Būt superīgai, kad iekšā viss vārās

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Kā būt superīgajai, mīļajai, jaukajai draudzenei, ar kuru patīkami būt kopā, kad iekšā viss vārās?!?

Nu jau parādās pirmās problēmas ar jauno draugu... Un tās saucas "bērnības draudzenes" :) Ir viena tāda īpaša, kas ļoti bieži viņu aicina visur kur uz visādiem pasākumiem. Lieki teikt, ka man tas nepatīk. Piemēram es gribu pavadīt ned''elas nogali ar draugu, bet viņš man paziņo, ka sestdienas vakars viņam aizņemts, iešot ar draudzeni tur un tur, viņa jau sen mani uzaicnāja.
Varbūt no drauga puses tā arī ir tikai draudzība, bet no viņas puses... es tādas saožu pa gabalu. Kaut kā pārāk bieži sestidenu vakarus viņa grib man atņemt.

Protams, ja taisīšu scēnas un tā tālāk, puisis no manis atgrūdīsies, jo viņam tas ļoti nepatīk. Jau uz manu skatienu viņš reaģēja šādi - ja tu nevari pieņemt manus draugus, mums būs lielas problēmas.

Zinu, ka labākā rīcība būtu būt superīgajai, jaukajai draudzenei, ar kuru viņam pašam gribas pavadīt laiku kopā, nevis pūpēdim un scēnu taisītājai, jo tas atgrūž.

Bet kā lai es tāda esmu, ja iekšā viss vārās??? Vajadzēja bērnībā tomēr iziet tos aktierkursus :)
04.12.2013 09:28 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Reizi mēnesī vēl nav pārāk bieži.
04.12.2013 10:35 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Tev no tā vieglāk nepaliek, bet tā ir tava problēma, nevis drauga. Iesaku tikt vaļā no tarakāniem pašai savā galvā, pirms meklēt tarakānus puiša galvā. Tu netiec galā ar situāciju, ka viņam ir draudzene, jo visticamāk saskati viņā konkurenti, nevis cilvēku - kuru savukārt redz tavs draugs. Tai meitenei visticamāk ir pilnīgi vienalga Tu vai kāda cita, bet viņai ir svarīgi, lai draugam labi. Izrunājies ar puisi un beidz meklēt to kā nav. Ja viņai būtu kādi nodomi pret vīrieti viņa jau sen būtu tos īstenojusi un draudzība pajukusi vai pāraugusi attiecībās. SAMIERINIES! Tu NEESI vienīgā sieviete uz planētas, varbūt svarīgākā savam draugam, bet ne tuvu vienīgā viņa dzīvē. Ultimātu uzstādīšana un agresīva spiešana nevienu no Jums laimīgāku nepadarīs ne mēnešu, ne gadu šķērsgriezumā. Ko tad, ja precēsieties? Abi vedēji būs vīrieši? Nē, varbūt vispār bez vedējiem iztiksiet? Jo vienam nepatīk vīrieši, otrai meitenes? NEsaprotu šādu rīcību. Pie šādas greizsirdības tad jāatsakās arī pašai no savām draudzenēm, jo tās arī ir potenciāls bieds. Svaiga gaļa, galu galā.

Nerea - ir starpība vai Tu cel augšā vecu pielūdzeju numurus, vai uzmeklē bērnības draugu.

Ierakstiet, mīļās meitenes, kaut kur savā cietajā diskā, ka vīrietis nav nekāds privātīpašums, Jūs nevarat liegt viņam viņa pagātni, tagadni un nākotni ar visiem pie laika piederošajiem cilvēkiem, lietām un emocijām. Ne tikai sievietei ir tiesības, bet arī vīrietim.
04.12.2013 10:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Esmu uzaugusi starp puikām un jau gadiem man ir labi draugi. Ja tur būtu kas vairāk, tad iespējams, jau viss būtu veidojies, izveidojies, un beidzies, vai kk tā, jo lai nu cik labi aktieri būtu, tomēr cilvēks mevar pilnībā noslēpt simpātiju.

Man bij tāds bērnības draugs, kuru uztvēru kā brāli. No viņa puses arī saskatīju tikai draudzību. Bet, kad manā dzīvē ienāca mans vīrs, šis draugs norobežojās pats.
Man likās - kāpēc? Jo patiešām bijām pazīstami no bērnu kājas, nekādas uzmanības izrādīšanas nebija. Viņam bija licies, ka pašlaik man attiecības nav vajadzīgas, ir citas prioritātes.
Un tā mūsu 20 gadu draudzība izplēnēja..
04.12.2013 10:37 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Vislabaka maciba ir darit tiesi tapat. Ej ar kadu viriesu kartas draugu kaut kur. Un tad vins redzes, cik pienemami tas ir vinam.
04.12.2013 10:38 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nu lūdzu Anny, 20 gadi jums nekā nebija un tad arī draudzība beidzās, jo kad parādījās vīrietis, tad jūtas vairs nevarēja noslēpt. Un ja varētu, tad tu gadus vēl 20,40 nezinātu, ka kaut kas tur ir.
04.12.2013 10:41 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
chantelle, man liekas tas ir pats neforšākais, ko var izdomāt darīt!
04.12.2013 10:42 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Manam vīram labākā draudzene ir viņa bijusī! Tad jau man vispar būtu jāsajūk prātā :D
No sākuma man ar tas nedaudz dzēla, bet izrunājāmies. Esmu ar meiteni iepazinusies, forša meitene, esam viena otrai visādās lietas izpalīdzejušas.
Galvenais nevajag galvā sadomaties visādas lietas!
04.12.2013 10:43 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Vislabaka maciba ir darit tiesi tapat. Ej ar kadu viriesu kartas draugu kaut kur. Un tad vins redzes, cik pienemami tas ir vinam.

beigās pati būsi vainīgā, sliktā, nodevēja un kas tik vēl ne.. Nekad neesmu sapratusi to "dari tāpat" principu. Tās ir attiecības, nevis sacīkstes, kurš kuram vairāk ieriebs. Vai nu problēmas tiek risinātas, vai attiecības izbeigtas.
Man šķiet, ka nav tik būtiski, vai tas draugs ir sieviete vai vīrietis, svarīgi ir tas, ka tavs puisis neaicina tevi savā draugu kompānijā. Nav jāliek viņam izvēlēties, bet jāsaprot, kāpēc nevarat laiku pavadīt visi kopā ar to meiteni.
04.12.2013 10:50 |

Reitings 5954
stellaglmr, nav starpības. Es neticu draudzībai starp pretējiem dzimumiem.
04.12.2013 10:53 |

Reitings 1613
DIO parasti es neatbalstu tada veida idejas. Bet saja gadijuma, es vinas vieta, ta daritu. Es neparmestu un neteiktu neko. Es vienkarsi izdaritu tapat. Sestdienas vakara, ietu uz kadu pasakumu kopa ar vecu draugu. Un tad butu redzams, cik pienemami un patikami, tas butu puisim. Jo kamer pats nav nonacis tada situacija, noteikti neredz, kur ir problema.
04.12.2013 10:57 |

10 gadi
Reitings 3922
Tad jau attiecību gadījumā Jums nav ģimenes draugu? Tad jau Tev nav neviena tuva vīrieša ar kuru forši pavadīt laiku? Tad jau attiecībās esot, puisi neiepazīstini ar savām draudzenēm? Kopīgi neko nesviniet, nedariet un nerīkojiet? Sēžiet visu laiku divi vien un labākajā gadījumā sasveicinieties ar kolēģiem, bet nekad nerunājiet par kaut ko vairāk?
Draudzīgas attiecības pastāv starp jebkādiem cilvēkiem neatkarīgi no dzimuma, tikai līz tam ir jāizaug un jāizvedo attiecības, kurās katrs spējiet justies droši. Kamēr nav pārliecības par sevi un savu otro pusīti, tikmēr visur redz potenciālos draudus, iemīlēšanās, romānus un vēl nez kādus sviestus...
04.12.2013 10:58 |

Reitings 1613
Riry dazreiz ta medz but vieniga izeja. Jo, ja mes sievietes kaut ko centsamies pateikt, viriesi to uztver ka zagesanu.
Un ck saprotu, vina vispar neko nevar vinam teikt.... tad atliek darit.
04.12.2013 11:00 |

Reitings 356
Tā jau ar daudziem viņa draugiem esmu iepazīstināta, esam kopā tusējuši, bijuši vakariņās, uz pasākumiem.

Ar šo meiteni gan vēl neesmu iepazinusies... Kāpēc es nevaru iet kopā ar viniem? Viņa jau viņu uzaicināja ar tekstu re man ir 2 biļetes tur un tur, nāc līdzi. Te trešajam vairs nav vietas un biļetes, nekā.

Es arī neticu draudzībai starp pretējo dzimumu. Galvenais, ka esmu tam visam jau gājusi cauri savās iepriekšējās attiecībās, tā kā pieredze man ir ar šo visu
04.12.2013 11:01 |

Reitings 5954
Nē, man nav tik tuvu draugu vīriešu dzimtē, jo zinu, ka viņi noteikti mani gribētu kā sievieti (tā parasti ir, jo esmu pievilcīga) un es pavisam noteikti labprātāk pavadītu laiku ar savu vīrieti, nevis apšaubāmu draugu, kas kaut ko perina pie sevis. Turklāt tas sāpinātu manu vīrieti, kā tas sāpina Šakti. Secinājums: nav neviena iemesla tikties ar citu "draugu".
04.12.2013 11:02 |

Reitings 356
Man ir līdzīgi kā Nerea. Man nav tādu vīriešu draugu. Ir paziņas 'čau' līmenī, bet nu es nekad nesarunātu randiņu ar kādu no viņiem sestdienas vakarā, kad parasti laiku pavadu ar savu mīļoto.
Runājot par ģimenes draugiem, ir pāris draugi - pārīši, kur piemēram meitene man ir draudzene, bet ir ilgtošās attiecībās, tad nu viņas puisis ar kļuvis par draugu. Bet pārsvarā radinieki, brālēni mācīcas ar savām otrajām pusītēm, ar kurām tusēju kopā.
04.12.2013 11:07 |

10 gadi
Reitings 3922
Nerea - labi, Tev nav draugu vīriešu, jo Tev ir tarakāni galvā un Tev liekas, ka nu tik visiem par tevi ir erotiskās fantāzijas, ok - saprotu. Bet tad jau tavās attiecībās vispār nav draugu? Vīriešus nedrīkst, jo viņi visi kā viens Tevi grib, bet sievietes nedrīkst, jo viņas visas kā viena gribēs Tavu vīrieti vai Tavs vīrietis gribēs viņas - vai vienkārši tādeļ, ka nav vīriešu, jo viņi visi kā viens Tevi grib, nedrīkst būt arī sievietes? Jo visi kā viens grib Tevi, visas kā viena sāpina Tavu ego, jo Tu taču esi tā, kuru visi grib tādeļ visām citām nedrīkst būt puiši, jo visām citam Tu attiecības negribot izjauksi, jo visi vīrieši Tevi grib? :D
Oi, oi, oi... Nezinu, esmu gana smuka - bet kaut kā prusaki man galvā nedzīvo... :D Tāpat zinu, ka katram vīrietim viņa meitene ir pirmā un ne mans smukums tur ko mainīs. :D
04.12.2013 11:11 |

10 gadi
Reitings 3922
Šakti - maini attieksmi, TAS NAV RANDIŅŠ. Viņi ir cilvēki ar gadiem ilgu draudzību. Viņi ir kā ģimene. PARUNĀ AR DRAUGU. Beidz sēdēt cosmo, atver muti un RUNĀ AR DRAUGU. Tās ir Jūsu attiecības. Attiecībās jāpastāv cieņai un atklātībai! Ja nespēj pieņemt savu puisi - tad meklē kādu kuru spēsi. NEbojā čalim dzīvi.
04.12.2013 11:14 |

Reitings 356
stella, es viņam jau pieteicu, ka gribu aprunāties, satiksimies uz pusdienām. BET KO TIEŠI RUNĀT? Nu viņš pateiks, ka tā ir tikai draudzene, ka man nav pamata satraukties. Nu ko gan citu viņš varētu pateikt. Un tālāk?
Zinu, ka stulbi cosmo prasīt, lai man uzraksta sarunas scenāriju :D Bet nu kaut vai piemēram kādi jautājumi man būtu jānoskaidro?
04.12.2013 11:17 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Risināt šādu jautājumu pusdienlaikā dienas vidū nav īsti prātīgi..
04.12.2013 11:18 |

Reitings 356
Anny, kāpēc un kad tad? Varbūt tev ir idejas, par ko tie tieši man vajadzētu ar viņurunāt?
04.12.2013 11:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)