztaisīt savu muzeju dienu ar vakariņām kādā kafejnīcā/restorānā, vai paštaisītām vakariņām, ko kopīgi pagatavo. Varbūt vēlies paskatīt kādu Latvijas pilsētu, kur nekad neesi bijusi?
04.12.2013 15:19 |

Reitings 356
hm plānot kaut kādu baigo pasākumu mums trijiem gna laikam vēl neesmu gatava... Ja viņš pats ierosinās mums tikties, tad jā. Vai netīšām kādā pasākumā vai draugu tusiņā, bet tā speciāli organizēt to visu... man nav tik stipri nervi :)
04.12.2013 17:18 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
es jau nu gan nepieljautu ka kas taads notiek...ja nu vienigi puisis ljoti patiktu. tad gan es ietu preteejus gajienus, ietu ar puisiem bernibas draugiem tad, kad vins ierosinaatu kopiigi kko.
04.12.2013 17:29 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nu ja jūs netikāties nopietni 2mēneši atpakaļ, tad ir tikai normāli, kašobrīd, kad biļešu nav, tad tu netiec ņemt līdzi. Un pārāk daudz tu pārspīlē. viens pasākums uz kuru viņš dodas ar šo draudzeni, bet tu pasniedz to tā, it kā viņi tiktos katru dienu. Pašai nešķiet ka tas ir pārspīlēti?
Tev savas dzīves nav, draugu nav?
04.12.2013 17:39 |

Reitings 356
Protams, man ir. Man ir draudzenes, ar kurām tiekos. Bet nu prioritāte man ir vīrietis manā dzīvē
04.12.2013 17:49 |

Reitings 2797
Varbūt nevajag uzreiz katru vīrieti sev tā izvirzīt par prioritāti? Jo saprotu, ka nopietni jums kaut kas ir ļoti īsu laiku... Tu viņu vēl neesi iepazinusi un nevajag skriet, visu pamazām. Jā, saprotu, ka sākumā gribas visu laiku būt blakus, bet nevajag nekur skriet, jums laika būs pietiekami, lai iepazītu viens otru un būtu viens otram.

Cik jums vispār gadu?
04.12.2013 17:52 |

Reitings 356
Abi vecuma kategorijā 25 - 30
04.12.2013 17:58 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ja es būtu vīrietis un redzētu, ka mana meitene pārdzīvo šāda iemesla dēļ, tad atteiktu to pasākumu. neticu, ka tai meitenei nav neviena cita, ar ko aiziet. un ja nav, lai pārdod savu biļeti Šakti. bet vīrieši jau visbiežāk līdz tādām lietām neaizdomājas diemžēl.
04.12.2013 18:02 |

Reitings 2797
Tad es vispār nesaprotu, par ko uztraukties, it kā pieauguši cilvēki.
Patiešām, tu teici, ka viņi kaut ko meiģinājuši un nekas nesanācis, tad ja 15 gadu laikā nav atjaunojuši šādas attiecības, tad arī tagad nekas vairāk kā pasākuma apmeklējums tur nebūs. Ja tas ir teātris, vai kas tml, kpc neierosini, ka pēc pasākuma jūs varētu satikties un trijatā aiziet kaut kur paēst?
Diezvai tā meitene būs tik šausmīgi kategoriski pret.
04.12.2013 18:14 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Protams, neko cilvēkam nav jāaizliedz, bet sava taisnība ir gan stellaglmr, gan Nerea.
Patiesi - jābalstās uz sajūtām. Katrs gadījums idividuāls.

Katru sestdienu tikties ar bērnības draugu, manuprāt, noteikti ir necieņa, ja otrs paliek mājās. Ja otrs tajā pašā laikā tiekas ar savējiem - viss kārtībā! :) Un te nonākam līdz tam, ka pareizi izteikušās meitenes, kuras uzsver, ka attiecības jāveido cilvēkiem ar līdzīgiem uzskatiem. Man personīgi patīk, ja abi var pavadīt vakaru atsevišķi ar saviem draugiem, kompāniju vai hobijiem. Nevarētu būt kopā ar cilvēku, kurš sēž mājās, nav aktīvs, bez hobijiem, bez draugiem, bez izklaidēm...

Krāpšana? Slepens satraukums pret kādu paziņu, draudzeni? Sakiet - kā to novērst??? KĀ? Zāģējot savu draugu? Tā taču ir attiecību graušana, mokas abiem. Diemžēl mēs nevaram novērst to, ka kāds iemīlas citā, uzbudinās no cita... Tā dzīvē var notikt.
Tāpēc nevajag būt aklai muļķei, bet jāsaglabā veselais saprāts, CIEŅA pret sevi un otro pusīti un jānovērtē pašapziņas un pašpietiekamības lieliskums! Jāiemācās aiziet no nepiemērotiem cilvēkiem un kopumā saprast, kas vispār ir attiecības un tad iemācīties veidot tās. Ticiet man - tik daudzi nemāk veidot attiecības un tik ļoti cieš no tā...
04.12.2013 21:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, vārīšanās ir visai pamatota. Es uzskatu, ka puisim vajadzētu Tevi iesaistīt aktivitātēs ar draudzeni.. :)
04.12.2013 21:07 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es varu saprast autori, bet varu saprast arī to draudzeni. Man pašai arī ir pāris draugi puiši, ar kuriem šad tad satiekos, kaut kur kopā aizejam utt. Bet ne man, ne viņiem nav nekāda interese veidot kaut kādas attiecības vai vēl kaut ko, nemaz nerunājot par seksu - mēs esam vienkārši draugi un viss. Pieļauju, ja kādam no viņiem uzrastos draudzene, tad iespējams ar mani vairs netiktos, jo kā jau ļoti labi redzams kaut vai pēc šīs diskusijas, sievietes mēdz būt ļoti greizsirdīgas un parasti aizliedz saviem draugiem jebkādu kontaktu ar citām sievietēm. :D
Protams, ja taisīšu scēnas un tā tālāk, puisis no manis atgrūdīsies, jo viņam tas ļoti nepatīk. Jau uz manu skatienu viņš reaģēja šādi - ja tu nevari pieņemt manus draugus, mums būs lielas problēmas.

Šajā gadījumā man izskatās, ka Šakti vīrietim vienkārši nepatīk, ka viņš tiek ierobežots, ka kāds norāda viņam ko darīt, ko nē, ar ko drīkst tikties, ar ko nē. Man viņa vietā godīgi sakot būtu tieši tāda pati nostāja.
04.12.2013 21:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
hm plānot kaut kādu baigo pasākumu mums trijiem gna laikam vēl neesmu gatava... Ja viņš pats ierosinās mums tikties, tad jā. Vai netīšām kādā pasākumā vai draugu tusiņā, bet tā speciāli organizēt to visu... man nav tik stipri nervi

Kaapeec vajag stiprus nervus? Vienkaarshi ierosini kopiigas pusdienas utt. Gan jau taa lieta aizies. Vieniigais, nesapratu to, cik reizes ir jau gadiijies, ka vinjsh izveelaas iet ar draudzeni kaut kur, nevis autori nedeeljas nogalees uz pasaakumiem? Ja taas ir bijushas tikai paaris reizes, tad tieshaam nav ko trauksmi celt.
04.12.2013 22:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tiecies nedēļas nogalēs ar saviem čomiem.. un.. pavēro viņa reakciju :)
04.12.2013 22:08 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
jāvadās pēc sajūtām. zinu, ka manās attiecībās labākā draudzene un sieviete vienlaicīgi būtu tikai un vienīgi es, tāds pats uzskats būs arī manam partnerim, un viss.
04.12.2013 22:18 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Tiecies nedēļas nogalēs ar saviem čomiem.. un.. pavēro viņa reakciju

Jā, varbūt kādai tas liktos bērnišķīgi un tā, bet velns lai parauj, es darītu tāpat! Vienmēr, kad mans draugs izdara kaut ko tādu, kas iedzeļ sirsniņā, pajautāju, kā viņš justos, ja es darītu tāpat. Un tad aizdomājas. Bet, ja neaizdomājas, tad daru. Un tad gan saprot.
04.12.2013 22:22 |

Reitings 2797
Krista tā izskatās, ka vsp ir pirmā reize vnk autore ļoti pāŗspīlē.
05.12.2013 09:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)